Šta kupiti devojci za 8. mart

Volim cvijeće tako da je to za mene idealan poklon, mada sve zavisi od toga koliko dugo si sa djevojkom i koliko dobro se poznajete. Moj najdraži poklon je bio za drugu godišnjicu braka kad sam osim cvijeća i narukvice dobila kutiju sa ručno napisanih 20 razloga zašto me voli. 🤗 Čuvam je kao najveću dragocjenost.
Pa eto nek bude ovako nešto moj prijedlog.
IMG_20230307_153449.jpg

Zavisi u kom je fazonu žena, nismo sve iste, ja bih uvek volela umesto slatkiša i cveća da mi se pokrije neki mesečni ili životni izdatak, npr. članarina za teretanu

Lego buket

Pogledajte prilog 1306367

Biblioteka grada Beograda ima 50% popusta na godišnju članarinu za 8. mart, a verujem i ostale gradske biblioteke

Obuke za vožnju daju popust za žene za 8. mart

Bocu vina vinarije Aleksić koju drže 3 sestre

Pogledajte prilog 1306365
Imamo po tom pitanju isti ukus. Praktično i sadržajno, dobre ideje

sta ce joj vibrator kada je ja zadovoljavam, uostalom odakle ta ideja da bi trazila svalera
i takav neosnovan stav da muskarac koji je pazljiv nema druge kvalitete kao i da je zadovoljjavanje zene neka obaveza koja nadilazi granice sposobnosti muskarca

kada smo kod toga, ja sam maestralan ljubavnik
imao sam previse zena u zivotu i zato sam kao iskusan odabrao da paznju i energiju usmerim na jednu zenu
penis mi je 20 cm 22 u fulu
o vestinama tj mojim skilovima u seksu ne zelim da govorim
napomenucu samo da ne postoji zena koju nisam zadovoljio i pritom to nikad nije bio imperativ
dakle sta god da radim - dobro je
uostalom moja samouverenost na tom polju potice velikim delom odatle
mada sam ja prilicno samouveren na svim poljima u tjivotu.

sto se tice tog predloga recicu da je izuzetno glup
nesebicnost je nesto sto se ne treba dokazivati
a pogotovo ne tako
Гани брате ти си предуго овде хахахахахаха

Volim cvijeće tako da je to za mene idealan poklon, mada sve zavisi od toga koliko dugo si sa djevojkom i koliko dobro se poznajete. Moj najdraži poklon je bio za drugu godišnjicu braka kad sam osim cvijeća i narukvice dobila kutiju sa ručno napisanih 20 razloga zašto me voli. 🤗 Čuvam je kao najveću dragocjenost.
Pa eto nek bude ovako nešto moj prijedlog.
Pogledajte prilog 1306484
meni se učinilo da su ob tamponi :lol:

Back