Šta kupiti devojci za 8. mart

Meni to dođe ko kad bih joj dao dve hiljadarke i rekao da kupi šta hoće.
Malo mi nezainteresovano.
Tek to oko kupovine veša mi je kao da joj neverbalno poručujem kako nije dovoljno sexy.

Mislim da je najbolje pokloniti vreme.
Za sve vreme braka ni jedan praznik, pa ni 8. mart nisam proveo sa njom jer sam išao da sviram .
Zato obavezno izdvojimo neko vreme dan dva pre ili posle praznika i provedemo zajedno
pa eto, ti najbolje znaš, jer se ljudi razlikuju. što meni super nekome uvreda i obrnuto.

Tako ja objasnjavam da svi ljudi imaju specifican miris dok se ne naparfemisu,onda su isti
Mda, ja obavezno svakom sa kim sam kažem da ne volim da koristi mirise.
Volim da osetim miris onakav kakav je, to mi je sexy, msm ako mi je sexy, ako mi se ne dopada njegov prirodni miris neću ni biti sa njim.
Lično sam izbacila i dezodorans, to sam čula i nisam verovala koliko se lako telo navikne na novi režim.

Parfem se uvek iskoristi, kao i sve drugo. Sestra mi pre neki mesec uzela kaiš, iako imam dovoljno kaiša, sigurno joj nisam rekao nisi trebala da kupuješ. :)
Pa vidiš, svi ljudi sa kojima sam bliska su navikli da sam potpuno open, nikada neću reći da mi nešto treba ako mi ne treba, ili da mi se sviđa ako mi se ne sviđa. Sa mnom su svi uvek na jasnim pozicijama. Pa ni ja ne volim da mi se neko femka ili bude pristojan radi pristojnosti. Zbog toga me svi pitaju šta želim pa kažem. A i ja kada idem na nečiji rođos pitam šta ti treba, šta želiš.
Drugo su poslovni odnosi, ali privatno neeeee

Pa vidiš, svi ljudi sa kojima sam bliska su navikli da sam potpuno open, nikada neću reći da mi nešto treba ako mi ne treba, ili da mi se sviđa ako mi se ne sviđa. Sa mnom su svi uvek na jasnim pozicijama. Pa ni ja ne volim da mi se neko femka ili bude pristojan radi pristojnosti. Zbog toga me svi pitaju šta želim pa kažem. A i ja kada idem na nečiji rođos pitam šta ti treba, šta želiš.
Drugo su poslovni odnosi, ali privatno neeeee
Slažem se, ali nijednom poklonu do sada nisam našao zamerku, uvek se obradujem, bez obzira da li mi treba ili ne. Ali treba generalno izbegavati kupovinu odeće, jer ipak to je jako teško pogoditi.

daj joj 3 crvene

reci teska su vremena, rat u ukrajini, nestasica... (da je samo ona pa ni po jada, ali ceka te mama, baka, sestra tetka...)

pa nek si kupi sta hoce i sta moze

od cokolade do kupacih gaca kod kineza

upamti, sta god kupio tog osmog marta, kao vid paznje koju zelis da iskazes, dzaba to sve ako recimo nekog ebenog utorka u oktobru kisovitom ne doneses posle posla neki cvetic

reci u 11 30 sam toliko mislio na tebe pa sam morao da kupim kao znak da sam bas danas tolko mislio o tebi

Dati joj para
drag.gif

Dosta žena voli nakit , kozmetiku, šminku.
Onda ako je baš baš znaš dobro i znaš njen omiljeni parfem onda uzmeš njega, ili torbu koju je gledala u izlogu.

Zatim možeš da joj uplatiš neki spa-relaks vikend.

Omiljeni slatkiš.
Napravi joj večeru, skuvaj joj omiljeno jelo (možda i bolje nego da je na istu uzvedeš u restoran ali ako je taj tip onda je i to u opticaju).

Ili neki unikatni predmet, ručni rad neki. Ako je kolekcionar nekih stvari onda joj dodaj nešto u kolekciju (npr. ja volim neke lepe šoljice, neko skuplja kristalne figurice, neko mirišljave svećice, knjige).

Eto neki predlozi samo.
I da, meni cveće nikad neće biti otrcano. Nije mi jasno šta tu ima otrcano, svašta.

Back