spavach
Poznat
- Poruka
- 9.296
kad zavolim zensko za 8 mart joj platim magic mike live tour..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ce joj vibrator kada je ja zadovoljavam, uostalom odakle ta ideja da bi trazila svaleraКупи јој нешто што воли у складу са њеним интересовањима + вибратор јер то ће јој показати да је волиш и да ниси себичан, да ти је битно њено задовољство а и боље пластични швалер него да нађе правог хахахах
javi kad budeš slobodansta ce joj vibrator kada je ja zadovoljavam, uostalom odakle ta ideja da bi trazila svalera
i takav neosnovan stav da muskarac koji je pazljiv nema druge kvalitete kao i da je zadovoljjavanje zene neka obaveza koja nadilazi granice sposobnosti muskarca
kada smo kod toga, ja sam maestralan ljubavnik
imao sam previse zena u zivotu i zato sam kao iskusan odabrao da paznju i energiju usmerim na jednu zenu
penis mi je 20 cm 22 u fulu
o vestinama tj mojim skilovima u seksu ne zelim da govorim
napomenucu samo da ne postoji zena koju nisam zadovoljio i pritom to nikad nije bio imperativ
dakle sta god da radim - dobro je
uostalom moja samouverenost na tom polju potice velikim delom odatle
mada sam ja prilicno samouveren na svim poljima u tjivotu.
sto se tice tog predloga recicu da je izuzetno glup
nesebicnost je nesto sto se ne treba dokazivati
a pogotovo ne tako
Uf sto smo osetljiviTo je jako ružan komentar i nadam se da je šaljivog karaktera. Ako nije onda je otrcana fora škrtih jačih polovina.
- nastavi u narednih 10 redova da veliča svoje vestine i skilove u seksu. Voli.... o vestinama tj mojim skilovima u seksu ne zelim da govorim...
da, to je i moj ukus. iako ću da kupim nešto po svom izboru, znam da je to poklon od njega. i uživaću u njemu jer sam ga odabrala.Inače, najbolje bi bilo neki vaučer. Negde. U nekoj knjižari ili parfimeriji. Na, recimo, 2000 dinara. Šta ćeš, nije ni to loše. Sama da izabere šta hoće a opet da bude od tebe.
ja verujem da bi ti voleo to da cujes i budes upucen ali cu kao sto sam rekao preskociti taj deo- nastavi u narednih 10 redova da veliča svoje vestine i skilove u seksu. Voli.
Svaki forumaš oduvek
šljokare vole vinjak.Flasu konjaka
moze i sremski kulenPojaviti se s recimo biftekom koji je kupljen kod mesara, nekim dobrim crvenim vinom i das kompliment da je najbolja kuvarica na svijetu.
Spojis ugodno s korisnim, kao da si je izveo na dobar rucak, a opet prosao jeftino.
![]()
Odlicna stvar.moze i sremski kulen
tome bih se vise obradovala nego bilo kakvom cvecu
wtf je rinflajs?Odlicna stvar.
Rinflajs s pireom u paradajz sosu isto obozavam.
Kuvana govedina (može i piletina) sa renom ili tomato sosom. U bivšim austrougarskim krajevima je omiljen.wtf je rinflajs?
sad ti guglamKuvana govedina (može i piletina) sa renom ili tomato sosom. U bivšim austrougarskim krajevima je omiljen.
Pa, da.sad ti guglam
znaaam
mi to tako ne zovemo ali jeste deo tradicionalnog nedeljnog/slavljenickog rucka
jede se posle supe
samo mi to zovemo "kuvano sa sosom"