gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
...ko god smatra da cemo postati najdraze i zasticeno rusko celjade time sto cemo im se nabiti u usta, da ne kazem u pozadinu, je naprosto tupav i neobrazovan i o teoriji politike ne zna nista, sto me i ne cudi iskreno ali me cudi sujeta i drskost kojom daju izjave pune samopouzdanja kao da su doktorirali na odseku za spoljnu politiku. Nas problem je sto imamo potrebu da nas vole i da se kroz druge osecamo mocno posto vec sami ne mozemo da budemo mocni. I zato prolazimo kako prolazimo jer nam nije jasno da politiku pokrecu interesi i da ti najveci istorijski prijatelji nece potrcati u zagrljaj ako nemaju interes za to.
Rusi nemaju interes za nas osim retorickih izjava i odrekli se makar sutra saradnje sa zlokobnom Evropom nece nas ni pogledati osim ako sami ne procene da im koristimo. Meni je od poltronisanja muka i zbilja ne vidim ni jedan razlog da poltronisanje Rusiji nazovem drugacije od poltronisanja Americi. Sustina je ista. Mi nismo drzava koja je dovoljno odrasla i zrela, taman smo k'o onaj Jeremic, neuk i nestrucan ali pun samopouzdanja, bahat, sujetan, drzak i zadrt. E kad skontamo da nema ljubavi i mrznje vec kanalisanje interesa onda mozda zasluzimo da nas drugi drugacije tretiraju od krpe za pod, vazi i Nemacku i za Rusiju.
Rusi nemaju interes za nas osim retorickih izjava i odrekli se makar sutra saradnje sa zlokobnom Evropom nece nas ni pogledati osim ako sami ne procene da im koristimo. Meni je od poltronisanja muka i zbilja ne vidim ni jedan razlog da poltronisanje Rusiji nazovem drugacije od poltronisanja Americi. Sustina je ista. Mi nismo drzava koja je dovoljno odrasla i zrela, taman smo k'o onaj Jeremic, neuk i nestrucan ali pun samopouzdanja, bahat, sujetan, drzak i zadrt. E kad skontamo da nema ljubavi i mrznje vec kanalisanje interesa onda mozda zasluzimo da nas drugi drugacije tretiraju od krpe za pod, vazi i Nemacku i za Rusiju.

, u tome je poenta. niko nije ni rekao da bi trebalo u rat - u rat!
...kad udjem ovde i vidim ko sta prica odma' izgubim zelju da objasnjavam bilo sta...