Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Bezobrazna si. Ja ga podržavam. Jel hoćeš da uzmem pušku i sam krenem na Kosovo? Jel hoćeš da nađem još 5-6 drugara pa da naoružani lovačkim puškama krenemo u napad? Jel misliš da ako ja sad ne mogu sam da odem i da ratujem ne smem da podržim nekoga ko voli ovu zemlju?

Ajde ti mi kaži šta ti radiš povodom te izjave, osim što se rugaš ovde? Što ne odeš da daš zvaničnu izjavu na TV-u kako Konuzin lupeta? A?

ma jok bate, ovi kukavci valjda misle da ako si patriota onda to po definiciji znači da bi trebalo da odeš i pogineš istog momenta. :lol:

šta te konkretno buni u onome što je rus rekao, to jest, u vezi čega si sumnjičava, to jest, šta tačno nije tačno u onome što je rekao? :lol:

Buni me mnogo toga zato što sam kroz sve ove godine naučila da države prijateljuju interesima, da ništa nije za džabe i da ako nema interesa nema ni ljubavi, to me buni.

Tema glasi Šta je strsšno uradio Konuzin, a niko od ovih što mu se protive neće da kažu konkretno šta je to uradio. Sve nešto okolo, istorija, filozofija...

Ja kažem da je uradio strašnu stvar. Toliko strašnu da se nekima žute gaće još uvek tresu...i pune.

ja bate čuh na temi od nekih da je on kriv za to što su što su rusi ostavili na miru jugu tek četres osme :lol:

Buni me mnogo toga zato što sam kroz sve ove godine naučila da države prijateljuju interesima, da ništa nije za džabe i da ako nema interesa nema ni ljubavi, to me buni.

Tako je. I sad opljuj iz sve snage po svim EU članicma na čelu sa Amerikom. Bolje da jedna Rusija ima interese sa nama, nego par desetina Američkih sluga ogrezlih u pederastiji i pedofiliji.

Jedan je nivo doživljavati Ruse kao narod nekim ko nam je blizak, u čijem se društvu odećamo ugodno i opušteno a sasvim drugi nivo je Ruska država, imam
osećaj da to mnogi ovde i brkaju i ne razdvajaju

to brkaju ovi što pljuju po konuzinu i što tvrde da je on kriv za to što je rusija tek četres osme puštila jugu. :lol:

Tako je. I sad opljuj iz sve snage po svim EU članicma na čelu sa Amerikom. Bolje da jedna Rusija ima interese sa nama, nego par desetina Američkih sluga ogrezlih u pederastiji i pedofiliji.

Nisam to samo jedared uradila, ne pratiš me, licemerje i poganluk EU odavno sam jasno izrazila kroz svoje pisanje ovde

odlično, napredujemo.

dalje.

da li misliš da je srbiji u interesu da zadrži kosovo?

Stvar je u tome što Srbija nema izbora. Osnovni preduslov za to što me pitaš lebdi u vazduhu. Niko ne može sam protiv svih, čak ni na filmu, u
protivnom nam sledi samouništenje a ono nam tek nije u interesu

Poslednja izmena:
Stvar je u tome što Srbija nema izbora. Osnovni preduslov za to što me pitaš lebdi u vazduhu. Niko ne može sam protiv svih, čak ni na filmu.

nije stvar u tome što nema izbora, to je u redu. stvar je u tome što naše vođstvo nema volju.

jedna je stvar boriti se za nešto (ne obavezno ratom), a sasvim druga je raspravljati o bezbednosti u džibutiju dok šiptari prete nasiljem nad srpskim narodom na severu kosova. na to je rus i ukazivao.

Nego, možda jeste izvan teme ali ima i po koja svetla tačka u jačanju države, evo jutros sam uspela saznati da nam se vraćaju kadrovi, koji
su doktorirali na zapadnim univerzitetima, u Institut za fiziku i da uskoro dobivamo super-računar zahvaljujući umnim glavama kojih nam ne manjka, tako
se jača država i stvara preduslov za potpunu samostalnost

Nego, možda jeste izvan teme ali ima i po koja svetla tačka u jačanju države, evo jutros sam uspela saznati da nam se vraćaju kadrovi, koji
su doktorirali na zapadnim univerzitetima, u Institut za fiziku i da uskoro dobivamo super-računar zahvaljujući umnim glavama kojih nam ne manjka, tako
se jača država i stvara preduslov za potpunu samostalnost

rezultate očekivati 2045e kad ne bude bilo srba u srbiji.

Stvar je u tome što Srbija nema izbora. Osnovni preduslov za to što me pitaš lebdi u vazduhu. Niko ne može sam protiv svih, čak ni na filmu, u
protivnom nam sledi samouništenje a ono nam tek nije u interesu

Sa EU nam sledi uništenje. Bez EU i bez Rusije, male šanse. Sa Rusijom i protiv EU velike šanse. Ja kažem da čak i da nas Rusija izda, nemamo šta da izgubimo.

nije stvar u tome što nema izbora, to je u redu. stvar je u tome što naše vođstvo nema volju.

jedna je stvar boriti se za nešto (ne obavezno ratom), a sasvim druga je raspravljati o bezbednosti u džibutiju dok šiptari prete nasiljem nad srpskim narodom na severu kosova. na to je rus i ukazivao.

Ima i toga, ne sporim no ne duvaju se šiptari tek tako, nemaju oni toliku moć no kada dobiju vetar u leđa od zapada onda su svemoćni. Valjalo bi kada bi se naša vlast malo
zamislila oko toga

ja bate čuh na temi od nekih da je on kriv za to što su što su rusi ostavili na miru jugu tek četres osme :lol:

Ја фрустрацију Срба из Хрватске према Русима разумем. Дакле, контам Зебрино гађење према Русима.

Међутим, они, па и Зебра, не знају историју довољно добро. И не знају да у Другом св. рату главну улогу није водио Рус већ Грузијац па још комуниста, интернационалиста.
Е тај Грузијац, Стаљин је нудио Павелићу признавање НДХ у границама које је имала '41. године у замену за развој комунистичке партије у НДХ.
Тај исти Грузијац је подржавао комунистичку партију у НДХ која је врло јасно сарађивала са усташама. Сви стоји записано у архиву, чак су и тадашње новине то објављивале (тадашњи ''Пролетер'').

Такође, те комунисте подржане од стране Стаљине су одмах после рата у систем почеле да инфилтрирају усташе, њихове синове и унуке.
И то сваки иоле разумнији Србин из Хрватске зна.

Грешку коју они праве је управо та што не раздвајају Русе од бољшевика.
Не схватајући да је бољшевизам био руска болест која их је замало коштала државе.
Баш као што је комунизам био наша болест која прети да нам однесе главу.

Sa EU nam sledi uništenje. Bez EU i bez Rusije, male šanse. Sa Rusijom i protiv EU velike šanse. Ja kažem da čak i da nas Rusija izda, nemamo šta da izgubimo.

Interesi i samo innteresi i meni nikako ne ide u glavu kako srpska diplomatija nije u stanju da iskoristi vanredno dobru geostrategiju koju imamo, nekada imam osećaj da su nesposobni a nekada
da iz nekoga razloga to ne žele

Ја фрустрацију Срба из Хрватске према Русима разумем. Дакле, контам Зебрино гађење према Русима.

Међутим, они, па и Зебра, не знају историју довољно добро. И не знају да у Другом св. рату главну улогу није водио Рус већ Грузијац па још комуниста, интернационалиста.
Е тај Грузијац, Стаљин је нудио Павелићу признавање НДХ у границама које је имала '41. године у замену за развој комунистичке партије у НДХ.
Тај исти Грузијац је подржавао комунистичку партију у НДХ која је врло јасно сарађивала са усташама. Сви стоји записано у архиву, чак су и тадашње новине то објављивале (тадашњи ''Пролетер'').

Такође, те комунисте подржане од стране Стаљине су одмах после рата у систем почеле да инфилтрирају усташе, њихове синове и унуке.
И то сваки иоле разумнији Србин из Хрватске зна.

Грешку коју они праве је управо та што не раздвајају Русе од бољшевика.
Не схватајући да је бољшевизам био руска болест која их је замало коштала државе.
Баш као што је комунизам био наша болест која прети да нам однесе главу.

Lakše malo sa kvalifikacijama i podmetanjima, bilo bi dobro kada se ne bi služila tim bezobraznim udbaškim metodama jer ja nikada i nigde nisam ispoljila
gadost i mržnju prema ruskome narodu. Ja za razliku od tebe ne živim u prošlosti, a ono što želim jeste budućnost za sebe i svoj narod

Poslednja izmena:
Lakše malo sa kvalifikacijama i podmetanjima, bilo bi dobro kada se ne bi služila tim bezobraznim udbaškim metodama jer ja nikada i nigde nisam ispoljila
gadost i mržnju prema ruskome narodu. Ja za razliku od tebe ne živim u prošlosti, a ono što želim jeste budućnost za sebe i svoj narod

Зебро, најтеже је код себе самог уочити фалинку.

Твоји постови одишу одбојношћу према Русима.
На бази тога иде и квалификација.
А како сам и сама из истих крајева, менталитет познајем у душу.
Само сам имала среће да се родим у Србији па да са дистанце ствари осмотрим и проанализирам.
Сви ви који сте дошли '90-их у Србију из Хрватске пишете исту причу - погрешну.
И моја баба је мантрала исто. Ал'она има оправдање, ем је била неука, ем није живела у време овако добре информисаности као ми данас.
Али за вас нема оправдања.

Уосталом, што би рекао Теншн, и то је веома лепо и паметно закључио: свако ко мисли да Руси треба да упадну овде и спашавају нас од муке у којој смо и власти коју имамо незрео је до коске.

Узгред, нема будућности без прошлости.
Баш као што је и историја учитељица живота.

Poslednja izmena od moderatora:
Stvar je prosta!! "Pomozi sebi pa ce ti i Bog pomoci"! Mogu li ja da ocekujem da mi Bog pomogne da smrsam ako jedem kao megalodon? Tako i mi kao narod.....moramo prvo da se dignemo na ovu hrvatsku vlast i ucinimo nesto, pa tek onda mozemo ocekivati neke konkretne poteze od Rusije. E tek onda ako bi Rusija stajala po strani, mogao bih da razumem ljude koji imaju antipatije prema njima. Ja licno ne osecam nista prema Rusima, ni antipatiju ni simpatiju. Ali, ocekivati da Rusi zbog ove kvislinshke Srbije sad stupe u konflikt sa NATO paktom koji bi NEMINOVNO prouzrokovao treci sv.rat je besmisleno. I ja bih voleo da mi imamo Rusiju na nasoj strani u vojnom smislu, kao sto to imaju hrvati i muslimani i siptari NATO pakt, ali Rusi nisu taj tip drzave. Ja bih voleo da i oni "polude" pa da se ponasaju kao NATO pakt u svetu.

Kada su Rusi u pitanju ima nekoliko fenomena u našem društvu.

Prvi je da poput razmaženog deteta koga su roditelji dobili pod stare dane , očekujemo od mnogo starijeg i većeg brata da nas uvek i bezrezervno podržava u svakoj našoj gluposti ,a mi mu pri tom nećemo uzvratiti zahvalnošću, već ispostavljanjem novih zahteva gde će on da dokazuje svoju ljubav i privrženost.Čak ćemo mu vrlo često pokazati svoj prezir , jer je on civilizacijski ispod onoga čemu mi težimo i prijatelja koji nas interesuju.

S druge strane kao i svakog nezrelog tinejdžera oduševljava nas problematično okruženje i guramo se tamo gde nam nije mesto. Pa iako je inicijacija u to društvo više nego bolna, čak i ponižavajuća mi kao i svaki balavac trpimo uvrede i ćuške glavnih frajera sve u nadi da će nas udostojiti nečeg više od slanja po cigarete i to samo ako nema baš nikog drugog u blizini.

Velikog brata se setimo samo onda kad taj geng iz obesti pretera sa maltretiranjem pa onda zakukamo i pozovemo u pomoć. Ako se burazer ne odazove baš odmah ili odluči da nas pusti da se naučimo pameti, mi mu to nikada nećemo oprostiti, jer kako se uopšte usuđuje da nam pridikuje ili da nam uskrati neku podršku i pomoć? Njegovo je da je pruža bez da išta traži za uzvrat.

I kao što obično kod klinaca biva najbolja pozicija je nezrelog deteta. Ona ti dozvoljava da se duriš, da površno kritikuješ , da tražiš, zahtevaš...

Uostalom, ko su ti Rusi? Nikada nam nisu ni pomogli kroz istoriju...Najbolje naučena lekcija jos od komunističkog vremena, rečenica koja ne bledi i uvek ima nove promotere.

Back