Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... II deo jaja :D

DSCF4474.jpg

Bokaruki ja markizu od svih varijanti spremam sa umucenom slatkom pavlakom u koju dodam jednu nutelu od 250gr..unutra ubacim ili sveze maline ili krupno lomljeni lesnik..natopljene piskote kafom ili sokom zavisi koja je varijanta..
I em se ne zezam sa jajima..em se ne zezam sa margarinom..bolji ukus a cal vrednost ista :rumenko:

600828_574381092581936_642936222_n.jpg

sutra isprobavam za Vaskrs i slavu nove kolače...jedne sa coolinarike, i jedan rolat koji mi je donela ZD na viđenje pre nedelju dana i oduševila i mene i oje kolege...:zurka:

danas bila na meniju riba...skuša,štuka,smuđ,pljeskavice od mešavine rečne ribe,krompir salata,sos od belog luka i pre svega naravno kuvala sam riblju čorbu...:zurka:

Pogledajte prilog 284567

sutra isprobavam za Vaskrs i slavu nove kolače...jedne sa coolinarike, i jedan rolat koji mi je donela ZD na viđenje pre nedelju dana i oduševila i mene i oje kolege...:zurka:

danas bila na meniju riba...skuša,štuka,smuđ,pljeskavice od mešavine rečne ribe,krompir salata,sos od belog luka i pre svega naravno kuvala sam riblju čorbu...:zurka:

I ja sam kuvala :lol: riblju čorbu, pržio šaranovih šnicli za vod vojske, rizoto s morskim plodovima, krompiriće i salatu "od zelene"...

I ja jaja za trku imam, mramorna, puž se oduševio, prava sam kućanica pa nek' sam i očajna :)))

Danas nam dolaze moja sestra i potencijalni zet, pravim slanu tortu od palačinaka, nešto sam je bila zamislila sa tortiljama, al pošto ih ne nađoh nigde u blizini a smrtno me mrzi da obilazim dalje i da ih tražim, roknuću palačinke pa nek' ide život. Ionako nema ni 30 stepeni u stanu :))).
Samo sam skontala da sam moron, bolje da sam uzela kore za rozen tortu i ćao zdravo, sad ko me šiša, nek se patim, kad sam kreten :))))

meni je najbolja kombinacija puno mente, belog luka i vino, naravno so i biber, moze timijan, i da se 24 sata drzi u marinadi i okrece povremeno...bas ide uz jagnjetinu ta kombinacija zacina...

al ipak je najljepshe kad se tek skine sa raznja, pa se malo okapa i onako mlako jos, pa pojedes u prvoj turi jedno pola kile, popijesh chashu koka kole pa podrignesh <3333

al ipak je najljepshe kad se tek skine sa raznja, pa se malo okapa i onako mlako jos, pa pojedes u prvoj turi jedno pola kile, popijesh chashu koka kole pa podrignesh <3333

oce to, i hajduk stanko je posle jagnjetine pio coca kolu! ha, ha, ha...

obavijo pijacu, nece biti sarmice sa zeljom uvijene, nego slozene kao musaka od zelja. nisu neku listovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back