red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Ево ти па се еби сама хахахсхахаA da izvidjača- vibrator nikako!!!!!
To mu dodje evo ti pa se e.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево ти па се еби сама хахахсхахаA da izvidjača- vibrator nikako!!!!!
To mu dodje evo ti pa se e.....
Ako voli da se maze ...onda se potrosi.Ruž za usne može li?
Dakle, stan. Sa džakuzijem.Ovo me podseća na beskrajne rasprave na vajber grupama za decu kada se počne pričati o tome šta kupiti učiteljicama za poklon![]()
БичOvo me podseća na beskrajne rasprave na vajber grupama za decu kada se počne pričati o tome šta kupiti učiteljicama za poklon![]()
Tako ja objasnjavam da svi ljudi imaju specifican miris dok se ne naparfemisu,onda su istiMoram da stanem u odbranu parfema.
Mada ima istine u tome da se mozda taj poklon vecini ne dopada. Nije ni preterano orginalan...
Ali...meni recimo retko koji smrdi...da ga ne bih nosila...imam one koji mi se vise i manje svidjaju ali cu svaki potrositi...
Jos ako kaze da je sam birao, da mu se svidja zbog toga i toga, da ima notu necega sto smo zajedno preziveli ili bili tamo...ili cemo biti tamo...ili...
Uglavnom ja se uvek obradujem i parfemu.
Ja se svemu obradujem ali vaucer bi me uvredio, iskreno. Da mi kupis cveklu ili uberes maslacak vise bih se obradovala.
Mene pokloni tipa pare (vauceri) vredjaju.
a da se pojaviš sa kondomom u ruci i daš joj kompliment da je najbolja.... na svetu..Pojaviti se s recimo biftekom koji je kupljen kod mesara, nekim dobrim crvenim vinom i das kompliment da je najbolja kuvarica na svijetu.
Spojis ugodno s korisnim, kao da si je izveo na dobar rucak, a opet prosao jeftino.
![]()
Zasto s kondomom?a da se pojaviš sa kondomom u ruci i daš joj kompliment da je najbolja.... na svetu..
Таман да се обеси о кваку кад је буде смориоMožeš i neku maramu ili šal, znaš šta ima od odeće i šta će se uklopiti. I obavezno neki cvet, to obavezno.
E a meni se ta logika ne svidja, to poklonu se u zube ne gleda. Pa gleda se. Msm cemu sluzi poklon ako se covek nece istinski obradovati? tako ja to gledam. A vec svi imaju previse stvari potpuno nepotrebnih po kucamaPoklonu se u zube ne gleda. Što je džabe i Bogu je drago.Bio je nezahvalan, verovatno niste više zajedno.
dakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
da nije isfurano neko njesra
/??
ty
Meni to dođe ko kad bih joj dao dve hiljadarke i rekao da kupi šta hoće.Vaučeri su suvo zlato
samo izaberete prodavnicu
p.s. nemojte lidl hehe