pop80
Elita
- Poruka
- 16.171
nešto u Moni.. Kaiš, Tašnu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ja nikada nisam rekao da mi se poklon ne sviđa, naročito parfem, jer se na kraju uvek potroši.E a meni se ta logika ne svidja, to poklonu se u zube ne gleda. Pa gleda se. Msm cemu sluzi poklon ako se covek nece istinski obradovati? tako ja to gledam. A vec svi imaju previse stvari potpuno nepotrebnih po kucama
Onda si ti jedna dušica koja nije previše selektivnaNe znam ja nikada nisam rekao da mi se poklon ne sviđa, naročito parfem, jer se na kraju uvek potroši.
pa eto, ti najbolje znaš, jer se ljudi razlikuju. što meni super nekome uvreda i obrnuto.Meni to dođe ko kad bih joj dao dve hiljadarke i rekao da kupi šta hoće.
Malo mi nezainteresovano.
Tek to oko kupovine veša mi je kao da joj neverbalno poručujem kako nije dovoljno sexy.
Mislim da je najbolje pokloniti vreme.
Za sve vreme braka ni jedan praznik, pa ni 8. mart nisam proveo sa njom jer sam išao da sviram .
Zato obavezno izdvojimo neko vreme dan dva pre ili posle praznika i provedemo zajedno
Mda, ja obavezno svakom sa kim sam kažem da ne volim da koristi mirise.Tako ja objasnjavam da svi ljudi imaju specifican miris dok se ne naparfemisu,onda su isti
Parfem se uvek iskoristi, kao i sve drugo. Sestra mi pre neki mesec uzela kaiš, iako imam dovoljno kaiša, sigurno joj nisam rekao nisi trebala da kupuješ.Onda si ti jedna dušica koja nije previše selektivna
Meni još uvek stoji na polici parfem koji sam dobila pre 30 godina, žao mi da bacim jer je skup, a vrv više ništa i ne vredi.
Pa vidiš, svi ljudi sa kojima sam bliska su navikli da sam potpuno open, nikada neću reći da mi nešto treba ako mi ne treba, ili da mi se sviđa ako mi se ne sviđa. Sa mnom su svi uvek na jasnim pozicijama. Pa ni ja ne volim da mi se neko femka ili bude pristojan radi pristojnosti. Zbog toga me svi pitaju šta želim pa kažem. A i ja kada idem na nečiji rođos pitam šta ti treba, šta želiš.Parfem se uvek iskoristi, kao i sve drugo. Sestra mi pre neki mesec uzela kaiš, iako imam dovoljno kaiša, sigurno joj nisam rekao nisi trebala da kupuješ.![]()
Slažem se, ali nijednom poklonu do sada nisam našao zamerku, uvek se obradujem, bez obzira da li mi treba ili ne. Ali treba generalno izbegavati kupovinu odeće, jer ipak to je jako teško pogoditi.Pa vidiš, svi ljudi sa kojima sam bliska su navikli da sam potpuno open, nikada neću reći da mi nešto treba ako mi ne treba, ili da mi se sviđa ako mi se ne sviđa. Sa mnom su svi uvek na jasnim pozicijama. Pa ni ja ne volim da mi se neko femka ili bude pristojan radi pristojnosti. Zbog toga me svi pitaju šta želim pa kažem. A i ja kada idem na nečiji rođos pitam šta ti treba, šta želiš.
Drugo su poslovni odnosi, ali privatno neeeee
dovoljno izvesti je na veceru......i to ne kod Djuru, vec na neko pristojno kultivisano mesto bez Kebe i Bekute.dakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
da nije isfurano neko njesra
/??
ty
nešto u Moni.. Kaiš, Tašnu..
https://gifts4you.rs/images/post-gallery/20_1561_54196_gallery.jpgdakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
/??
ty
https://www.gadget4gift.com/proizvod/kama-sutra-karte-crtane/dakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
/??
ty
Možeš i meni nešto da poklonišMeni je avio karta ili voucher za neko lepo putovanje uvek bio najlepši poklon.
Aha, kad kupite za dvoje i najčešće da sebi ugoditeMeni je avio karta ili voucher za neko lepo putovanje uvek bio najlepši poklon.
narocito ako je putovanje u rio za vreme karnevalaAha, kad kupite za dvoje i najčešće da sebi ugodite![]()
Možda je umesto cveta odvesti na ručak ili večerudakle sta
i gde
da je brzo
da je originalno
da ce joj se svideti
/??
ty