pa jeste, samo oponasaju, ali moraju da imaju neki "primer" za oponasanje, gde nalaze te primere?
lepo je sa decom pricati, objasnjavati, savetovati, ali sve prema uzrastu.
e, stvarno, pa kakvi se to roditeji ljube pred djecom.... odvratno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste, samo oponasaju, ali moraju da imaju neki "primer" za oponasanje, gde nalaze te primere?
pa neka i bude rasplamsana radoznalost ali da se zna da to nije nešto što mama odobrava, biće vremena, polako
meni ovde nista nije ni simpaticno ni smesno.
ja ne znam gde ova deca rastu, gde vide te poljupce jezikom, toga pre 30 godina, kada sam ja odrastala, nije bilo.
i nimalo mi nije zao zbog toga.
naravno, sve su to decije gluposti, ali meni je to malkice bolesno.
cuj, deca imitiraju odrasle, pa se ljube s jezikom, sutra ce doci i reci "znas, mama, ja sam gurao svoju malu pisicu bla bla bla bla, ne znam ni ja gde" ili "mama, milica mi je ljubila pisu, znas, videla je mamu i tatu kako to rade" ili "videla je na tv-u" ljak.
sladak je poljubac u obraz, slatko je drzanje za rucice, sve u svoje vreme, ovo mi nije slatko ni malo.
i nek ispadnem sad nadzak mama, briga me.
Не.Oooo pa srećan početak
Helen zašto se u osnovnoj ne čita npr. Remark, kao lektira?
Тачно.pa jeste, samo oponasaju, ali moraju da imaju neki "primer" za oponasanje, gde nalaze te primere?
Било је тога одувек, и биће. Само су деца различита. Увек је било деце која су се у вртићу играла ''маме и тате'' или ''доктора''...а било је и оних који до 14. нису знали да постоји и пољубац ''са језиком''...
Oladi se malo dragi gospodine.
I ti si bio izuzetno fiiiin prema tudjoj zenskoj " deci"pa sad sta ti je, tu ti je.
pa ako tvoji roditelji preplicu svoje jezike pred tobom OK, za mene i mog muza je to malo intimnija stvar koju ostavljamo samo za nas.e, stvarno, pa kakvi se to roditeji ljube pred djecom.... odvratno![]()
evo, posto sam ja "zgrozena" da opet napisem-da, ljubimo se pred decom, ali to su poljupci u usta, obraz, nos, celo, nebitno, to nisu "francuski poljupci", jeste, i mazimo se, i grlimo se i sve to radimo i pred decom i sa decom, ali za mene je takav poljubac ipak jedan intiman cin.ja moram da pitam: da li se svi zgrozeni roditelji koji ne odobravaju ovakve "igre" i oponasanja ne ljube pred decom? i da li misle da ce deca prekinuti sa decjim eksperimentima samo zato sto im je zabranjeno i sto im se prekrivaju oci za vreme filmova-serija koje i onako nisu namenjeni deci? ili ce naucti da neke stvari treba skrivati od roditelja?
i jos jednom, nije greska u DECI nego u roditeljima i vaspitacima, ja se ne "zgrazavam" decom, vec odraslima.![]()
jos jednom, nije greska u DECI nego u roditeljima i vaspitacima, ja se ne "zgrazavam" decom, vec odraslima.
Ја не видим разлог за било какво згражавање. Деца ЈЕСУ сексуална бића, ма колико ми затварали очи пред тим. Проблем је у нашим главама (одраслих) зато што је сексуалност у нашим главама још увек нешто ''прљаво'', ''недостојно чедне дечије душе''...