- Poruka
- 6.335
gotova corbica, karfiol i brokoli, bez pavlake. ekstra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas supruga kuva...do mene je bilo da pripremim meso--isecem svinjska sirova rebra,iseckam persun i sargarepu...
Ja sam od ćurećeg bataka i karabataka, koje je svekrva skinula sa kostiju i samlela, po nekom receptu zamesila pljeskavice. Jedva čekam da počnem da ih pečem, da vidim na šta liče.

pa mogao si i rucak caskom da zavrsis, kad si sve vec tako lepo iseckao![]()
joj sto se meni ne svidja ukus mlevene piletine i curetine![]()

ma kupio sam onog supersecka da me supruga ne trza kad ona sprema...al ona ga podigla na najvise mesto u kuhinji i kaze---bolje ti iseckas nego ovo sranje...
Joj mogla si da ćutiš bar dok ne ispečem, jer nemam plan B za ručak.![]()

Joj mogla si da ćutiš bar dok ne ispečem, jer nemam plan B za ručak.![]()

zena ti skroz u pravu..sve sto zahtecva vise od tri radnje da bi se koristilo u kuhinji i ja podignem van domasaja..
evo cutim..ja sam losa domacica, nema to veze sa melvenom peradi![]()
to ne moze da omane...samo da se pomesa sa sitno seckanom slaninom i kackavaljem koji ce dati curetini ili piletini socnost i aromu...+ umesto soli treba staviti mesavinu zacina/vegeta/

da mora da sam se tu zeznula..ja sam piletinu i curetinu spremala kao lagano dijetalno meso..
dodas sve aditive i da vidis![]()
ko karadjordjeva!![]()
malo maste i logike i nema promasaja..

ma da sam htela slaninu i kackavalj uzela bih svinjsko mleveno
a vegete ne koristim..
to htedoh i ja pitati, cemu mleti meso ako u neces nista dodati?!pa ti stavi zacinsko bilje koje volis...mislim da ima smisla mleti curetinu i piletinu samo zbog zacinavanja...i zanima me kako sacuvati socnost mlevene piletine i curetine ako se ne stave masnoce..??
Fenomenalno!Moraću praviti nešto slično. Sviđa mi se.
I ja sam bila vrednaMesila sam sinoć
slane štapiće (Slance) http://www.coolinarika.com/recept/slanci-prstici/
Od toga mužu pravila sendviče i za večeru sinoć i jutros za doručak:
P. S. I samo da se zna ja ovo nisam jela, već mesila.Jela sam ovsenu kašu.
![]()
Дајте, стављајте у спојлере велике фотке. Шта тедо да питам, очи ми испадоше, за ово горе иде вода и со, је л тако?
Кажи како мутиш и кад га ставиш.
Ово је двосмислено лол, али капираш шта сам тео, размере и поступак.
to htedoh i ja pitati, cemu mleti meso ako u neces nista dodati?!
onda ga bolje ostavi u komadu....
ako neces da bude suvo, neku masnocu mu moras dodati, ili praviti zista male loptice od mesa (a piletina i curetina su extra zahvalne za pravljenje mini loptica i onda ne smeta 'suvoca' jer su odlicni dodaci uz soseve i testeninu.... i posto bude mala kolicina mesa, nemas osecaj 'zapadanja za grlo')
to htedoh i ja pitati, cemu mleti meso ako u neces nista dodati?!
onda ga bolje ostavi u komadu....
ako neces da bude suvo, neku masnocu mu moras dodati, ili praviti zista male loptice od mesa (a piletina i curetina su extra zahvalne za pravljenje mini loptica i onda ne smeta 'suvoca' jer su odlicni dodaci uz soseve i testeninu.... i posto bude mala kolicina mesa, nemas osecaj 'zapadanja za grlo')
ocio su ukusi razliciti...

а јел може неко да ми напише рецепт за обланде које се зову Буцо или буцко
молим вас хитно је, данас би да правим, а нисам сигурна 100% како иде рецепи
хвала унапред