Cim neko malo drugacije kaze TI navalis na njega
ne-argumentima i bez 100%objasnjenja!
Čim se neka moja tvrdnja ne podudara sa tvojim verovanjem, ti se odmah pobuniš. Pronađi i citiraj bilo koju moju tvrdnju koja nije do kraja argumebtpvana i objašnjena, citiraj je i navedi svoju tvrdnju i argumente i objašnjenja, pa se onda javi, da ne pričaš uprazno.
Meni se svidja tvoja teorija i voleo bih da tako bude,ali kad te cujem da kazes da BOG ne postoji nego samo djavo koji sve stborio po njegovim pravilima onda znam sa kim imam posla!
To je upravo ono što sam napred rekao. Čim se neka moja tvrdnja ne podudara sa tvojim verovanjem, ti se odmah pobuniš. Stotinu puta sam objasnio ko ili šta je ono što zovemo imanom "Bog". Čak sam priložio i video da Boga možeš i da vidiš, ali to za tebe nema vrednost, jer to nije ono u šta ti veruješ. (Kasnije ću, u posebnom postu, da pokušam ponovo da ti objasnim Boga i na slici ti ga pokažem.)
Zatim sam taj kvantni vakum ili prazan prostor kako si ga ti krstio pridajes sebi iako dobro znas da ga je sam Nikola Tesla dao ime Etar a ne nista kao sto ti tvrdis!
Nikad nisam tvrdio da je Kvantni vakuum "ništa" već da je polje nematerijalne svesti i dao sam i argummente i objašnjenje , tj. logiku da može da se razume da je tako. A to što je Tesla rekao da je Kvantni vakuum "etar", ne znači ništa, jer Tesla nije dao nikakvo objašnjenje etara, isto kao ni vernici "boga" koji je stvorio svet iz ništa.
Iz nista nikada nece da izlazi nesto.
Tačno. Zato Kvantni vakuum i nije "ništa", već "nešto". Kvantni vakuum je polje nematerijalne Svesti i to saam argumentovao. Nisam rekao da je Kvantni vakuum "etar", niti "bog", kao neki drugi, a pojma nemaju šta je, ni kvanrni vakuum, ni Bog.
Zatim izlazak iz tela i to zlo mitolosko bice starog Egipta takozvani Set izmisljena masta.
Ne priznajes R e a l n o s t
Da sam mnogo puta izlazio iz tela, to ne mogu da dokažem. Jedino mogu da navedem da moje iskustvo izlaženja iz tela nije jedinstveno. Postoje tvrdnje i mnogih drugih ljudi koji su imali isto iskustvo. Koje se u metafizici zove omenom "Astralna prokekcija"
Uostalom, da li sam izlazio iz tela ili nisam, to nije bitno. Bitno je ono što sam doneo iz Astrala, a to je "ZAKON POSTOJANJA", koji do kraja može i da se provero o objasni i razume. I to je ono jedino što ja ovde nudim, a moje izlaske iz tela, pominjem tek kao malu zanimljivost, koju niko ne mora da prihvati kao istinu.
Zivot i Materiju i tvrdis da ne postoji u bilo kom obliku.,iako svako od nas ga oseca jako dobro jer je nepravedan,bolan,surov itd....
Materija i živi nisu to što ti vidiš i osećaš. Materija i život nisu osećanja. Materija i život si ti sam koji si sposoban nešto da vidiš i osećaš. Ti si taj koji postojiš i možeš da se krećeš i pomoću kretanja se manifestuješ fizički kao energija ili materija i možeš kao takav da vidiš i osećaš sebe. I ako se u svom neznanju krećeš i radiš pogrešno, to ćeš da osećaš kao zlo i tvrdiš da je život nepravedan. Ne sznajući da se sam kriv, ako je tako. Ne tnajući da "kako seješ, da ćeš tako i da žnješ".
Sve ovo što sam sada rekao, je logika, ali tvoja sposobnost logičkog mišljenja i razumevanja je slaba i ne očekujem da ovo možeš da razumeš. A to je da ne postoje ni materija, ni energija, ni život, ni tvoja osećanja. Već da POSTOJIŠ samo TI koji se se pretvaraš u energiju kad se naprežeš i krećeš i osećaš svoje naprezanje i kretanje.
Ako ovo nisi razumeo, mogu da ti objasnim i ovako:
Energja-materija i razna osećanja su samo fizičke i psihičke radnje koje ne mogu da postoje same po sebi i vrše same sebe, bez VRŠIOCA tih radnji koji raspolaže fizičkim o psihičkim sposobnostima da te ranje vrši i on je JEDINI KOJI POSTOJI, a to jsi TI. Akad se pitaš kosi ti, odgovor glasi da si ti SVEST.
U celom ovom mom objašnjenu, koje ima značenje ISTINE, jedino je važno na pravi način razumeti i znati značenje reči i pojma "POSTOJANJE". Razumeti na šta jedino tareč i pojam mogu da se odnose. Ko to ne razume, nikada neće uspeti da sazna Istnu o Božijem postojanju, ni o tome kako je Bog uspeo da stvoji svet iz "ništa". Koji ti sada možeš i da opaziš i osetiš i tvrdiš da POSTOJI. A NE POSTOJI, već i dalje postoji samo BOG koji se napregnuo i pokrenuo, pa sada možeš da ga vidiš kao materiju i život, a pojma nemaš da to nije ni materija, ni život, već Bog koji se napreže i kreće. I da će materija i život istog momenta da nestanu kao da ih nikada nije ni bilo, čim Bog prestane da se napreže i kreće. Zato će da nestanu što ih nikad nije ni bilo. Kao što će i tvoje materijalno telo da nestane istog momenta kad ono što u tebi jeste Bog, prestane d se napreže i kreće. Ono što sebe u tebi zove imeno "JA". a ti pojma bemaš ko u tebi sebe zove imenom "JA , upravo je to što ti zoveš imenom "BOG." I on je taj koji te je uz popomoć svojih sedam sposobnosti i stvorio i koji te kao takvog održava za svo vreme dok ne umreš, odnosno, dok On ne prestane da se kreće i radi. A to svo vreme Misliš da si ti to što vidiš i osećaš i što tvrdiš da POSTOJI, a pojma nema da sve to što ti vidiš i tvrdiš da postoji, zapravo NE POSTOJI, već da postoji samo tvoje nematerijalno JASTVO, koje svojom snagom , uz pomć svojihsedam sposobnosti čini samoga sebe materijalnim i vidljivim.
Da, Badja007, ti si taj nematerijalni, nevidljivi i nespoznatljivi Bog, koji si se napregnuo i pokrenuo i tako samoga sebe stvorio iz NIŠTA. I ti si JEDINI KOJI POSTOJI, a ne tvoje fizičke i psihičke radnje, koje možeš da vidiš i smatraš materijalnim kad ih vršiš i koje automatski nestanu kad prestaneš da ih vršiš.
Svaku temu obesmislis tvojim ne-argumentima i objasnjenjima.
Ukljući RAZUM i pojačaj ga do maksimuma i uverićeš se da si ti taj koji svaku moju temu obesmisliš svojim nerazumevanjem.
Tvoj problem je što misliš da ISTINA o postojanju sveta može da se VIDI, pa ISTINOM smatraš sve to što može da se vidi. A pojma nemaš da ISTINA ne mpe da se VIDI, već samo RAZUME. U zabludi si, isto kao i svi naučnici sveta, koji kažu da je istinito samo ono što je opažljivo, merljivo i eksperimentom dokažljivo. I kad istražuju postojanje materije, života i Svemira i na kraju otkriju da najsitnije čestice materije nastaju iz nematerijalnog Kvantnog vakuuma, koji im izgleda kao NIŠTA, jer dalje nemaju šta da opažaju, mere i eksperimentišu, onda zatanu u čudu, nemoć ni da objasne materiju, kao ni bilo šta drugo što je od materije stvoreno. Te njihove čilne metode traganja za Istinom i jeste razlog što još uvek nisu objasnili apsolutno ništa, jer ono JEDINO koje postoji i koje može da se objasni, NIJE OPAŽLJIVO; MERLJIVO I EKSPERIMENTOM DOKAŽLJIVO, a to nije nikakva materija, energija, pa niti Bog, već NEMATERIJALNA, nestvoriva, neuništiva, sveznajuća i svemoćna SVEST. koja raspolaže sa sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i može da vrši sedam fizičkih i psihičkih radnji.
Citiras samo pojedine moje postove na ovu moju temu ono sto nekako mozes da izokrenes tvoju pricu kako tebi odgovara i zbunjujes sagovornika tvojim neobjasnjenjima iako sam ti striktno dao razliku izmedju vestacke inteligencije i UM coveka..
E moj Badja007. Kad bi samo znao koliko si šupalj, smejao bi se samome sebi i svemu onome u šta ti veruješ. Veruješ u postojanje veštačke inteligencije i čovekovog uma i misliš da putem opažanja razlika između njih i izučavanja njihovog rada, možeš da saznaš bilo kakvi istinu o njihovom postojanju. Svet se sastoji iz bezbroja različitih stvari, oblika i pojava, koje ljudi željni znanja izučavaju na sve moguće načine i iz vana i iznutra, da sazbaju ISTINU o njihovom postojanju i još uvek niko ništa ne zna. Odnosno, svi znaju sve, sem samo jednu malenkost, a ro je da ne znaju ŠTA JE SVEST. I svi se slažu da je postojanje Svesti još uvek najveća tajna koju još uvek niko nije rešio. A to je upravo ono o čemu ja već godinama pričam - o TANI POSTOJANJA SVESTI, kju sam rešio do kraja i koju želim da otkrijem ljudima, a njihovi umovi su do te mere zaribali, da nemogu to da razumeju ni kad im neko to do kraja objasni, a kamo li da uspeju svojim umom to sami da otkriju.
Doradi vise ovu tvoju tezu da bude logicna.
Tacnost od 100% Nema.
Moje objašnjenje i logika su tačni 100%. Ja nisam kriv što su ljudske zablude toliko moćme da zaslepljuju ljudske umove da nisu u stanjui da to moje objašnje shvate.
Nema svedoka...
I Dokle vise tako!
Naravno da ima svedoka. Svaki čovek na svetu tog svedoka ima u sebi samome, koji pomoću svojih sedam svojih sposobnosti i radnji samome sebi svedoći o svom postojanju. Taj svedok je on sam, čije ime je "SVEST". Koja lako može sebi da dokaže, objasni i razume da se svet ne sastoji ni od čega drugig do od Svesti i njenih sedam sposobnosti. I da se ISTINA po postojanju sveta ne može saznati ni o čemu drugom, do o Svesti i njenih sedam sposobnosti. I da Istinu o svetu niko drugi ne može da sazna, do Svest, uz pomoć svojih sedam sposobnosti.
Badja007, ja sam ovu Istinu o postojanju sveta do sada na ovom forumu objasnio najmanje 100 puta i niko do danas nije uspeo da je razume. Zato jer je sposobnost razumevanja kod ljudi još uvek na nuli. Sposobni su samo da uče razna štiva napamet i veruju. Ali makar su svesni da je to tako, kad kažu i tvrde da i laž može da postane istina ako je izgovorena 100 puta. To i jeste razlog što svetom vladaju laži, zato jer su isgovorene, ne 100 puta, već više hiljada puta. I zato meni i ne preostaje drugo, ako želim da ljudi moje objašnjenje prihvate kao Istinu, da tu Istinu i ja ponavljam dok je ne izgovorim 100, pa ako treba i više hiljada puta, sve dok budem živ. Zato što se jedino pomoću ISTINE može spasiti svet od mnoštva laži koje vladaju svetim i koje će na kraju da ga unište. A ja toliko želim da svet ne bude uništen, već da ga i dalje bude.
Ideje koje ruše Ukrajinu, Palestinu, Kosovo, koje su srušule Jugoslavju, i sve druge ideje koje već hiljadama godina ruše svet i uzrokuju golema stradanja, nevolje i siromaštvo sveta i prete da na kraju unište ceo svet, su obične GNUSNE I DO SRŽI POKVARENE LAŽI.