Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дајте, стављајте у спојлере велике фотке. Шта тедо да питам, очи ми испадоше, за ово горе иде вода и со, је л тако?
Кажи како мутиш и кад га ставиш.
Ово је двосмислено лол, али капираш шта сам тео, размере и поступак.

Vidim da si se već snašao ;)

P. S. Nego, šta su vam ti spojleri, ne kontam... :rumenka:

Poslednja izmena:
Lepe su kad su sa slanim filom a slatke ne zapecam, bre!
ja volim one sa slatkim sirom zapecene, al to moja baka vrhunski napravi mmmm

i ja sam pre stavljala ogromne fotke, a sada znam, smanjim samo rezoluciju na neih 400* nesto, da ne budu prevelike za otvaranje jer ovako recimo strania mi zablokira, nikako da otvori, i ne fotkam vise jedno parce iz 10 uglova, mrzi me

i jako vam zavidim sto se majete po kuhinji svi na temi
ja lezim ko bolesnik najgori, ubija me ovo lezanje :(
jedva cekam da se porodim i budem ona stara, ima za svoju dusu da udjem u kuhinju i umesim nesto lepo odma....

E sad, svrlja Cvetni vrt po svakojakim temama, ali ne zaboravi da napravi rucak :okok:

Corbica od tikvica sa mirodjijom - dize iz mrtvih. Njoke sa sunkom i slaninom u besamel sosu, zapecene.

002.jpg
006.jpg

Morala bi da kazes kako to otprilike izgleda. Pod tim imenom nisam ni cula ni videla kolac.

то су оне двобојне
један део буде као бели, то је од жуманаца и маргарина други део је браон то је од беланаца, млевеног кекса и чоколаде
е мене конкретно интересује да ли је боље да чставим рендану или топљену чоколаду у шам од беланаца

Има ја супер рецепт за обланду, једнобојан сас сешници, бадеми, како оћете, а иде Ћоколада, ако вам устреба, али не знам напамет, морам да погледам у свој црни роковник са рец. лол..
Одлична је, сви су је похвалили, а не да ми удовоље, него су ми цео велики плеК изели, односно паковање што значи-добро је.
Спојлер је бојлер који нас спаја, неврмајнд.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back