Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Lakše malo sa kvalifikacijama i podmetanjima, bilo bi dobro kada se ne bi služila tim bezobraznim udbaškim metodama jer ja nikada i nigde nisam ispoljila
gadost i mržnju prema ruskome narodu. Ja za razliku od tebe ne živim u prošlosti, a ono što želim jeste budućnost za sebe i svoj narod

Ne treba živeti u prošlosti, ali se treba stalno okretati za njom.

Bezobrazna si. Ja ga podržavam. Jel hoćeš da uzmem pušku i sam krenem na Kosovo? Jel hoćeš da nađem još 5-6 drugara pa da naoružani lovačkim puškama krenemo u napad? Jel misliš da ako ja sad ne mogu sam da odem i da ratujem ne smem da podržim nekoga ko voli ovu zemlju?

Ajde ti mi kaži šta ti radiš povodom te izjave, osim što se rugaš ovde? Što ne odeš da daš zvaničnu izjavu na TV-u kako Konuzin lupeta? A?

A bre necu s vama dalje da pricam. Imam svoj stav i sad treba da ga promenim zarad....? Sve i da hocu, ne mogu.

Niko te ne ometa u sopstvenom stavu, ali izvini, da gubim vreme da objasnjavam vec objasnjeno, ne mogu.

Kada su Rusi u pitanju ima nekoliko fenomena u našem društvu.
.......................................................................

I kao što obično kod klinaca biva najbolja pozicija je nezrelog deteta. Ona ti dozvoljava da se duriš, da površno kritikuješ , da tražiš, zahtevaš...

Uostalom, ko su ti Rusi? Nikada nam nisu ni pomogli kroz istoriju...Najbolje naučena lekcija jos od komunističkog vremena, rečenica koja ne bledi i uvek ima nove promotere.

Sve lepo rečeno do ove poslednje rečenice iz koje zjapi površnost i potpuno
nepoznaavanje srpsko-ruskih odnosa kroz istoriju.

Ovde se mogu pročitati svakakve koještarije ali rečenica ''Nikada nam nisu ni pomogli kroz istoriju..''
svakako spada u najužu konkurenciju za budalaštinu sezone.

:confused:

Sve lepo rečeno do ove poslednje rečenice iz koje zjapi površnost i potpuno
nepoznaavanje srpsko-ruskih odnosa kroz istoriju.

Ovde se mogu pročitati svakakve koještarije ali rečenica ''Nikada nam nisu ni pomogli kroz istoriju..''
svakako spada u najužu konkurenciju za budalaštinu sezone.

:confused:

Pa to je i rečeno u tom kontekstu. :)

Da je to najbolje naučena rečenica još od komunista i da je mnogi upotrebljavaju upravo površno i papagajski bez imalo razumevanja suštine.

Izgleda da sam pokušala da budem ironična, a ispalo je nejasno :)

Poslednja izmena:
A bre necu s vama dalje da pricam. Imam svoj stav i sad treba da ga promenim zarad....? Sve i da hocu, ne mogu.

Niko te ne ometa u sopstvenom stavu, ali izvini, da gubim vreme da objasnjavam vec objasnjeno, ne mogu.

1. Ako mi persiraš, Vama ide sa veliko V.
2. Stav nemoj da menjaš. Kako ni njega ne možeš da podržiš, zadnje što mi treba je takva osoba na braniku Srbije.
3. Nemoj ovde da gubiš vreme. Što se mene tiče, nikad takve kao ti neću razumeti. Imaš antisrpske forume na kilo.

1. Ako mi persiraš, Vama ide sa veliko V.
2. Stav nemoj da menjaš. Kako ni njega ne možeš da podržiš, zadnje što mi treba je takva osoba na braniku Srbije.
3. Nemoj ovde da gubiš vreme. Što se mene tiče, nikad takve kao ti neću razumeti. Imaš antisrpske forume na kilo.

Dobro necu da budem na braniku Srbije. :lol: Zadovoljan? Ja inace "ginem" za tebe i ispunjavam svaku tvoju zelju. :lol; ;)

A mozda ni ja tebe necu razumeti, pa sta? prekini vise.

Hajde da razmotrimo cuvene "mitove" o ruskoj pomoci. Rusija je jedno vreme pomagala ustanike u 1. srpskom ustanku u nekoj manjoj meri. Iz Vlashke su prelazili preko Dunava i ratovali sa Srbima protiv Turaka. Oruzje koje su davali je bilo staro i raznoliko. Smrcu tadasnjeg vojnog zapovednika Ruske vojske u Vlashkoj i dolaskom novog, Bagatriona, stvari se malo poboljsavaju.Dolazi do nekih dogovora sa Karadjordjem u smislu kordinisanih napada na Turke. Medjutim, tu je bio cuveni izdajnik u srpskim redovima, grk Rodofinikin, koga su Rusi poslali kao svog predstavnika.On je Karadjordju procitao pismo u kome navodno Bagatrion trazi od njega da krenu u ofanzivu na Turke a da ce oni preci Dunav i pomoci ustanike, i to pismo je vratio nazad u dzep. Naravno da je to bila laz, jer je Rodofinikin zajedno sa jos par ustanickih vojvoda i jednim svestenikom radio iza ledja Karadjordju kako bi bas on bio izabran za vladara tadasnje Srbije. Kasnije, kad se ispostavilo da je to pismo laz, Rodofinikin bezi u Vlasku kod Bagatriona, ali ga ovaj "provaljuje" kao licnost i tera ga iz Vlaske. No medjutim, tada je vec bilo kasno za Srbe, jer su Turci pokrenuli veliku ofanzivu na sva tri pravca. Uporedo sa tim, Napoleon brzo napreduje kroz Rusiju ka Moskvi, dok rusi vode zestok rat sa Turskom na jugu Rusije. U tom momentu su bili prinudjeni da potpisu mir sa Turcima kako bi mogli da se brane od Napoleona, a samim tim su morali da zaborave i na Srbiju. Ali opet, Rusija je izdejstvovala Bukurestanskim mirom za Srbe (8. tacka tog mira) da Turci daju Srbima neku vrstu autonomije. To Turci nisu ispostovali jer su vojno bili superiorni. 15-ak godina kasnije, za vreme Milosa Obrenovica, posle jos jednog Rusko-Turskog rata, Rusi primoravaju Turke, potpisanim mirom u gradu TILZIT (Tilzitski mir) da konacno ispostuju 8. tacku Bukurestanskog mira i daju Srbima autonomiju, sto ovi i cine, a Milos Obrenovic, kao stari pokvarenjak, proklamuje narodu kako je on od Turaka izdejstvovao autonomiju. Tako da su osnovu moderne Srbije postavili Rusi svojim zalaganjem. Zatim sledi jedna necasna uloga Rusije za vreme "velike istocne krize" 1875-1878 kada pokusavaju da Bugarsku prosire sve do Velike Morave, ali nas tu nekom "srecom" spasavaju Austro Ugari, mada je to mozda i bio dogovor sa Kraljem Milanom, da se odrekne ustanika u Bosni i pomoci koje im pruza kako bi oni spasili Srbiju od San Stefanske Bugarske! Izgleda da je kralj bio preteca Slobodana Milosevica :) Zatim sledi iskrena i prava pomoc Rusije 1914 kada stupa u rat zbog Srbije, pa onda jedna jako necasna uloga Rusa,kada nagovaraju Pasica 1915 god. da se odrekne Makedonije u korist Bugarske, kako ona ne bi sa ledja udarila na Srbiju, a za tu Makedoniju je samo pre dve godine poginulo 70 000 srpskih vojnika. Pa zatim jedna velika stvar koju je Rusija ucinila za Srbe, postavili su ultimatum saveznicima da ce sklopiti separatni mir ako se Srbi ne prebace brodovima na Krf sa obale Albanije. I tu je kraj, posto je Rusija prestala da postoji 1917 god. Svedoci smo da se ta nova Rusija, probudila tek dolaskom Putina na Vlast, ali je izgleda jos krmeljiva i bunovna. Morace pod hladan tus!

Dobro necu da budem na braniku Srbije. :lol: Zadovoljan? Ja inace "ginem" za tebe i ispunjavam svaku tvoju zelju. :lol; ;)

A mozda ni ja tebe necu razumeti, pa sta? prekini vise.

A jel mozes da navedes samo tri stvari koje bi Rusija trebala da uradi povodom Srbije da bi ti mogla da kazes kako si zadovoljna (nisam ironican, samo pitam)?

Prvi je da poput razmaženog deteta koga su roditelji dobili pod stare dane , očekujemo od mnogo starijeg i većeg brata da nas uvek i bezrezervno podržava u svakoj našoj gluposti ,a mi mu pri tom nećemo uzvratiti zahvalnošću, već ispostavljanjem novih zahteva gde će on da dokazuje svoju ljubav i privrženost.Čak ćemo mu vrlo često pokazati svoj prezir , jer je on civilizacijski ispod onoga čemu mi težimo i prijatelja koji nas interesuju.

S druge strane kao i svakog nezrelog tinejdžera oduševljava nas problematično okruženje i guramo se tamo gde nam nije mesto. Pa iako je inicijacija u to društvo više nego bolna, čak i ponižavajuća mi kao i svaki balavac trpimo uvrede i ćuške glavnih frajera sve u nadi da će nas udostojiti nečeg više od slanja po cigarete i to samo ako nema baš nikog drugog u blizini.

Velikog brata se setimo samo onda kad taj geng iz obesti pretera sa maltretiranjem pa onda zakukamo i pozovemo u pomoć. Ako se burazer ne odazove baš odmah ili odluči da nas pusti da se naučimo pameti, mi mu to nikada nećemo oprostiti, jer kako se uopšte usuđuje da nam pridikuje ili da nam uskrati neku podršku i pomoć? Njegovo je da je pruža bez da išta traži za uzvrat.

I kao što obično kod klinaca biva najbolja pozicija je nezrelog deteta. Ona ti dozvoljava da se duriš, da površno kritikuješ , da tražiš, zahtevaš...

Uostalom, ko su ti Rusi? Nikada nam nisu ni pomogli kroz istoriju...Najbolje naučena lekcija jos od komunističkog vremena, rečenica koja ne bledi i uvek ima nove promotere.

Svaka cast ,davno nisam procitao bolju analizu

Prvi je da poput razmaženog deteta koga su roditelji dobili pod stare dane , očekujemo od mnogo starijeg i većeg brata da nas uvek i bezrezervno podržava u svakoj našoj gluposti ,a mi mu pri tom nećemo uzvratiti zahvalnošću, već ispostavljanjem novih zahteva gde će on da dokazuje svoju ljubav i privrženost.Čak ćemo mu vrlo često pokazati svoj prezir , jer je on civilizacijski ispod onoga čemu mi težimo i prijatelja koji nas interesuju.

S druge strane kao i svakog nezrelog tinejdžera oduševljava nas problematično okruženje i guramo se tamo gde nam nije mesto. Pa iako je inicijacija u to društvo više nego bolna, čak i ponižavajuća mi kao i svaki balavac trpimo uvrede i ćuške glavnih frajera sve u nadi da će nas udostojiti nečeg više od slanja po cigarete i to samo ako nema baš nikog drugog u blizini.

Velikog brata se setimo samo onda kad taj geng iz obesti pretera sa maltretiranjem pa onda zakukamo i pozovemo u pomoć. Ako se burazer ne odazove baš odmah ili odluči da nas pusti da se naučimo pameti, mi mu to nikada nećemo oprostiti, jer kako se uopšte usuđuje da nam pridikuje ili da nam uskrati neku podršku i pomoć? Njegovo je da je pruža bez da išta traži za uzvrat.

ovo si sve prepisala od mene. priznaj. :lol:

crveni bold - precizna definicija intelektualnog i svakog drugog nivoa trenutne vlasti u srbiji.
gomila neizhivljene stoke koja i sa 60 godina tripuje da je u najboljim godinama

Poslednja izmena:
A jel mozes da navedes samo tri stvari koje bi Rusija trebala da uradi povodom Srbije da bi ti mogla da kazes kako si zadovoljna (nisam ironican, samo pitam)?

Па овдашње будалетине мисле да би РУСИЈА ТРЕБАЛО ДА ЗАРАТИ ПРОТИВ ЦЕЛОГ СВЕТА ДОК ОЛОШ НА ВЛАСТИ ЧЕШКА ЈАЈЦА И РАСПРОДАЈЕ СРБИЈУ... будалетине...:cool:.... ПРВА ПОМИСАО СУ ИМ РУСКИ АВИОНИ.... свашта......:roll::roll::roll:

Па овдашње будалетине мисле да би РУСИЈА ТРЕБАЛО ДА ЗАРАТИ ПРОТИВ ЦЕЛОГ СВЕТА ДОК ОЛОШ НА ВЛАСТИ ЧЕШКА ЈАЈЦА И РАСПРОДАЈЕ СРБИЈУ... будалетине...:cool:.... ПРВА ПОМИСАО СУ ИМ РУСКИ АВИОНИ.... свашта......:roll::roll::roll:

Ko je budaletina?

P.S. Blokada Informbiroa je trajala od '48 do 53 god., za neupucene.

ovo je bre neka boleščina sto posto, kladim se da su u pojedine sisteme vodovoda stvarno ubacivali kojekake praškove. :lol:

Back