bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.812
Nije kada se inkarnira, smrtan je, sa svim ljudskim slabostima.Bog nije savrsen uopce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije kada se inkarnira, smrtan je, sa svim ljudskim slabostima.Bog nije savrsen uopce
Odakle ti ideja da te proganjam. Samo ne znam šta je na slici, pa pitam.Povezano je bilo s Maxinom izjavom sto je u centru.
Proganjas ovde ljude srami se
Svaki um za sebe tvrdi da je savrsen no kad se oproba u realitetu..Nije kada se inkarnira, smrtan je, sa svim ljudskim slabostima.
Naravno. Zasto bi inace Bog licio na coveka?Svaki um za sebe tvrdi da je savrsen no kad se oproba u realitetu..
Tako da slozio bih se s tobom u tom ..
Znaci mi slavimo um koji fantazira ..
Bog neznalica kod gnostika je um koji nije iskušan u realnome.Naravno. Zasto bi inace Bog licio na coveka?
Iz glave sve nastaje svi svjetovi to je aktivni intelekt koji non stop emanira ideje.Maxo evo
ako je sa filozofsku stranu ondak je to NULA, nepostojanje .Hoće li više neko definisati šta znači "savršenstvo"?
Hoće li više neko definisati šta znači "savršenstvo"?
Samo ako si to pročitao kod Platona, ne znači da je on to smislio jer se u suprotnom ne bi Sokrat svako malo molio muzama i bogovima da ga inspirišu.U ovom univerzumu ne postoji. To je samo u glavama ljudi, kao sto si dobro primetila.
Platon je to samislio kao svet ideja koje su savrsene, a mi smo samo nesavrsene slike
tih savrsenih ideja. Recimo trougao. On je savrsen kao ideja, ali niko nikada nece
uspeti da nacrta savrsem trougao, niti tako nesto postoji u prirodi...
Hoće li više neko definisati šta znači "savršenstvo"?
kod tih amer v. z. svemogući bog mnogo što šta ne može.Čim nešto "ne može" onda nije svemoćan![]()
Odsustvo greha je biti bezgrešan. Ja pitam za "savršen". Jasno mi je da si i ti mudar. Svi ovde na forumu smo premudri.Savršenstvo je odsustvo grijeha u čovjekovoj duši. U toj okolnosti Božiji Duh maksimalno ulazi u dušu i izlazi iz duše. Preciznije rečeno - DUŠA DIŠE "PUNIM PLUĆIMA".
Božiji Duh je strujeći Život a kako je to strujanje apsolutno u čistoj duši, duša doživljava maksimalne Božije darove mudrosti, znanja, radosti i ima velike moći.
Ne znam što su tvoji sugovornici pisali na ovu temu...ali ako su rekli nešto u ovom smislu onda su donekle mudri a ako nisu jasno je da nemaju pojma. Ja imam pojma o tome.
Odsustvo greha je biti bezgrešan. Ja pitam za "savršen".
Jasno mi je da si i ti mudar.
A ja ti kao nemudar kazem da nije isto.A ja ti u odgovoru objašnjavam da je to isto, jedno sa drugim povezano, jer savršen j eonaj kroz koga savršeno, potpuno struju Duh Božji. Isus kaže "Privedite ka savršenstvu svoju svetost". A što kažu starozavjetni proroci za svece posljednjeg vremena koji su ušli u svetost? Pa kažu da je Bog od njih odklonio njihove grijehe, te su tako ušli u svetost. Savršen ili svet to ti je isto.
Tebi nije jasno da mi je jasno sto implicira da nisi nesto mudar.Nije ti jasno.
Tebi nije jasno da mi je jasno sto implicira da nisi nesto mudar.
Suvise ti mudrujes za jednog mudraca. Opste je poznato da mudraci dolaze na Krstu da mudruju. Legenda kaze da se sam Buda i Isus povremeno pojave ovde da prosvetljuju.Možeš ti reći bilo što...moj um je sredstvo dokazivnaja a ne tvoj. Daleko si od toga da bi svojim umom mjerio moju mudrost. Opće je prvilo da nemudar čovjek ne vidi mudraca kao mudrog. "Mudrost ovog svijeta je ludost pred Bogom"...to je apostol pavao odavno vidio...a i ja to tako vidim.
Legenda kaze da se sam Buda i Isus povremeno pojave ovde da prosvetljuju.
Šta znači to ''odsustvo greha u čovekovoj duši''?Savršenstvo je odsustvo grijeha u čovjekovoj duši. U toj okolnosti Božiji Duh maksimalno ulazi u dušu i izlazi iz duše. Preciznije rečeno - DUŠA DIŠE "PUNIM PLUĆIMA".
Da... i kažu "stalno sjediš za tim kompjutorom" ...a ja radim sto stvari.Jel znaju tvoji da se drogiras?
Zašto ne bi bila mogućnost da se iz grešaka uči?