Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

evo forumašica sa nikom 'vazdušasta' smatra da bi rusi trebalo da nas porobe :eek:

...ma jok, neka nas samo ne ljube u celo k'o dobre poslusnike, bracu, nevaljalu decu koja se igraju dok tata ne dodje da ih isprasi po guzi...daj mani se, neozbiljna drzava ima neozbiljnu politiku, nemojte samo da padnete u depresiju kad vas ne usvoje Rusi nakon odlaska tupavog Bote...hebi ga uvek se mnogo ocekuje od drugih a malo od sebe, srpska bolest.

bate, mogli su barem na tom drljavom skupu za bezbednost da raspravljaju malo o bezbednosnoj situaciji srba na kosovu umesto što su zapenili o sigurnosnoj situaciji u džibutiju :lol: :eek: , u tome je poenta. niko nije ni rekao da bi trebalo u rat - u rat!

организаторе и учеснике тог ''скупа'' је требало стрељати.

...ma jok, neka nas samo ne ljube u celo k'o dobre poslusnike, bracu, nevaljalu decu koja se igraju dok tata ne dodje da ih isprasi po guzi...daj mani se, neozbiljna drzava ima neozbiljnu politiku, nemojte samo da padnete u depresiju kad vas ne usvoje Rusi nakon odlaska tupavog Bote...hebi ga uvek se mnogo ocekuje od drugih a malo od sebe, srpska bolest.

od rusa očekujemo samo da nas ostave na miru. dakle mnogo više nego što su nam ameri i ostali zapadni 'prijatelji' pružili. mnogo više. :lol:

Пази, јуче налетим на филм и то на ХРТ-у у којем комунисти праве генератор за Кончар. Дошо Бата и рекао, е, што сте се две године заебавали - заебавали сте се, нема ту сад више, да се посао приведе крају.
И они пошаљу делегацију у Беч, остане инжењер тамо, каже - ја у тај ваш систем не верујем, у ЈУ се не враћам. Да не кажемо да је он и једини писмен човек у филму. Остало су радници, партијски комесари, шофери који певају Шеста личка спасила маршала..тако иде, не додајем.
У истио време у Југославији, прецизније рвацкој, расте борба против ИБ-а, значи време јасно пре доласка Хрушчова у Београ; у рвацкој је смештена радња, и Милан Штрљић игра бившег патлиџанског политичког комесара, Стаљинисту..волео сам га сад, волећу га увек, нема ревизије..
"Другови" покушавају да га одврате, међутим он принципијелно одговара да је он прави комуниста и организује своју простаљинистичку ћелију,
Стаљинисти се обраћају исто као и ви сада по форуму: власт жели да се потчини западу и да се тај правац интересне сфере одвоји од Русије..наше матице. Хаха,ИСТО као сада..
Е, па другови комунисти и стaљинисти, и ви отад играте на исту тему и према Русији имате поремећени став љубавнице која верује у лажи љубавника који никад неће да се разведе од законите жене, цмољите у неком ћошку и не видите реалне односе снага на терену...Комунисти, стаљинисти, јопет сте се заебали...Прво сте били за Титу 70м година јер нисте смели да будете за Стаљина, па се сад овде крчите. Комунисте по дифолту боли крц за своју отаџбину..као јефтину љубавницу за породицу..

Ruzmarine - jesi ti pisao taj scenario .. bas su super to hrvati nasnimili .. :ok: .. Esi video Vrdoljaka ??

Da bi nama Rusi pomogli, moramo prvo da budemo njihovi čvrsti saveznici........a ne kako vetar duva....čas je jača prozapadna, čas ruska struja, pa malo neka treća(evo ima onih koji su i za Tursku).......jedno je sigurno od zapada i divljih germanskih plemena ničem dobrom ne možemo da se nadamo....od Turaka takodje.....jedino nam Rusi preostaju i što pre se preusmerimo na saveze sve moguće sa njima, pre će nam biti bolje........

Ok.

Ajd sad daj i jednu sličnu analizu našeg odnosa prema tom zapadu koji nas je samo u zadnjih 100 god. izbombardovao ne znam koliko puta.

Kakva je to onda psihopatologija? :)

Ми смо били западна демократија и у време Краљевине Југославије и у времену када је Србија била своја :)
Нема ту патологије, Србија је увек, историјски била западно оријентисана.
На жалост комуниста откако су се појавили....:cool:

нек је вечна слава оним голобрадим руским младићима који су своје младе животе оставили у Србији '44. и 45... ал камо среће да нису. боље да су остали у Русији, кресали Рускиње и рађали децу уместо што су гинули за зликовце. то ништа не умањује племенитост њихове жртве.. иако је поништила 150 година српске историје.

sad će pikolina da ti kaže kako oni nisu smeli da dolaze u našu zemlju jer je to povreda integriteta ili neku sličnu glupost :lol:

od rusa očekujemo samo da nas ostave na miru. dakle mnogo više nego što su nam ameri i ostali zapadni 'prijatelji' pružili. mnogo više. :lol:

...aaaaa ne, ne bih rekla, rusofili krste ocekuju da sa izborima na kojima ce pobediti neki radikali, naprednjaci, sta god, doci i veliki tata koji ce po zelji naroda i uz blagoslov vlasti, umotati malu bracu u pelene i tutnuti im cuclu u usta uz siguran, onako ocinski stisak.

Ruzmarine - jesi ti pisao taj scenario .. bas su super to hrvati nasnimili .. :ok: .. Esi video Vrdoljaka ??

Хаха, не све српски глумци (90%) а нисам гледао цео филм, не знам ни како се зове, шта ту има да се гледа.....покварена плоча :lol:
Обожавам твог режисера Живка Николића, драги мог цр-горац.. Што се стидиш тога да си ЦГ-орац, стаљиниса, па то иде руку подруку, ебасте нас овде од ослобођења..:lol:

...aaaaa ne, ne bih rekla, rusofili krste ocekuju da sa izborima na kojima ce pobediti neki radikali, naprednjaci, sta god, doci i veliki tata koji ce po zelji naroda i uz blagoslov vlasti, umotati malu bracu u pelene i tutnuti im cuclu u usta uz siguran, onako ocinski stisak.

ne lupaj, to je ono što ti misliš da oni misle u stvari projektujući sopstvene želje i traume.

Ми смо били западна демократија и у време Краљевине Југославије и у времену када је Србија била своја :)

Ma to je ok.

Ti znaš da sam ja ovde poznata četnikuša :) i monarhista, da mi je zapadna demokratija bliska - bar dok se nije izvitoperila u sopstvenu suprotnost. I nisam nikakav rusofil,pokušavam da budem objektivna.

Ipak, nije normalno da zapadu sve opraštamo. Da nalazimo razumevanje za one koji nas redovno mlate i ubijaju, a one od kojih očekujemo pomoć podvodimo pod patološki odnos.

Ko je tu lud?

Zato smo bas super prosli ... :think:

Tokom dva perioda je Srbija bila rusofilska - Karadjordje i Milos Obrenovic - koji je izistinski ljubio papucu Ruskom Imperatoru ... i tokom balkanskih ratova .. Oba puta smo pobedili i prosirili drzavu ... :ok:

Ma to je ok.

Ti znaš da sam ja ovde poznata četnikuša :) i monarhista, da mi je zapadna demokratija bliska - bar dok se nije izvitoperila u sopstvenu suprotnost. I nisam nikakav rusofil,pokušavam da budem objektivna.

Ipak, nije normalno da zapadu sve opraštamo. Da nalazimo razumevanje za one koji nas redovno mlate i ubijaju, a one od kojih očekujemo pomoć podvodimo pod patološki odnos.

Ko je tu lud?

A ko Ikel "oprasta"zapadu, izvini?

Ne oprastam nikome nista vise!

Ja mislim da preterujes kada kazes da neko ovde ima poverenje u Rusiju u toj meri, koju ti navodis. Meni licno Rusija, nit'mirise nit' smrdi. Ne smatram je nekim specijalnim saveznikom niti je smatram neprijateljem. Ja pre svega od Srba ocekujem da nesto ucine za sebe a tek posle Ruse stavljam u taj kontekst.

Хаха, не све српски глумци (90%) а нисам гледао цео филм, не знам ни како се зове, шта ту има да се гледа.....покварена плоча :lol:
Обожавам твог режисера Живка Николића, драги мог цр-горац.. Што се стидиш тога да си ЦГ-орац, стаљиниса, па то иде руку подруку, ебасте нас овде од ослобођења..:lol:

Pa ti imas problem sa NKVDom ? :think: ..Pa sto ne kazes odma - sredicemo to :cool:...

A ja se jos cudim sta mu je , kad njega jure partizani - i to Staljinova frakcija .. :think:

Odkad te jure boljsevici ?? :think: .. Kad si primetio da te prate ??

Poslednja izmena:
нек је вечна слава оним голобрадим руским младићима који су своје младе животе оставили у Србији '44. и 45... ал камо среће да нису. боље да су остали у Русији, кресали Рускиње и рађали децу уместо што су гинули за зликовце. то ништа не умањује племенитост њихове жртве.. иако је поништила 150 година српске историје.

Углавном је тако. Осим чињенице да су Срби уништили својих 150 година историје. Као и што сад чине.

Poslednja izmena:
A ko Ikel "oprasta"zapadu, izvini?

Ne oprastam nikome nista vise!

Ti možda ne opraštaš, al' to se pitanje odnosi na ove koji nekritično prihvataju sve što nam zapad priredi.

I onda su toliko glupavi da postave pitanje: Što vam Rusi sad ne pomognu oko Kosova?

Pa ne bi ni trebali da nam pomažu da nije tih zapadnjaka koji ga otimaju, to je bar prosto...:)

Ti možda ne opraštaš, al' to se pitanje odnosi na ove koji nekritično prihvataju sve što nam zapad priredi.

I onda su toliko glupavi da postave pitanje: Što vam Rusi sad ne pomognu oko Kosova?

Pa ne bi ni trebali da nam pomažu da nije tih zapadnjaka koji ga otimaju, to je bar prosto...:)

Naravno. Ali u odsustvu i njihove akcije - mars svi! (mislim i na zapad i na Rusiju)

Back