Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
corbica.jpg

gotova corbica, karfiol i brokoli, bez pavlake. ekstra.

ma kupio sam onog supersecka da me supruga ne trza kad ona sprema...al ona ga podigla na najvise mesto u kuhinji i kaze---bolje ti iseckas nego ovo sranje...

zena ti skroz u pravu..sve sto zahtecva vise od tri radnje da bi se koristilo u kuhinji i ja podignem van domasaja..

Joj mogla si da ćutiš bar dok ne ispečem, jer nemam plan B za ručak. :evil:

evo cutim..ja sam losa domacica, nema to veze sa melvenom peradi :(

pa ti stavi zacinsko bilje koje volis...mislim da ima smisla mleti curetinu i piletinu samo zbog zacinavanja...i zanima me kako sacuvati socnost mlevene piletine i curetine ako se ne stave masnoce..??
to htedoh i ja pitati, cemu mleti meso ako u neces nista dodati?!
onda ga bolje ostavi u komadu....
ako neces da bude suvo, neku masnocu mu moras dodati, ili praviti zista male loptice od mesa (a piletina i curetina su extra zahvalne za pravljenje mini loptica i onda ne smeta 'suvoca' jer su odlicni dodaci uz soseve i testeninu.... i posto bude mala kolicina mesa, nemas osecaj 'zapadanja za grlo')

Fenomenalno! :worth: Moraću praviti nešto slično. Sviđa mi se. :super:

I ja sam bila vredna :D Mesila sam sinoć :mesi: slane štapiće (Slance) http://www.coolinarika.com/recept/slanci-prstici/

Od toga mužu pravila sendviče i za večeru sinoć i jutros za doručak:

P. S. I samo da se zna ja ovo nisam jela, već mesila.:sad2: Jela sam ovsenu kašu. :sad2:
Дајте, стављајте у спојлере велике фотке. Шта тедо да питам, очи ми испадоше, за ово горе иде вода и со, је л тако?
Кажи како мутиш и кад га ставиш.
Ово је двосмислено лол, али капираш шта сам тео, размере и поступак.

ako neces da bude suvo, neku masnocu mu moras dodati, ili praviti zista male loptice od mesa (a piletina i curetina su extra zahvalne za pravljenje mini loptica i onda ne smeta 'suvoca' jer su odlicni dodaci uz soseve i testeninu.... i posto bude mala kolicina mesa, nemas osecaj 'zapadanja za grlo')

ocio su ukusi razliciti...

ocio su ukusi razliciti...

a sta je vas briga gde ja drzim klavir :D
ma mleveno sam uzela da napunim tikvice..i nista ruznije se ne secam da sam jela bez obzira na zacine koje uobicajeno koristim za perad..
meni samleveno to meso ima neki poseban smek..
al ja ti nisam merilo domacice, meni smrduckaju i zumanca :)

za ta punjenja ga nisam nikada korstila,mlevena junetina, eventualno i malo svinjetine i da te bog vidi :)
moja keva uzme pa puni i paprike s orasima
ja eventualno paprike s sirom i jajima i to je to
volim sir, volim meso
nekako mi punjenje povrca 'dijetalnim' stvarima, nije to to hehe

mi danas kupusa sa suvim mesom, a i sutra bome, keva nam skuvala ko za kasarnu celu....

razvigor, ostavila je tu negde medju fotkama i link recepta, stavila sam ga medj omiljenje, pa kada mi ukinu ovo lezanje da pravim :D
ucrvljacu se u krevetu

Туф, па то, не види се, еве га, слани прељив

2 velike zlice brasna
1 zlicica soli
voda

4
Slani preljev: Brasno i sol pomijesati i dodavati vodu uz stalno mijesanje. smjesa treba biti malo gusce od one za palacinke.
Peci na 200°C 5 minuta, izvaditi ih, preliti slanim preljevom, vratiti u pecnicu i peci jos 10 minuta.

Фаја, Јандро

а јел може неко да ми напише рецепт за обланде које се зову Буцо или буцко
молим вас хитно је, данас би да правим, а нисам сигурна 100% како иде рецепи
хвала унапред

а јел може неко да ми напише рецепт за обланде које се зову Буцо или буцко
молим вас хитно је, данас би да правим, а нисам сигурна 100% како иде рецепи
хвала унапред

Morala bi da kazes kako to otprilike izgleda. Pod tim imenom nisam ni cula ni videla kolac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back