Šta kupiti devojci za 8. mart

To je jako ružan komentar i nadam se da je šaljivog karaktera. Ako nije onda je otrcana fora škrtih jačih polovina.
ali sa jedne strane je u pravu, mislim možda je komentar bio preteran, no kupovati parfem a ne vaučer za parfem je često loša rabota, budući da žene baš imaju neki svoj istančan ukus za parfeme. Recimo, od 5 parfema koje bih dobila, skoro ni jedan mi nije odgovarao, bacanje novca. Vaučer je druga stvar. Ali parfem generalno spada u one starinske poklone. Kao bombonjera od koje se naježim :)

Ma daj, dobar parfem i nema greške. Uz to neka ruža i miran je do rođendana.
šta znači dobar parfem?
Bila sam u Grenoblu u prodavnici parfema, milion njih, svi najmanje 50 eura... tražila sam za dečka tada sat vremena parfem, Chanel sam kupila i to po preporuci, moderni. Donela ga oduševljena u Bgd, i on reče jaoj pa ok, ali ne sviđa mi se baš. To što se reklamira i što je skup ne znači da će nekome da se sviđa.

šta znači dobar parfem?
Bila sam u Grenoblu u prodavnici parfema, milion njih, svi najmanje 50 eura... tražila sam za dečka tada sat vremena parfem, Chanel sam kupila i to po preporuci, moderni. Donela ga oduševljena u Bgd, i on reče jaoj pa ok, ali ne sviđa mi se baš. To što se reklamira i što je skup ne znači da će nekome da se sviđa.
Poklonu se u zube ne gleda. Što je džabe i Bogu je drago. :) Bio je nezahvalan, verovatno niste više zajedno.

Samo buket mimoza, ako nema onda ništa

150CECD5-A9D2-4E27-9FBB-2B97B79AFA77.jpeg

Pre nego kupite razne Saksije, ves u koje dupe ne ulazi, skupi Parfem koji vise smrdi nego sto mirise.../ Savet:
Poklonite joj vreme, izadjite na setanju negde gde niko nema, posle toga na neko lepo jelo nemora skupi restoran i nakon toga film.

Lep provod😘
Ženama ne možeš udovoljiti. Da ne kupiš ništa bilo bi strašno, ako kupiš bude tipa šta misliš da se ja prodajem za jedan parfem. :)

dakle sta
i gde

da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
da nije isfurano neko njesra

/??

ty
Купи јој нешто што воли у складу са њеним интересовањима + вибратор јер то ће јој показати да је волиш и да ниси себичан, да ти је битно њено задовољство а и боље пластични швалер него да нађе правог хахахах

Back