Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Плаше се људи јер бркају бољшевике и Русе.![]()
Pa mogli bi da svrate do biblioteke...može i virtuelna, umesto da se informišu iz postova jaguarke i jominija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Плаше се људи јер бркају бољшевике и Русе.![]()
Lakše malo sa kvalifikacijama i podmetanjima, bilo bi dobro kada se ne bi služila tim bezobraznim udbaškim metodama jer ja nikada i nigde nisam ispoljila
gadost i mržnju prema ruskome narodu. Ja za razliku od tebe ne živim u prošlosti, a ono što želim jeste budućnost za sebe i svoj narod
Bezobrazna si. Ja ga podržavam. Jel hoćeš da uzmem pušku i sam krenem na Kosovo? Jel hoćeš da nađem još 5-6 drugara pa da naoružani lovačkim puškama krenemo u napad? Jel misliš da ako ja sad ne mogu sam da odem i da ratujem ne smem da podržim nekoga ko voli ovu zemlju?
Ajde ti mi kaži šta ti radiš povodom te izjave, osim što se rugaš ovde? Što ne odeš da daš zvaničnu izjavu na TV-u kako Konuzin lupeta? A?
Kada su Rusi u pitanju ima nekoliko fenomena u našem društvu.
.......................................................................
I kao što obično kod klinaca biva najbolja pozicija je nezrelog deteta. Ona ti dozvoljava da se duriš, da površno kritikuješ , da tražiš, zahtevaš...
Uostalom, ko su ti Rusi? Nikada nam nisu ni pomogli kroz istoriju...Najbolje naučena lekcija jos od komunističkog vremena, rečenica koja ne bledi i uvek ima nove promotere.
Sve lepo rečeno do ove poslednje rečenice iz koje zjapi površnost i potpuno
nepoznaavanje srpsko-ruskih odnosa kroz istoriju.
Ovde se mogu pročitati svakakve koještarije ali rečenica ''Nikada nam nisu ni pomogli kroz istoriju..''
svakako spada u najužu konkurenciju za budalaštinu sezone.
![]()

A bre necu s vama dalje da pricam. Imam svoj stav i sad treba da ga promenim zarad....? Sve i da hocu, ne mogu.
Niko te ne ometa u sopstvenom stavu, ali izvini, da gubim vreme da objasnjavam vec objasnjeno, ne mogu.
Pa to je i rečeno u tom kontekstu.
Da je to najbolje naučena rečenica još od komunista i da je mnogi upotrebljavaju upravo površno i papgajski bez imalo razumevanja suštine.
Izgleda da sam pokušala da budem ironična, a ispalo je nejasno![]()
1. Ako mi persiraš, Vama ide sa veliko V.
2. Stav nemoj da menjaš. Kako ni njega ne možeš da podržiš, zadnje što mi treba je takva osoba na braniku Srbije.
3. Nemoj ovde da gubiš vreme. Što se mene tiče, nikad takve kao ti neću razumeti. Imaš antisrpske forume na kilo.
Zadovoljan? Ja inace "ginem" za tebe i ispunjavam svaku tvoju zelju. :lol;
Zatim sledi iskrena i prava pomoc Rusije 1914 kada stupa u rat zbog Srbije, pa onda jedna jako necasna uloga Rusa,kada nagovaraju Pasica 1915 god. da se odrekne Makedonije u korist Bugarske, kako ona ne bi sa ledja udarila na Srbiju, a za tu Makedoniju je samo pre dve godine poginulo 70 000 srpskih vojnika. Pa zatim jedna velika stvar koju je Rusija ucinila za Srbe, postavili su ultimatum saveznicima da ce sklopiti separatni mir ako se Srbi ne prebace brodovima na Krf sa obale Albanije. I tu je kraj, posto je Rusija prestala da postoji 1917 god. Svedoci smo da se ta nova Rusija, probudila tek dolaskom Putina na Vlast, ali je izgleda jos krmeljiva i bunovna. Morace pod hladan tus!Dobro necu da budem na braniku Srbije.Zadovoljan? Ja inace "ginem" za tebe i ispunjavam svaku tvoju zelju. :lol;
A mozda ni ja tebe necu razumeti, pa sta? prekini vise.
A jel mozes da navedes samo tri stvari koje bi Rusija trebala da uradi povodom Srbije da bi ti mogla da kazes kako si zadovoljna (nisam ironican, samo pitam)?
Prvi je da poput razmaženog deteta koga su roditelji dobili pod stare dane , očekujemo od mnogo starijeg i većeg brata da nas uvek i bezrezervno podržava u svakoj našoj gluposti ,a mi mu pri tom nećemo uzvratiti zahvalnošću, već ispostavljanjem novih zahteva gde će on da dokazuje svoju ljubav i privrženost.Čak ćemo mu vrlo često pokazati svoj prezir , jer je on civilizacijski ispod onoga čemu mi težimo i prijatelja koji nas interesuju.
S druge strane kao i svakog nezrelog tinejdžera oduševljava nas problematično okruženje i guramo se tamo gde nam nije mesto. Pa iako je inicijacija u to društvo više nego bolna, čak i ponižavajuća mi kao i svaki balavac trpimo uvrede i ćuške glavnih frajera sve u nadi da će nas udostojiti nečeg više od slanja po cigarete i to samo ako nema baš nikog drugog u blizini.
Velikog brata se setimo samo onda kad taj geng iz obesti pretera sa maltretiranjem pa onda zakukamo i pozovemo u pomoć. Ako se burazer ne odazove baš odmah ili odluči da nas pusti da se naučimo pameti, mi mu to nikada nećemo oprostiti, jer kako se uopšte usuđuje da nam pridikuje ili da nam uskrati neku podršku i pomoć? Njegovo je da je pruža bez da išta traži za uzvrat.
I kao što obično kod klinaca biva najbolja pozicija je nezrelog deteta. Ona ti dozvoljava da se duriš, da površno kritikuješ , da tražiš, zahtevaš...
Uostalom, ko su ti Rusi? Nikada nam nisu ni pomogli kroz istoriju...Najbolje naučena lekcija jos od komunističkog vremena, rečenica koja ne bledi i uvek ima nove promotere.
Шта је то тако страшно урадио руски амбасадор у Београду Александар Конузин..
A jel mozes da navedes samo tri stvari koje bi Rusija trebala da uradi povodom Srbije da bi ti mogla da kazes kako si zadovoljna (nisam ironican, samo pitam)?

Prvi je da poput razmaženog deteta koga su roditelji dobili pod stare dane , očekujemo od mnogo starijeg i većeg brata da nas uvek i bezrezervno podržava u svakoj našoj gluposti ,a mi mu pri tom nećemo uzvratiti zahvalnošću, već ispostavljanjem novih zahteva gde će on da dokazuje svoju ljubav i privrženost.Čak ćemo mu vrlo često pokazati svoj prezir , jer je on civilizacijski ispod onoga čemu mi težimo i prijatelja koji nas interesuju.
S druge strane kao i svakog nezrelog tinejdžera oduševljava nas problematično okruženje i guramo se tamo gde nam nije mesto. Pa iako je inicijacija u to društvo više nego bolna, čak i ponižavajuća mi kao i svaki balavac trpimo uvrede i ćuške glavnih frajera sve u nadi da će nas udostojiti nečeg više od slanja po cigarete i to samo ako nema baš nikog drugog u blizini.
Velikog brata se setimo samo onda kad taj geng iz obesti pretera sa maltretiranjem pa onda zakukamo i pozovemo u pomoć. Ako se burazer ne odazove baš odmah ili odluči da nas pusti da se naučimo pameti, mi mu to nikada nećemo oprostiti, jer kako se uopšte usuđuje da nam pridikuje ili da nam uskrati neku podršku i pomoć? Njegovo je da je pruža bez da išta traži za uzvrat.

znam ja znam ja!
rusija bi trebalo da sagradi vremeplov i da se vrati u prošlost i ostavi srbiju na miru 45e a ne 48e.![]()

.... ПРВА ПОМИСАО СУ ИМ РУСКИ АВИОНИ.... свашта......
Па овдашње будалетине мисле да би РУСИЈА ТРЕБАЛО ДА ЗАРАТИ ПРОТИВ ЦЕЛОГ СВЕТА ДОК ОЛОШ НА ВЛАСТИ ЧЕШКА ЈАЈЦА И РАСПРОДАЈЕ СРБИЈУ... будалетине....... ПРВА ПОМИСАО СУ ИМ РУСКИ АВИОНИ.... свашта......
![]()
Ko je budaletina?
P.S. Blokada Informbiroa je trajala od '48 do 53 god., za neupucene.

Па овдашње будалетине мисле да би РУСИЈА ТРЕБАЛО ДА ЗАРАТИ ПРОТИВ ЦЕЛОГ СВЕТА ДОК ОЛОШ НА ВЛАСТИ ЧЕШКА ЈАЈЦА И РАСПРОДАЈЕ СРБИЈУ... будалетине....... ПРВА ПОМИСАО СУ ИМ РУСКИ АВИОНИ.... свашта......
![]()