Ma daj, dobar parfem i nema greške. Uz to neka ruža i miran je do rođendana.To je vec otrcano...a i salje pruku "draga smrduckas,evo ri nesto da mirises bolje"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj, dobar parfem i nema greške. Uz to neka ruža i miran je do rođendana.To je vec otrcano...a i salje pruku "draga smrduckas,evo ri nesto da mirises bolje"
To je jako ružan komentar i nadam se da je šaljivog karaktera. Ako nije onda je otrcana fora škrtih jačih polovina.To je vec otrcano...a i salje pruku "draga smrduckas,evo ri nesto da mirises bolje"
ali sa jedne strane je u pravu, mislim možda je komentar bio preteran, no kupovati parfem a ne vaučer za parfem je često loša rabota, budući da žene baš imaju neki svoj istančan ukus za parfeme. Recimo, od 5 parfema koje bih dobila, skoro ni jedan mi nije odgovarao, bacanje novca. Vaučer je druga stvar. Ali parfem generalno spada u one starinske poklone. Kao bombonjera od koje se naježimTo je jako ružan komentar i nadam se da je šaljivog karaktera. Ako nije onda je otrcana fora škrtih jačih polovina.
šta znači dobar parfem?Ma daj, dobar parfem i nema greške. Uz to neka ruža i miran je do rođendana.
Poklonu se u zube ne gleda. Što je džabe i Bogu je drago.šta znači dobar parfem?
Bila sam u Grenoblu u prodavnici parfema, milion njih, svi najmanje 50 eura... tražila sam za dečka tada sat vremena parfem, Chanel sam kupila i to po preporuci, moderni. Donela ga oduševljena u Bgd, i on reče jaoj pa ok, ali ne sviđa mi se baš. To što se reklamira i što je skup ne znači da će nekome da se sviđa.
"Kako je slatka ova mreža" pomisli muha:"Tako prozračna, zatalasana, simetrična. Mora da je onaj ko ju je napravio profinjena osećajna duša. Jedva čekam da ga upoznam" pomisli ona i uleti u nju.Pročitam naslov teme, krenem sa osmijehom ka temi i pomislim: o kako slatko, slatki mali početnik u teen godinicama. Otvorim kad tamo![]()
Onda ćveće u saksiji. Orhideja na primer lepo izgleda.totalno out je svako isečeno cveće
to je živo biće u odumiranju
a posebno ruža i pomenuti karanfil, što je verov zezanje![]()
realno to može da misli svako za svakog,kad smo kod jela nek joj kupi pljeskavicu,bar će da mu bude sita"Kako je slatka ova mreža" pomisli muha:"Tako prozračna, zatalasana, simetrična. Mora da je onaj ko ju je napravio profinjena osećajna duša. Jedva čekam da ga upoznam" pomisli ona i uleti u nju.
![]()
Ženama ne možeš udovoljiti. Da ne kupiš ništa bilo bi strašno, ako kupiš bude tipa šta misliš da se ja prodajem za jedan parfem.Pre nego kupite razne Saksije, ves u koje dupe ne ulazi, skupi Parfem koji vise smrdi nego sto mirise.../ Savet:
Poklonite joj vreme, izadjite na setanju negde gde niko nema, posle toga na neko lepo jelo nemora skupi restoran i nakon toga film.
Lep provod![]()
Ko se to nama zaljubioooo?dakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
da nije isfurano neko njesra
/??
ty
Купи јој нешто што воли у складу са њеним интересовањима + вибратор јер то ће јој показати да је волиш и да ниси себичан, да ти је битно њено задовољство а и боље пластични швалер него да нађе правог хахахахdakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
da nije isfurano neko njesra
/??
ty
Jbg najteze je udovoljiti onim koji sve imaju.Ženama ne možeš udovoljiti. Da ne kupiš ništa bilo bi strašno, ako kupiš bude tipa šta misliš da se ja prodajem za jedan parfem.![]()
Ruž za usne može li?A da izvidjača- vibrator nikako!!!!!
To mu dodje evo ti pa se e.....