Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa uvijek mozes napravit pekmez
nego, od koga su dobili misha? :lol:

garant komsije...to je red kuca cela ulica
dobili ga prvi put pre tri god cini mi se, pa su ih istrebili brutalno :rida:...i nije ih vise bilo...sad j sreo na spoljnom hodniku jednog i smugnuo negde...a spaiz je tu, tako da mi je jasno de se smuca...il ce da radfi misolovka, lepak il metla...svekr izigrava macora, ubija metlom :zcepanje:
ja kukam i vicem neeee :aaa: glasam za onu ekolosku, al niko me ne ferma :sad2: tako da ce i ovaj da nastrada uskoro
u medjuvremenu ja sprovodim akciju spasavanja jabuka i 2 gajbe i oraha 2 dzaka :aha:

pao mi na pamet pekmez, nisam nikad od cistih jabuka, mesala sam ih sa drugim voce, predlozicu pa neka izglasaju :aha:

- - - - - - - - - -

i gde je mačka :lol:

ja sam fina maca ne lovim miseve :mace:
ima 3 dzukca ali oni uredno hrcu kod sveki vristi na bliski susret...strasne zverke :aha:

taj pekmez od jabuka je predivan, ali nešto mi se javlja da se kuva il dugo il ima nek petljancija oko toga
eeee može sa džem fixom da se napravi
:)

ma ko i svako voce
jedino ako malo vise vode puste, al ni to nije frka, sve se to pojede....

- - - - - - - - - -

kazi im da ga hrane redovno..malo sira, malo zitarica, pa jabuke nece da im dira :lol:

:zcepanje:
i ja sam to rekla

dobili ga prvi put pre tri god cini mi se, pa su ih istrebili brutalno :rida:...i nije ih vise bilo...sad j sreo na spoljnom hodniku jednog i smugnuo negde...a spaiz je tu, tako da mi je jasno de se smuca...il ce da radfi misolovka, lepak il metla...svekr izigrava macora, ubija metlom :zcepanje:
ja kukam i vicem neeee :aaa: glasam za onu ekolosku, al niko me ne ferma :sad2: tako da ce i ovaj da nastrada uskoro
u medjuvremenu ja sprovodim akciju spasavanja jabuka i 2 gajbe i oraha 2 dzaka :aha:

pao mi na pamet pekmez, nisam nikad od cistih jabuka, mesala sam ih sa drugim voce, predlozicu pa neka izglasaju :aha:

- - - - - - - - - -

ima 3 dzukca ali oni uredno hrcu kod sveki vristi na bliski susret...strasne zverke :aha:

nek nabave tvora
gdje se tvor useli, mish se odma odseli
ne moraju se cak ni upoznat
nije ni mish glup :rotf:

UŽIVAJTE: Ovo je matematička formula za savršene palačinke!

Formula koja će omogućiti da uživate u poslastici glasi 100 - [10L – 7F + C(k – C) + T(m – T)] / (S – E)
Ilustracija
Naučnici sa Univerziteta u Velikoj Britaniji sasvim su uvereni da su pronašli tačnu matematičku formulu za pripremanje savršenih palačinki.

Formula koja će svim ljubiteljima palačinki koji su ujedno i ozbiljni poznavaoci matematike omogućiti da uživaju u savršenoj poslastici glasi:

100 - [10L – 7F + C(k – C) + T(m – T)] / (S – E)

U verovatno najukusnijoj matematičkoj formuli svih vremena promenljiva L je broj ugrušaka u smesi, F predstavlja sposobnost okretanja palačinki koje meri od 1 do 100, C je ujednačenost smese koja se mjeri od 0 do 10, k je idealna ujednačenost koja iznosi 5, T je temperatura tiganja, m savršena temperatura tiganja, S vreme koje je smesa za palačinke provela u zdeli pre nego što je iskorišćena, dok je E vreme koliko su spremne palačinke stajale pre nego što su pojedene.

Kako kaže pravilo, kvalitetni tiganj trebalo bi da bude zagrejana na 190 stepeni Celzijusa, u smesi ne sme da bude ugrušaka, smesa bi trebalo da odstoji 30 minuta pre korištenja, a palačinke bi trebalo da budu pojedene čim se naprave! Samo takve palačinke su savršene, tvrde naučnici iz Velike Britanije.

za tvora cisto sumnjam da ce se vratiti :mrgreen:
ne znam sta je zverkama, maltretiraju ptice, jezeve, zabe, po dvoristu, al za misa ne daju tri pare
ma resice to svekr macak i njegova metla :zcepanje:
ja da se pitam ja bih mu i krevetac napravila i to u kuhinji, da se ne smrzava u spaizu :( al ja sam blesava :lol:

Kako kaže pravilo, kvalitetni tiganj trebalo bi da bude zagrejana na 190 stepeni Celzijusa, u smesi ne sme da bude ugrušaka, smesa bi trebalo da odstoji 30 minuta pre korištenja, a palačinke bi trebalo da budu pojedene čim se naprave! Samo takve palačinke su savršene, tvrde naučnici iz Velike Britanije. E ovo je tachno...ne znam za temper.msm otprilike stavim, umem chak i da ih bacam uvis...a shto se jela tiche, moze chim sve budu gotove a ne da ih maznjavaju dok pravim:evil:

- - - - - - - - - -

....moguce da ste misa dobili u dzaku sa orasima, tako smo mi jedne godine doneli iz sela na 4-ti sprat misa:mrgreen:
....secam se da je tata kao tvoj svekar glumio misolovku pa ga lovio na razne nacine, al je najbolje pomolo ono starinsko,
na neki tvrdji karton, pola oraha, i neka sepica odozgo nalonjena, pa kad misonja dodje da se sladi orahom, ovo ga poklopi
pa sa njim vec gde znate:)

fuj bre, mrzim ihhhhh...samo kad pomislim shta prenose...inache se ne plashim misha kao zivotinje...pre nekoliko god.mm i ja udruzenom taktichkom akcijom shebali puha:mafijas:

kod mene, tamo videla si, pre davno, bilo miseva iz podruma...i moja baba ih tamanila brutalnim misolovkama...medjutim ja kad dodjem morala sirota da instalira onu ekolosku, pravi se fina, jer ja sam plakala kad ih ubije, jednom se desilo da se jadnicak ugusio u toj ekoloskoj (ekoloski malo sutra :evil:) pa sam i tad ronila reku :rida:...posle su se napokon organizovali i potrovali kompletno sve, plus sad godinama macke vladaju u dvoristu pozadi, tako da njih vise nema....

ovde garant komsije ne vode racuna s jedne strane, a sa druge ostavili praznu kucu otisli u svajcarsku il austriju ne secam se da arbajtuju....tako da ne cudi sto je neki zalutao i ovde :aha:

....moguce da ste misa dobili u dzaku sa orasima, tako smo mi jedne godine doneli iz sela na 4-ti sprat misa:mrgreen:
....secam se da je tata kao tvoj svekar glumio misolovku pa ga lovio na razne nacine, al je najbolje pomolo ono starinsko,
na neki tvrdji karton, pola oraha, i neka sepica odozgo nalonjena, pa kad misonja dodje da se sladi orahom, ovo ga poklopi
pa sa njim vec gde znate:)

moguce :think:...mada s obzirom na istorijat nije nemoguce ni da je svartio komsiski bez kafe i ruze :aha:

kod mene, tamo videla si, pre davno, bilo miseva iz podruma...i moja baba ih tamanila brutalnim misolovkama...medjutim ja kad dodjem morala sirota da instalira onu ekolosku, pravi se fina, jer ja sam plakala kad ih ubije, jednom se desilo da se jadnicak ugusio u toj ekoloskoj (ekoloski malo sutra :evil:) pa sam i tad ronila reku :rida:...posle su se napokon organizovali i potrovali kompletno sve, plus sad godinama macke vladaju u dvoristu pozadi, tako da njih vise nema....

ovde garant komsije ne vode racuna s jedne strane, a sa druge ostavili praznu kucu otisli u svajcarsku il austriju ne secam se da arbajtuju....tako da ne cudi sto je neki zalutao i ovde :aha:
pa da gde ima machaka mishevi nix...i kod mene u dvorishtu machja kolinija a i mi imali machora,dodushe i visoko smo...

...eee ovo ja moram mojoj mami da nabavim sto pre budem mogla,
zim zahladi ona ima problem sa misevima:hvala:

Ja probala, moram priznati da sam bila malo skeptična, ali radi .... :super:
Sad živim u kući, prizemnoj,
mrava, mišova, buba i drugih akrepa .... UŽAS !!!!:besna: Joj, ne bojim se zmija ali kad vidim onog noćnog leptira :zeek:
Jedva ubedih dragog, njemu ništa ne smeta ....
A tek mačak koji nam povremeno uskoči u krevet, buve, a ja alergična :dash:
Sve sam pokušala i otrove, i lepkove, i sprejeve, i krede
i ovo mi je jedino dalo dobar rezultat.

Ja probala, moram priznati da sam bila malo skeptična, ali radi .... :super:
Sad živim u kući, prizemnoj,
mrava, mišova, buba i drugih akrepa .... UŽAS !!!!:besna: Joj, ne bojim se zmija ali kad vidim onog noćnog leptira :zeek:
Jedva ubedih dragog, njemu ništa ne smeta ....
A tek mačak koji nam povremeno uskoči u krevet, buve, a ja alergična :dash:
Sve sam pokušala i otrove, i lepkove, i sprejeve, i krede
i ovo mi je jedino dalo dobar rezultat.

meni to treba za bube, znaci stvarno radi?

- - - - - - - - - -

e ne mogu lepo sajt da otvorim aj samo reci kolko je da znam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back