gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Ne zezam, kod nas uvek ista ekipa ljudi i moja mama ih razmazila
jedu i piju ko na slavi,otegne se do vecere![]()
Ko čuma decu, a? Evo http://www.coolinarika.com/recept/cudo-od-cokolade/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zezam, kod nas uvek ista ekipa ljudi i moja mama ih razmazila
jedu i piju ko na slavi,otegne se do vecere![]()
)))Jeste, taj. Zezaš za povod? Otkad to majstori jedu kolače lol
Mogao je Paja1389 da ti to zakolje bez kolača.
Kucaj na Coolinarci: Čudo od čokolade
Meni je recept u mom crnom tefteru sa receptima :hart:
I pročitaj poslednju rečenicu u mom prethodnom postu i koristi Menaž!
Čuj, za majstore, zebava me za praci...

aman sta vam je ljudi jel to skoro svi kuvate torte danas![]()
keks torta. malisani traze jos!
keks torta. malisani traze jos!
Разбијеш јаје и сунеш га у чашу, а потом испијеш у цугу!!!
Нема укус ни сланог, ни слатког, ни бљутавог, ни киселог, ни горког, потпуно је неутрално, а анимозитет многих према пресним јајима потиче или из предрасуде, или због помало ,,љигавог" изгледа.
Ко баш инсистира на укусу нека га благо посоли, а што се салмонеле тиче нико у породици је није имао иако сви кркнемо бар по једно дневно, обично ујутро.
Могу, али што би их поганила са шећером који је високорафинисан потпуно вештачки проиѕвод, а уѕ то ће унети још ко ѕна колико шећера кроѕ друге проиѕводе.jel mogu jaja sa secerom?

Могу, али што би их поганила са шећером који је високорафинисан потпуно вештачки проиѕвод, а уѕ то ће унети још ко ѕна колико шећера кроѕ друге проиѕводе.
Нисам пробао с медом па да кажем нешто.![]()

secer potpuno vestacki? ovo mi je novo

verovatno je mislio da je biljcici isprana dusa da bi se dobio secer![]()
Не постоји биљка која за плод има шећер.secer potpuno vestacki? ovo mi je novo
Не постоји биљка која за плод има шећер.
Тек прањем репе, сечењем на резанце, термичком обрадом истих добијањем меласе и екстракцијом шећера добија се финални производ(а и ово што сам набројао је само део процеса).
Чист шећер нема ништа сем огољеног угљеног хидрата и пљачкаш је калцијума у организму, повезан с кварењем зуба и остеопорозом, чиром и масом других болести.
Први шећер добијен је пре више од 2,5к година у Персији из латица руже и био је баснословно скуп.
Тек од 18. века продире у Европу шећер од шећерне трске из колонија, а овај од шећерне репе од половине 19. века, код нас с почетка 20. века.
))))

ma babe su budale))))

Biti će sarma....