Ма, океј су цене, то ионако варира, а чини ми се да је роловани свињски бут иста цена као у Меркатор Премији, тамо сам недавно куповао и месар направи за 10 минута, није готов, свеж је и исто траје данима, пошто смо и ми имали госте

))
То смо ми залуђени за њ. пршут, ја обожавам њихов пршут, сир у уљу, сву њухову храну волим.
Али, кад одем доле, опет ћу да идем за 10 дана, онда они као причају да је њима пршута преко главе, као ми паризера што се гнушамо, а као, и то што се продаје је од увозног меса које је сумњивог квалитета. Истина је на средини. Невиђено су размажени.
Код Мартиновића у Пг сам ја гледао, има ту сад свашта, овде код нас је много финија роба. Он тамо у месарама продаје и разноразне виршле, најсличнији је нашем Матијевићу, а код нас је угланцан

) И да...
Знаће Афро. На Облићевом продаје и сир, наравно црногорски. И сад, ја знам за пљеваљски да је добар итд, као што сви знају та сјенички сир, ал окачио на неком сир из Цијевне.
То је тамо према Албанији, живе шиптари 99% и сад, као то је као када би неко код нас продавао сир из Вишњице и то је, као, неки бренд, глупост...

))