Šta kupiti devojci za 8. mart

Moram da stanem u odbranu parfema.

Mada ima istine u tome da se mozda taj poklon vecini ne dopada. Nije ni preterano orginalan...

Ali...meni recimo retko koji smrdi...da ga ne bih nosila...imam one koji mi se vise i manje svidjaju ali cu svaki potrositi...
Jos ako kaze da je sam birao, da mu se svidja zbog toga i toga, da ima notu necega sto smo zajedno preziveli ili bili tamo...ili cemo biti tamo...ili...
Uglavnom ja se uvek obradujem i parfemu.

Ja se svemu obradujem ali vaucer bi me uvredio, iskreno. Da mi kupis cveklu ili uberes maslacak vise bih se obradovala.
Mene pokloni tipa pare (vauceri) vredjaju.

Moram da stanem u odbranu parfema.

Mada ima istine u tome da se mozda taj poklon vecini ne dopada. Nije ni preterano orginalan...

Ali...meni recimo retko koji smrdi...da ga ne bih nosila...imam one koji mi se vise i manje svidjaju ali cu svaki potrositi...
Jos ako kaze da je sam birao, da mu se svidja zbog toga i toga, da ima notu necega sto smo zajedno preziveli ili bili tamo...ili cemo biti tamo...ili...
Uglavnom ja se uvek obradujem i parfemu.

Ja se svemu obradujem ali vaucer bi me uvredio, iskreno. Da mi kupis cveklu ili uberes maslacak vise bih se obradovala.
Mene pokloni tipa pare (vauceri) vredjaju.
Tako ja objasnjavam da svi ljudi imaju specifican miris dok se ne naparfemisu,onda su isti

I na kraju uvek bude vaučer, jer mi tu učiteljicu ne poznajemo. Obično se izabere vaučer za putovanje ili vaučer za knjižaru tipa Vulkan ili vaučer tj mesečnu kartu za masažu i relax spa i slično. I one se naravno oduševe. hehe
Prošle godine smo sabrali dosta novca kupili vaučer za jednu agenciju pa jedno 500 eura, onda dodala svog novca i sada nam slala slike iz Belgije :)

A ako poznaješ osobu i sa njom si u vezi onda valjda znaš šta da joj kupiš :)

Vaučeri su suvo zlato :)
samo izaberete prodavnicu
p.s. nemojte lidl hehe
Meni to dođe ko kad bih joj dao dve hiljadarke i rekao da kupi šta hoće.
Malo mi nezainteresovano.
Tek to oko kupovine veša mi je kao da joj neverbalno poručujem kako nije dovoljno sexy.

Mislim da je najbolje pokloniti vreme.
Za sve vreme braka ni jedan praznik, pa ni 8. mart nisam proveo sa njom jer sam išao da sviram .
Zato obavezno izdvojimo neko vreme dan dva pre ili posle praznika i provedemo zajedno

Back