- Poruka
- 48.596
gosti se nisu spremili, mora da su nesto jeli kod kuce. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma već tri dana postavljam, prebiram, pakujem sudove u mašinu, i tako u krug... A pre toga dva dana spremanja, mešenja, pečenja, bla, bla. Volim da kuvam ali pet dana u hrani do guše je previše.
Doduše, moram priznati da sam jako zadovoljna recopisima koje kao i godinama unazad skidam sa pdf-a Kulinarstvo, samo su ovaj put u posnoj varijanti. I sve je preukusno.
- - - - - - - - - -
Mama i ja naspremale toliko predjela da su prvi dan gosti ribu jedva takli. Svi jeli predjelo, pasulj, sarmu i kolače. A pastrmka bila prste da poližeš. Na sreću pa se kod nas slavi tri dana, ko kod gazda Ivka![]()
gosti se nisu spremili, mora da su nesto jeli kod kuce.![]()
[/B][/COLOR]
...sto bi se reklo kod mojih u selu "domacinska kuca"![]()
Pile, srećna vam slava, prava si domaćica![]()
Hahaha, izgleda da je to u pitanju.
- - - - - - - - - -
Ćuti, kod moje kume ti spakuju i da poneseš da imaš čalabrcnuti sutra
- - - - - - - - - -
Hvala, hvala.
e i ja sam se jednom tako zadesila u delta sitiju u vreme ručka i slatko sam se najela tom asija fudu.ja sma danas kuvala u asia food slatko kiselo piletinu sa pirincem i pre toga moju omiljenu ljuto kiselu corbu.i jedva cekam da se opet zadesim u delta citiju, pa da opet tako kuvam.
![]()
kako su pakovane te crne pečurke i bambus i jel skupo? Baš bih i ja uzela za taj kineski mixa posto su mi otimali moje pilece meso, maznjavala sma i ja piletinu sa bambusom. mljac, mljac
bila i do kineza i kupila neke zezalice njihove pakovane crne pecurke i bambus (sad mogu sama da pravim kineski mix kao onaj frikomov), alge i tako to, al' nisma smela zive krabe da kupim. barem jednu da je skuvam.![]()
e i ja sam se jednom tako zadesila u delta sitiju u vreme ručka i slatko sam se najela tom asija fudu.
kako su pakovane te crne pečurke i bambus i jel skupo? Baš bih i ja uzela za taj kineski mix
Danas sam pravila ovu lenju pitu sa jabukama
http://www.maminajela.com/2013/01/brza-lenja-pita-od-jabuka.html
brzo , ukusno , u par poteza ... osim
sto ja ne volim takve lenje pite nego one tvrde seljacke![]()
Danas sam pravila ovu lenju pitu sa jabukama
http://www.maminajela.com/2013/01/brza-lenja-pita-od-jabuka.html
brzo , ukusno , u par poteza ... osim
sto ja ne volim takve lenje pite nego one tvrde seljacke![]()
pravim projice prvi put u onom kalupu za mafine. stoji mi 2 godine kalup i ne pipam ga. al' stavila sam bez papira, valjda se nece zalepiti.
i posle cu da pravim macmelou kolac, po receptu iz coolinarike...ko zna kako ce to da ispadne.
plus trazim kalup u obliku srca za tortu i ne mogu da ga nadjem. i sad se pitam dal sam ga uopste kupila tada kada sam kupila i ovaj kalup za mafine ili sam mislila da kupim i odustala.svi su mi plehovi na dva mesta, ali kalupa u obliku srca jednostavno nema. moguce je da sam ga rasejana uzela u ruke, pogledala i vratila na gomilu, jer mi je mozda izgledao mali ili nezgodan za stavljanje papira za pecenje ili tako nesto.
...nece se zalepiti ako je silikonski...u svakom drugom se lepi ako ne podmazes i ne pospes brasnom, cak i u onim kao teflonskim....pa sad sta je tu je videces i sama
kako izgleda prati ih posle toga...
...u obliku srca ja videla da ima tih silikonskih i jos mnogo lepih oblika....
vidi kod komsinice,imaju neke tako obicaj da odnesu pa ne vrate![]()
nije silikonski. ne daju mi se pare za neki kvalitetan silikonski, nego kupujem ove kineske, pa sma uzela teflonski. otkud znam da se taj kineski silikon ne otopi.a podmazala sam. to obavezno.
..ja sam taj silikonski za projice/mafine i kojesta jos, kupila prvi od neke zene na ulici, posle jos jedan u onoj radnji sve za 160 i vise..bio 280 dinara...odlicni nikakvu im manu nisam
nasla....odnela deci posle provere![]()
nisu skupi da probam da nesto napravim u silikonu. a oblici su razni i to jeste primamljivo. jedino da ne bude ko sa ovim sto je stajao 2 godine. ko sto ne volim posude od stakla za pecenje i kuvanje, pogotovo za pecenje. malo negde da se osteti, moze da pukne u rerni, ko mojoj babi davno sto je pukla zemljana posuda koliko se secam.
izvukla sma projice, ostale citave, al' mislim da za teflon ipak treba papirne korpice da se stave.
Brokoli.
Brokokokokoli tananana.
Samo ću brokoli da jedem![]()
...pa da probaj, ja sam zadovoljna, jedino sto pre nego sto picnes da sipas u njih nesto, treba ih staviti u pleh od rerne onaj obican, i tako sve zajedno staviti u rernu,
jer se savija pa je nezgodno drugacije...da lakse je sa onim korpicama za pecenje ako ih peces u teflonskom plehu...