Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas pasulj sa suvom slaninom
Veceras mi se jelo nesto slatko a mrzelo me da spremam pa mi muz kupio cokoladu sa rizom ( zasto nikad nije sa pirincom? ) i pojela celu, od 220 grama, sama . Sad se kajem, al ja uvek tako , savest mi proradi tek kad slatkog vise nema, nikad pre :mrgreen:

Veceras mi se jelo nesto slatko a mrzelo me da spremam pa mi muz kupio cokoladu sa rizom ( zasto nikad nije sa pirincom? ) i pojela celu, od 220 grama, sama . Sad se kajem, al ja uvek tako , savest mi proradi tek kad slatkog vise nema, nikad pre :mrgreen:

:lol:

A ja sam danas iz inata lekarima i njihovim tupkavim savetima da je stres kriv za sve, jela i pizzu i pljeskavicu sa kupusom (koji inače ne bi smela), kečapom, pavlakom i urnebes salatom :lol:

I sve sam to zalila coca-colom, zabole me, ne mogu više da se nerviram. Nek se nose i oni i stres. Možda i čokoladu pojedem. :lol:

ne spominjite čokoladu :sad2:
izgleda ću da stavim i čokoladu s rižom na listu za nabavku:think:
iako nisam slatkaroš, jedem na nervnoj bazi i to noću :dash:
imam onu fantomsku glad ničim izazvanu koju ovih dana pokupašavam da redukujem i dovedem u red
čak sam i kupila digitalnu vagicu za kuhinju
kao da imam za kolače:whistling:, a pravi razlog je što sam se rešila da premerim šta jedem i utvrdim koliko jedem junk kalorija, a koliko "prave" hrane
pa se valjda trgnem
inače danas sam pravila za ručak neštp baš fino :D
okačiću sličke kad dođem kući

:lol:

A ja sam danas iz inata lekarima i njihovim tupkavim savetima da je stres kriv za sve, jela i pizzu i pljeskavicu sa kupusom (koji inače ne bi smela), kečapom, pavlakom i urnebes salatom :lol:

I sve sam to zalila coca-colom, zabole me, ne mogu više da se nerviram. Nek se nose i oni i stres. Možda i čokoladu pojedem. :lol:

Pojedi :zag:

U nedelju, u 06:57 kje meseceva mena, pa mozes na vodu i cedjene sokove 24h, da cistis organizam ;)

Jao nista mi ne pricaj o slatkom...
Muz mi kupio dve kutije jafe i dve kutije mancmeloua(u jednoj 60 komada)... ne smem ni da kazem koliko smo smazali...
Samo otvaramo i 'grickamo' :)

Ne znam da li je i kod vas ovako,
ali sam ja primetila da kad kuvam tj.pecem/przim,
sto manje komade secem, to vise pojedemo!
Npr.danas sam iseckala 6 ogromnih krompira uz 4 krmenadle,
i ispekla u kesi, u rerni. Pojeli smo 3 krmenadle i sve krompire,
da ih je bilo jos, jos bi pojeli. Dok kad ih isecem na pole, ili na cetiri komada,
Svako pojede plafon jedan krompir.
Ili npr.piletina, kad pravim one parkine chicken nugets, cele pilece grudi iseckam
na stapice pa ispecem u rerni i muz i ja sami pojedemo sve u cugu.
Dok kad pecem snicle, pola pileceg belog(belo i grudi su isto?) isecem tanko,
i svako pojede po najvise dve snicle, jos ostane za veceru.

Nije mi zao hrane, nego sam ovo bas primetila...
Mislim da kad je sitnije bzvz se nabacamo hrane,
ni ne osetimo.
A moze biti i mera stednje. ;)

ja pravio pravi pravcati roštilj... u kuhinji... :lol:

6570_zpsc8e47ab5-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back