- Poruka
- 122.202
pa okacila si sajt, ako to nije reklama ne znam sta je, sta je problem samo kazi okvirno kolko je...mislim ako je 10 soma ima da uzgajam bube dozivotno ne dam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa okacila si sajt, ako to nije reklama ne znam sta je, sta je problem samo kazi okvirno kolko je...mislim ako je 10 soma ima da uzgajam bube dozivotno ne dam![]()

i ebe mi se dal je reklama il nije, neka brisu ako oce...prosto pitanje treba mi prost odgovor
Cena: 1.890,oo din 2 kom: 3.390,oo din
zenska glavo ne mogu linkove da otvaram, sta ti nije jasno
ja te pitam posto je, ti mi kazes ne mogu da reklamiram, pa jel me zezas, kacis link a cenu neces da kazes to je reklama, onda ti ne znas sta je reklamai ebe mi se dal je reklama il nije, neka brisu ako oce...prosto pitanje treba mi prost odgovor
sta je problem reci mi kolko kosta da znam da prenesem dalje da li je izvodljivo kupiti ili nije, ako je lupam 10 000 ne pada nam pamet da uzimamo...
sto jednostavno kad moze komplikovano![]()

zenska glavo ne mogu linkove da otvaram, sta ti nije jasno
ja te pitam posto je, ti mi kazes ne mogu da reklamiram, pa jel me zezas, kacis link a cenu neces da kazes to je reklama, onda ti ne znas sta je reklamai ebe mi se dal je reklama il nije, neka brisu ako oce...prosto pitanje treba mi prost odgovor
sta je problem reci mi kolko kosta da znam da prenesem dalje da li je izvodljivo kupiti ili nije, ako je lupam 10 000 ne pada nam pamet da uzimamo...
sto jednostavno kad moze komplikovano![]()
eto, nije tesko, zavaljujemCena: 1.890,oo din 2 kom: 3.390,oo din
ako pricate o elektronskom rasterivacu
danas podvarak spremala, da ne skrecem sa teme![]()
Ne znam pošto je sad,
I ŠTA SE DEREŠ NA MENE - IMAŠ MUŽA PA SE NA NJEMU ISTRESI !!!!

Napravih gibanicu, ali na kraju ispade malko suva. Dal je do kora ili sta![]()
Napravih gibanicu, ali na kraju ispade malko suva. Dal je do kora ili sta![]()
ako je cela suva onda fali nesto, mozda ti je fil bio suv, mozda si malo ulja stavila...a oce i kore ako su drvenaste pa se ne natapaju puno
ako ti je gornja kora samo suva onda poprskas malo vodicom kad izvuces iz rerne, pokrujes krpom i za petnestak min otkrijes i nije vise suva, smeksala je, seksas i njupas

pravila sam guzvaru, bilo i preliva i svega i bas sam fino utapala kore i gledala da ne budu suve. isla i jaja i jogurt i kisela voda i ulje. e da kore su iz zamrzivaca, moguce da je zbog toga
@metla kad budem ubola gibaju ko moj deda sto je pravio bice i seksa tj. bice orgazmicno kada se jede. na zalost moja trenutno nije takva, vise je hmm frigidna![]()
ups
bem ti crnu tastaturu nista ne vidim slova
SECKAS
![]()