Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Nikako.
Ovde se ne mozes nasaliti, a da ne bude zloupotrebljeno, spinovno, obrnuto u neki drugi kontekst. Zbog toga i nisam bila tako dugo ovde. Ono sto je muskarac danas, muskarac je oduvek. Dobro je dobro, zlo je zlo.

markirano - zeitgeist ovog drustva
ono na cemu bi trebalo da radimo a ne radimo i to intenzivno
ok je digresija upotpunjuje sliku

od ovog drugog moze nova tema

normalno kada se nadju i upoznaju nomalni ljudi ali kada je suprotno...

meni je šokantna stvar koliko ima ljudi oba pola koji su sami i koliko je komplikovano nešto što treba da bude prirodno,jednostavno i dostupno svakoj osobi...
I meni. I kada pogledamo oko sebe, druge vrste u prirodi nemaju taj problem. Nešto je do ljudskog uma i postavke stvari. I zato mislim da na tome treba raditi.

I ti i @MrNapokon ste dali taj komentar.. a i sama znam da je problem kad se sretnemo sa nečim što smatramo "nenormalnim". Ali šta je zapravo za nas "normalno"? Samo ono što smo tokom odrastanja usvojili kao "poželjno" (bilo što su nas tako vaspitali, bilo jer su nas u tom pravcu usmerila lična iskustva). Pošto dolazimo iz različitih porodica i sredina.. i imali smo različita iskustva.. zapravo je normalno da se razlikujemo po tom subjektivno "normalnom". To je nešto što treba očekivati, zar ne?

A kada se desi takav susret, šta onda - to je vaše pitnje, je li tako? Naročito je teško kada su razlike jako velike.
Ali i kad su velike i kada su male: zdrava komunikacija je rešenje. Ključna reč je "zdrava".. i
Zdrava komunikacija znači pre svega ostalog pažljivo slušanje (ovde na forumu, čitanje) druge strane.. sa iskrenom ličnom željom da tog nekog razumemo.. a potom i da tom nekom bude dobro, da bude srećan.

Jer jedino ono što razumemo kako treba možemo da postavimo na pravo mesto u svom životu, pa kakvo god to mesto bilo. Bilo ljubavno, bilo prijateljsko, bilo samo kao dobronamerni poznanici. A poslednje je neprijateljsko. Zašto bismo nekoga postavljali na to mesto? Da li nama trebaju neprijatelji? Da li želimo mi da budemo neprijatelji? Uglavnom su odgovori ljudi na ta pitanja: ne.

Ali se to ipak dešava, i to u tolikoj meri da danas preovlađuje sukob polova (i generalno sukob između ljudi), više nego privlačnost.
Po mom mišljenju, sve samo zbog nedostatka onog boldiranog u tekstu iznad. :)

Eno, vidi, podvukla sam.. - ova tvoja replika nije na temu Lazara, nego je pitanje upućeno meni.. i ja onda na njega odgovorim.
To radim zato što goustovanje smatram jednom od najružnijih stvari.. mislim da kada te čovek pozove na repliku treba da mu odgovoriš, i to radim sve dok smatram da ima svrhe. Kad počnem da goustujem nekoga, to znači da prema toj osobi nemam više nikakvog poštovanja.

A ako smo ovim razjasnili šta je šta - ja sam više nego radosna da se posvetimo Lazarevoj temi, na kvalitetan i dobronameran način - kako je i bio red od samog njenog postavljanja. Da je tako bilo, ja se ne bih ni mešala.
E super, onda smo se konačno složili i razumeli

Naravno uzivaju u sexu vise nego hrani ega
I ovo često čujem.. i to od oba pola.
Da li to onda znači da je ego većine naših ljudi slab, kad mu stalno treba pojačanje?
I ako jeste, to je takođe skroz u redu. Mi živimo u jako problematičnom delu sveta, stalno neki ratovi, oskudice, ograničenja.. normalno je da se ljudi osećaju loše i da su nesigurni kako i šta dalje. Za razumeti je.

Ali, da li svoj ego treba da jačamo ponižavanjem i povređivanjem nekog drugog? Praveći neprijatelje od sebe i od ljudi oko sebe? Odlazeći u samoću i optužujući druge za svoju situaciju? Postoje li možda neki bolji načini da sebe jačamo?

Da li to onda znači da je ego većine naših ljudi slab, kad mu stalno treba pojačanje?
I ako jeste, to je takođe skroz u redu. Mi živimo u jako problematičnom delu sveta, stalno neki ratovi, oskudice, ograničenja.. normalno je da se ljudi osećaju loše i da su nesigurni kako i šta dalje. Za razumeti je.

Ali, da li svoj ego treba da jačamo ponižavanjem i povređivanjem nekog drugog? Praveći neprijatelje od sebe i od ljudi oko sebe? Odlazeći u samoću i optužujući druge za svoju situaciju? Postoje li možda neki bolji načini da sebe jačamo?

istorijski se potvrdjuje da kad oslabimo i zanemocamo na ovom terenu, onda mora malo da se opet ratuje, da se popravi prosek, u suprotnom 'mi nikome necemo biti slavni pretci'

Da li smo jači kada idemo u samoću i povređujemo drugu stranu.. ili smo jači kada podržavamo drugu stranu?
I da li smo jači i inteligentniji kada razumemo samo sebe (i sebi slične).. ili kada razumemo još nekog.. i to kada je taj neko čak jako različit od nas?
ajde nove teme

Pa tako rade komplexasi vezbaju na drugima,sto sam iskusniji to sam flexibilniji i meksi prema svakom ko zasluzi ili je slabiji a ka onim prvim ne do im bog da mi stanu na zulj,lako se propoznaju kao sto se ovde exponiraju negativno i ne vredi im ni davati sanse,toliko su ego manijaci da ne priznaju da imaju problem, pa se dublje ukopavaju da ne uruse svoj fejk ego nivo

Back