Jaoj, pa toga ima na pretek...ja stvarno tamo negde do 10 nisam ni znala da postoji poljubac sa jezikom, tad je moj tadasnji ,,decko'' sa kojim sam setala i drzala se za ruke hteo da me poljubi, ali ja mu nisam dala

a prvi poljubac je bio tek sa 14 godina...a skoro sam saznala da se vecina njih iz moje generacije prvi put ljubila u predskolskom po nekim zbunovima ...kako bre ja za to nisam znala? hehe
Imam malu sestru od 9 godina i od nje malo-malo cujem kako su se tamo neko dvoje poljubili...ali vidim da njoj tako nesto ne bi palo na pamet, jer je sramota...ima i jedna anegdota iz skole u prirodi...jedan decko u koga su zaljbljene sve devojcice je legao preko neke devojcice dok su je drugi decaci drzali i kao je j... , a onda su druge dve plakale sto nije njih

jeste uvrnuto, ali i smesno...mada, kada gledam svu tu decu...bas daleko idu u svemu...u sestrinom telefonu sam u poslatim porukama nasla nesto za ,,sexometar''....a onda kad smo sele da pricamo sam shvatila da ona nema pojma sta je sex...
Inace, mi imamo drugaciju situaciju...stalno se zali kako je decaci ,,vataju'' u skolskom i tera mene da idem da im pretim...e sad, meni je trulo da idem da pretim nekom detetu od 9 godina zato sto je ,,uvatio'' moju sestru, a s druge strane mi je zao sto vidim da je to nervira i smara i da ne moze da se odbrani...cak je i kevu terala da ide, ali vidim da je i njoj trulo, pa se izvalci...znam kako je meni bilo u tim fazama(mada je nase decake ta faza hvatala sa 12 godina)...e ja sad huskam brata da ide on, jer je to malo prirodnije, on je mladji, ima 14 godina...bas je bzv...
Majka od jedne male je rekla majci od druge za tu pricu o ,,vatanju'' na sta joj je ova 'ladno odgovorila kako se one stalno kikocu i vrte oko njenog sina pa kao ono...ne mogu da verujem sta je zena izvalila...