Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bi, ne znam da li znaš da ima opciju naručivanja preko net-a za univer i besplatnu dostavu ako je kupovina veća od 1500din
ne znam je l ti blizu Univer, pa možda posluži informacija
http://elakolije.univerexport.rs/

ja sam dugo kupovala u univeru jer mi je bio najbliži do stana gde sam najduže stanovala, posle selidbe mi nije bilo zgodno pa gde sam stizala
ovde mi je najbliža roda koja je grozna prvo sa cenama, drugo manja je i uvek, ali uvek je gužva:dash:
a usput mi kad se vraćam s posla
imam veći univer relativno blizu, ali nikako mi nije usput, do tamo možda 10min imam iako izgleda da je blizu, pa još kad treba da teglim...
ali nikako da se rešim da probam tu net kupovinu
drugarica počela redovno to da koristi
Nije mi baš blizu taj jedan jedini što ima u Bgd, tj. Novom Bgd, a još sam u povratku upala u neku groznu gužvu. To je bila poseta više iz radoznalosti, tj. išla sam u JYSK koji je odmah pored Univera (uvek se za.ebem s njihovim akcijama, mislim da prodjem jeftino, a to jeftino je tako nekvalitetno, da ga je gadno pogledati, a kamoli staviti u krevet (obično se radi o čaršavima)) Opcija naručivanja preko neta mi nije interesantna jer ja volim da idem u prodavnice.
Može u tu kućnu pekaru i običan kvasac, stavi se jedna trećina, a ako kupiš običan, sveži kvasac u pakovanju od pola kg, to ti dođe nekih 65 dinara. Meni stoji po dvadesetak dana u frižideru u dobro zatvorenoj kutiji i koristim ga bez problema. Mnogo je ekonomičnije.

Kad sam kupila prvu pekaru išla sam na tu varijanu sa svežim kavascem, kupovala taj veliki od pola kg, sekla, merila, pravila paketiće za jednu upotrebu, umotavala u celofan, zamrzavala (jer mi je trajao mnogo više od 20 dana), jednom rečju za.ebavala se. A onda sam otkrila kako je sa suvim kvascem sve to jednostavno i ne pada mi više na pamet da se petljam sa tim svežim. Samo je važno da je i taj suvi svež. Mislim da ne stoji predugo. Znala sam da kupim u Metrou po 20 kesica a za jedan hleb stavljam pola kesice (jer pravim manji hleb) i ne pravim svaki dan, tako da mi se dešavalo da ostari pa neće da naraste.

A to bi bio zaeb za moju decu, ona ne jedu uopšte šlag, samo Ćokoladne torte i kolaĆe.
Stereotipi-sva deca vole šlag, keks, puding, nije tačna.

Lose sam se izrazila, mislila sam bilo sta preterano slatko ili cokoladno.
Deca ti ne vole kupovni slag ili ne vole ni "domaci"?
Ja kupovni isto ne volim, nego slatka pavlaka pa muti, a posle toga ide detoksikacija danima :D

Lose sam se izrazila, mislila sam bilo sta preterano slatko ili cokoladno.
Deca ti ne vole kupovni slag ili ne vole ni "domaci"?
Ja kupovni isto ne volim, nego slatka pavlaka pa muti, a posle toga ide detoksikacija danima :D

Uopšte nijedan šlag, ni sa švarcvald tortom, razmažena banda.
Izvini, nekad baš ružno zvuči kad neko predloži nešto, a onda dobije repliku u kojoj neko kaže nešto o hrani sa fuj.
Samo kažem da bi se pre obradovali običnoj čokoladi, kupovnoj, a nisu ni sva deca ista.

Ja bih uvek izabrala onaj kolac sto uspeva tebi i bokicinoj mami, pa kud puklo.
Vrlo zahvalan kolač za sve prilike, verujte.
Mada, eto, Jandra ne voli Ćokoladne.
Većina se ne bi sa tim složila.
ZbaČi-Ćudo od Ćokolade, recepis sa coolinarke i jedina finta je da ne sipate fil dok je još topao, pustite da se ohladi, dakle, mlakast da bude, skoro pa skroz ohlađen.

A to bi bio zaeb za moju decu, ona ne jedu uopšte šlag, samo Ćokoladne torte i kolaĆe.
Stereotipi-sva deca vole šlag, keks, puding, nije tačna.
To vazi i za mog Bokija.. On nikakve kolaci a ni torte,slatkise,nece cak ni one gumene haribo bombonice(koja skoro sva deca vole). Meni nije krivo :) Al`zato pingvin snite obavezno moram da imam u frizideru a ako i pojede cokoladu,to mora da bude cista mlecna cokolada....

Šta ću JA da kuvam ?
Imam domaću goveđu supu, nju ću sa knedlama zakuvati, ali dalje... nemam pojma a i ne biva mi se nešto u kuhinji. Od jutros sam ukrasila tortu za sutrašnju svekrovu slavu na koju idemo i nemam volje ništa više da spremam.

Разбијеш јаје и сунеш га у чашу, а потом испијеш у цугу!!!:worth:
Нема укус ни сланог, ни слатког, ни бљутавог, ни киселог, ни горког, потпуно је неутрално, а анимозитет многих према пресним јајима потиче или из предрасуде, или због помало ,,љигавог" изгледа.
Ко баш инсистира на укусу нека га благо посоли, а што се салмонеле тиче нико у породици је није имао иако сви кркнемо бар по једно дневно, обично ујутро.

Vrlo zahvalan kolač za sve prilike, verujte.
Mada, eto, Jandra ne voli Ćokoladne.
Većina se ne bi sa tim složila.
ZbaČi-Ćudo od Ćokolade, recepis sa coolinarke i jedina finta je da ne sipate fil dok je još topao, pustite da se ohladi, dakle, mlakast da bude, skoro pa skroz ohlađen.

jel onaj cokoladni?
dajte link, treba da napravim neki kolac veceras za sutrasnje klanje svinja, moja mama voli da pravi kolace za majstore, mora da ima bar 3 vrste, meni zapala jedna

jel onaj cokoladni?
dajte link, treba da napravim neki kolac veceras za sutrasnje klanje svinja, moja mama voli da pravi kolace za majstore, mora da ima bar 3 vrste, meni zapala jedna

Jeste, taj. Zezaš za povod? Otkad to majstori jedu kolače lol
Mogao je Paja1389 da ti to zakolje bez kolača.
Kucaj na Coolinarci: Čudo od čokolade
Meni je recept u mom crnom tefteru sa receptima :hart:
I pročitaj poslednju rečenicu u mom prethodnom postu i koristi Menaž!
Čuj, za majstore, zebava me za praci...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back