misticlady
Ističe se
- Poruka
- 2.450
ja sam danas pravila prebranac sa srpskom kobasicom i naravno napravila sam i tortu,neku cokoladnu i to sam odavde uzela recept.sada je u frizideru i hladi se.naravno cim je serviram ukucanima bice izlozena i ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može naravno...napraviš laganu vodenu piškotu: 5 jaja,4 supene kašike hladne vode,5 supenih kašika brašna i 12 kašika šećera...prvo umutiš belanca,posebno vodu,brašno,žumance i šećer i onda blago prevrćući kašikom umutiš sa belancem i to ispečeš...ova piškota je mnogo laganija i sočnije nego one koje se prave samo sa jajima...pa onda fil: jedan kilogram višanja ocediš,ostaviš taj sok,ugreješ i ubaciš jedan mali krem fix(ima Dr.Oetkerov a i nekih drugih proizvođača),po ukusu šećer,to najbolje da probaš(ja ne volim kada je jako slatko,više pravim da bude kiselije),i onda kada se taj sok stegne od fixa ubaciš voće,dobro promešaš i ostaviš da se ohladi...važno da se namaže da testo kada je već hladno...i onda umutiš 4 kese šlaga pa staviš na fil i samo treba dobro da se ohladi u frižideru...veoma lagano,veoma ukusno...i mi je obožavamo...[/QUOT ... Hvala.... Samo jos jedno pitanje... Jel`u ovu piskotu ne ide prasak za pecivo,jer je bas namjeravam negdje napraviti... Unaprijed,hvala....
), s tim što su mi mišići pojeli par komada onako bez fila, pa imam oko 110 nafilovanih. Sad i ja imam više iskustva, pa sam brže filovala, znam za jadac, tj. kako se brzo steže zbog želatina. može naravno...napraviš laganu vodenu piškotu: 5 jaja,4 supene kašike hladne vode,5 supenih kašika brašna i 12 kašika šećera...prvo umutiš belanca,posebno vodu,brašno,žumance i šećer i onda blago prevrćući kašikom umutiš sa belancem i to ispečeš...ova piškota je mnogo laganija i sočnije nego one koje se prave samo sa jajima...pa onda fil: jedan kilogram višanja ocediš,ostaviš taj sok,ugreješ i ubaciš jedan mali krem fix(ima Dr.Oetkerov a i nekih drugih proizvođača),po ukusu šećer,to najbolje da probaš(ja ne volim kada je jako slatko,više pravim da bude kiselije),i onda kada se taj sok stegne od fixa ubaciš voće,dobro promešaš i ostaviš da se ohladi...važno da se namaže da testo kada je već hladno...i onda umutiš 4 kese šlaga pa staviš na fil i samo treba dobro da se ohladi u frižideru...veoma lagano,veoma ukusno...i mi je obožavamo...[/QUOT ... Hvala.... Samo jos jedno pitanje... Jel`u ovu piskotu ne ide prasak za pecivo,jer je bas namjeravam negdje napraviti... Unaprijed,hvala....
e baš sam zaboravna....naravno,ide jedan prašak za pecivo,...

rolat je ubacen u frizider da se hladi (kasnim , ali stizem )Misiiiim Barbi ..... dokle da te podsecam
Tvoj -mojrolat je ubacen u frizider da se hladi (kasnim , ali stizem )
a sad recepiS za toJtu !!!
Srecan rodjendan sa zakasnjenjem i USKRS VASKRESE![]()
))))
a i ukus je ok,za prilog je njima isla boranija,i za sve paradajz na kolutove s mladim lukom,to obavezno
dmah posle pecenja izvaditi brzinom svetlosti iz pleha je slanina oslobodi masnocu
ne znam koju bih pre,onu gore rodjendansku,domacicinu ili dastinu grrrrrrr

sta ti je to testo dasti?cega ima unutra?
ja sam danas pravila ovo,nije lose da se potrose jajaa i ukus je ok,za prilog je njima isla boranija,i za sve paradajz na kolutove s mladim lukom,to obavezno
mleveni rolat(napomenadmah posle pecenja izvaditi brzinom svetlosti iz pleha je slanina oslobodi masnocu
http://www.blogoye.org/kuhinjica/Glavna+jela++84+Main+dishes/

a gde su ovde potrosena jaja?![]()