Maravilloso
Zainteresovan član
- Poruka
- 497
Sreća je sloboda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jabukica:Lepo zvuci, pa jos kad se doda slikica suncokreta u nebu. Zar to sto to sto je sroceno zvuci lepo nije u suprotnosti sa onim sto je receno?
Kada bi zaista vjerovao u to da je zavisnost od virtualne stvarnosti za tebe loša lako bi se skinuo sa kompjutera. Ali znaš da nije. U tebi se bore dvije slike slobode. Jedna od tih slika uključuje virtuelnu stvarnost, druga ne ili mnogo manje.Hektor:Za mene ce biti srecan dan kad se skinem sa kompjutera.Postao sam zavisnik od virtuelne stvarnosti dok mi zivot prolazi.Da su mi one godine a ova pamet nikad ne bi kupio kompjuter,dok ovako razmisljam o kupovini novog.Bas sam jadan...
Elle_77:Pitanje nije kako se do sreće dolazi već šta je njen sastavni deo ... i šta je ona ...
alles_gut:Mora, mora da se radi, da se zivi I da se bude veseo.
Ovo je ,naravno, humor. Crni. Sama rec “ mora “ ubija svaku mogucnost srece. Sreca je kad se “ moram “ preobrazi u “ zelim” a kasnije iz “zelim” u “whatever, maaan”.
Elle_77:Pitanje nije kako se do sreće dolazi već šta je njen sastavni deo ... i šta je ona ...
Slobodan od nečega ili slobodan za nešto?alfa69:Za sreću ne treba NIŠTA, treba samo biti slobodan od svega. Treba samo imati čisto i otvoreno srce. Imamo li hrabrosti otvoriti svoje srce? Imamo li hrabrosti odlučiti se na život bez negativnog govora i negativnih misli? Imamo li se hrabrosti odlučiti prihvatiti poraz? Imamo li hrabrosti oprostiti drugima?
Maravilloso:Slobodan od nečega ili slobodan za nešto?