bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.729
Onda si pogodio temuEo pravim poredjenja izmedju razmisljanje ok cure i sponzoruse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda si pogodio temuEo pravim poredjenja izmedju razmisljanje ok cure i sponzoruse

Tema je pronasla meneOnda si pogodio temu

Nikako.
Ovde se ne mozes nasaliti, a da ne bude zloupotrebljeno, spinovno, obrnuto u neki drugi kontekst. Zbog toga i nisam bila tako dugo ovde. Ono sto je muskarac danas, muskarac je oduvek. Dobro je dobro, zlo je zlo.
 ispada sire noge mnogo lakse od zena u srbiji..
 ispada sire noge mnogo lakse od zena u srbiji..Ne bih rekla, sami smo cuvali svoju decu bez mesanja, mada nikoga nismo ni imali da bi se mesao - sreca.

I meni. I kada pogledamo oko sebe, druge vrste u prirodi nemaju taj problem. Nešto je do ljudskog uma i postavke stvari. I zato mislim da na tome treba raditi.normalno kada se nadju i upoznaju nomalni ljudi ali kada je suprotno...
meni je šokantna stvar koliko ima ljudi oba pola koji su sami i koliko je komplikovano nešto što treba da bude prirodno,jednostavno i dostupno svakoj osobi...

Ima prednosti, malo smo se mozda vise pomucili, nismo spavali, sve sami .. ali, hvala boguobjasni to meni koji nije imao nijednog dedu kad je bio mali

S pare ne jer nisu ugrozenemene zanima kako smuvati neku na tom zapadu...ispada sire noge mnogo lakse od zena u srbiji..
E super, onda smo se konačno složili i razumeliEno, vidi, podvukla sam.. - ova tvoja replika nije na temu Lazara, nego je pitanje upućeno meni.. i ja onda na njega odgovorim.
To radim zato što goustovanje smatram jednom od najružnijih stvari.. mislim da kada te čovek pozove na repliku treba da mu odgovoriš, i to radim sve dok smatram da ima svrhe. Kad počnem da goustujem nekoga, to znači da prema toj osobi nemam više nikakvog poštovanja.
A ako smo ovim razjasnili šta je šta - ja sam više nego radosna da se posvetimo Lazarevoj temi, na kvalitetan i dobronameran način - kako je i bio red od samog njenog postavljanja. Da je tako bilo, ja se ne bih ni mešala.
odes tamo, zivis, i onda mozda smuvas neku, a da su razlicite - jesu.mene zanima kako smuvati neku na tom zapadu...ispada sire noge mnogo lakse od zena u srbiji..

Naravno uzivaju u sexu vise nego hrani egamene zanima kako smuvati neku na tom zapadu...ispada sire noge mnogo lakse od zena u srbiji..
odlicno, prvi step over, dakle sad: muvaj!pa zivim tamo..
Nema od toga nista balkaner Sam svakako u njihove ociodes tamo, zivis, i onda mozda smuvas neku, a da su razlicite - jesu.
aaa tu smo, dakle... kulturno osvescenjeNema od toga nista balkaner Sam svakako u njihove oci
E ovo @Lazar996 treba da cuje!pa muvam..al sipak..stisle se...dje ovaj lazar da mi objasni kako su muvaju na zapadu..
I ovo često čujem.. i to od oba pola.Naravno uzivaju u sexu vise nego hrani ega
I ovo često čujem.. i to od oba pola.
Da li to onda znači da je ego većine naših ljudi slab, kad mu stalno treba pojačanje?
I ako jeste, to je takođe skroz u redu. Mi živimo u jako problematičnom delu sveta, stalno neki ratovi, oskudice, ograničenja.. normalno je da se ljudi osećaju loše i da su nesigurni kako i šta dalje. Za razumeti je.
Ali, da li svoj ego treba da jačamo ponižavanjem i povređivanjem nekog drugog? Praveći neprijatelje od sebe i od ljudi oko sebe? Odlazeći u samoću i optužujući druge za svoju situaciju? Postoje li možda neki bolji načini da sebe jačamo?
ajde nove temeDa li smo jači kada idemo u samoću i povređujemo drugu stranu.. ili smo jači kada podržavamo drugu stranu?
I da li smo jači i inteligentniji kada razumemo samo sebe (i sebi slične).. ili kada razumemo još nekog.. i to kada je taj neko čak jako različit od nas?
Pa tako rade komplexasi vezbaju na drugima,sto sam iskusniji to sam flexibilniji i meksi prema svakom ko zasluzi ili je slabiji a ka onim prvim ne do im bog da mi stanu na zulj,lako se propoznaju kao sto se ovde exponiraju negativno i ne vredi im ni davati sanse,toliko su ego manijaci da ne priznaju da imaju problem, pa se dublje ukopavaju da ne uruse svoj fejk ego nivoI ovo često čujem.. i to od oba pola.
Da li to onda znači da je ego većine naših ljudi slab, kad mu stalno treba pojačanje?
I ako jeste, to je takođe skroz u redu. Mi živimo u jako problematičnom delu sveta, stalno neki ratovi, oskudice, ograničenja.. normalno je da se ljudi osećaju loše i da su nesigurni kako i šta dalje. Za razumeti je.
Ali, da li svoj ego treba da jačamo ponižavanjem i povređivanjem nekog drugog? Praveći neprijatelje od sebe i od ljudi oko sebe? Odlazeći u samoću i optužujući druge za svoju situaciju? Postoje li možda neki bolji načini da sebe jačamo?