Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..od tog brokolija i karfiola napravi rozoto od povrca, dodaj jos neku sargarepu, malo graska ako imas, ako ne, nema veze...dodaj rizu, malo kari zacina ako volis..i lepota...
..meni je to super rucak, lagan fin....uz to neku salaticu i divota...

http://www.coolinarika.com/recept/923069/
ovo je bio taj kolac, posto nisam nasla recept za onu drugu varijantu.

u testo treba vise brasna od onih 6 kasika tjah 120 grama, inace ce da bude skroz retko i nema sanse da s eispece, odmah sam dodala jos 2 kasike. pola mere koliko sam pravila je dovoljno da se popuni okrugli pleh od 25 cm. ja sam stavila u manji i sad imam mali, ali debeo kolac. :zcepanje: ne znam kakav je biskvit, posto se jos pece, ali je krem mljac, mljac, lici na sampitu, dodala sma i vanilin secer.... mislim da ovaj kolac vise lici na indijaner, nego na macmelou.

a inace meni ovi kolaci iz coolinarike ne ulivaju poverenje. svima kao super ispadne samo meni nastane nekli problem (retko testo za biskvit) ili neko nesto precuti. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ja retko kuvam nesto vredno pomena, obicno neku zdravu hranu, ali zato kada se raspisem po ovoj temi. :lol:

Stari kvaliteti nikad ne gube na vrednosti :zper:

Krenulo je sa slatkim kupusom sa svinjskim rebrima
a onda se najavili gosti
i bila dodata gomila pohovane piletine , bataka i karabataka i przenog krompira , salata zelena i paradajz
i gle cuda ... svima zamirisao kupus , odvalili su se prvo sa njim a onda nastavili drugim delom
bas volim kad se sve pojede :D

A kao finis dana ... ode ona cuvena pita od juce sa jabukama :worth:
resen problem

Sta vi ljudi vecerate?
Ja vise nemam ideje
Шунке и парадајза(док има), сланине и лука(белА, црнА), врући' чварака и 'ладна кеесела коопооса, 'бајсица и мешане салате из укисељене зелене туршије од зеленА парадајза, насецканих краставаца, паприке и мирођије, пршуте и рена + љуте паприке....

http://www.coolinarika.com/recept/923069/
ovo je bio taj kolac, posto nisam nasla recept za onu drugu varijantu.

u testo treba vise brasna od onih 6 kasika tjah 120 grama, inace ce da bude skroz retko i nema sanse da s eispece, odmah sam dodala jos 2 kasike. pola mere koliko sam pravila je dovoljno da se popuni okrugli pleh od 25 cm. ja sam stavila u manji i sad imam mali, ali debeo kolac. :zcepanje: ne znam kakav je biskvit, posto se jos pece, ali je krem mljac, mljac, lici na sampitu, dodala sma i vanilin secer.... mislim da ovaj kolac vise lici na indijaner, nego na macmelou.
.

Zlozi , kakav je ispao ovaj kolac ?

1459331_665033863516658_1402099579_n.jpg

kiflice za domaćice poĆetnike...:mrgreen:

iliti za nenajavljene goste...iliti za večito gladne sinove...:dash:

gotove za pola sata...:zskace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back