Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Ja ne znam sta se ovo desava, ne znam sta vise treba da uradim da konacno osvojim neku zensku osobu u Srbiji.
Imam 28 godina, zavrsen master, svoju kucu, dobar auto, super izgledam, sposoban sam za sve i svi kazu da sam dobar covek. Prema devojkama se ponasam kulturno, gledam da ih zasmejavam, pomazem im u svemu sto mogu i na kraju je rezultat uvek isti, izgube interesovanje. Osecam da me samo koriste za pomoc i paznju i to me ubija u pojam. Starije udate zene(na poslu) se bukvalno lepe za mene, ali za mene je brak svetinja i nikad ne bih bio sa nekom udatom. Ove mladje pokazu interesovanje, privuku me i kad pocnu meni da se svidjaju, samo me sutnu. Sve ovo utice na moje psihicko stanje, pocinjem da se nerviram bas.Postajem frustriran i pocinjem da mrzim sebe, zato sto ne znam gde gresim.
Dok sam bio u inostranstvu, nikad problema nisam imao, od kad sam se vratio u Srbiju, zene mogu samo da sanjam.
Brt kažeš joj odmah da bi je **** i to je to

Ja ne znam sta se ovo desava, ne znam sta vise treba da uradim da konacno osvojim neku zensku osobu u Srbiji.
Imam 28 godina, zavrsen master, svoju kucu, dobar auto, super izgledam, sposoban sam za sve i svi kazu da sam dobar covek. Prema devojkama se ponasam kulturno, gledam da ih zasmejavam, pomazem im u svemu sto mogu i na kraju je rezultat uvek isti, izgube interesovanje. Osecam da me samo koriste za pomoc i paznju i to me ubija u pojam. Starije udate zene(na poslu) se bukvalno lepe za mene, ali za mene je brak svetinja i nikad ne bih bio sa nekom udatom. Ove mladje pokazu interesovanje, privuku me i kad pocnu meni da se svidjaju, samo me sutnu. Sve ovo utice na moje psihicko stanje, pocinjem da se nerviram bas.Postajem frustriran i pocinjem da mrzim sebe, zato sto ne znam gde gresim.
Dok sam bio u inostranstvu, nikad problema nisam imao, od kad sam se vratio u Srbiju, zene mogu samo da sanjam.
Windows 11 Pro sa regularnom licencom.
Nema puno takvih muškaraca
Onaj Windows 10 LTSC sa KMSpico aktivatorom ima svaka dilea.
Žene, piśite broj: 064...

Jel možeš da se vratiš tamo gde si bio?
Nema leba od Srbije.

Šta je potrebno, pa sad nekad nije bukvalno potrebno ništa a nekad nažalost ništa nije dovoljno, jednostavno nema pravila i prosto stvar sreće, okolnosti, nekog momentuma i trenutka, raspoloženja neke osobe i često je najbitnije samo se naći na pravom mestu u pravo vreme , tako da jednostavno nema nikakvih pravila već sve zavisi i sve se svodi na to kakve si sreće i kako ti se zalomi (ali u svakom slučaju kakav god da si budi siguran da ne zavisi sve samo od tebe već i od one druge strane jer kako se kaže za tango je potrebno dvoje).

hmm, meni se cini da je Laza itekako privukao paznju ovde...:lol:
Sad je samo pitanje da vidimo da li zna i da zadrzi tu paznju...mada, sudeci po uvodnom postu
moguce da u tom grmu lezi njegov zec tj. problem, brzo posustane i odustane...
Jeste narocito zadovoljnih zena koje mu daju validne savete

Rastrgose coveka na komade, nece vise nikad da postavi temu a mozda ni da dodje na forum...

Covek ima mane na koje treba da obrati paznju i da ih koriguje ako moze.Treba da razmisli i sagleda samog sebe iz uloge posmatraca da bi uvideo greske koje pravi i da eventualno proveri na neke koje su mu ovde ukazane u vezi ponasanja ega i slicnog.

Mozda te osobine nisu prisutne jer on sam treba da najbolje zna kad samog sebe iskritikuje i pogleda sebe ako ume iz ugla posmatraca.

Verovatno pola forumasa ovde nije u pravu i donisi zakljucke i sud od mozda njegovih trapavih izjava koje nisu mnogo merodovne.
A isto tako su u pravu jer mu pruzaju mogucnost da sagleda malo sebe iz drugog ugla i pronadje sam gresku i spusti ego.

Hocu da kazem da nije bas uredu razvlaciti coveka iako je malo zasluzio tj preterali smo!
A on treba da spusti ego.

Rastrgose coveka na komade, nece vise nikad da postavi temu a mozda ni da dodje na forum...

Covek ima mane na koje treba da obrati paznju i da ih koriguje ako moze.Treva da razmisli i sagleda samog sebe iz uloge posmatraca da bi uvideo greske koje pravi i da eventualno proveri na neke koje su mu ovde ukazane u vezi ponasanja ega i slicnog.Mozda te osobine nisu prisutne jer on sam treba da najbolje zna kad samog sebe iskritikuje i pogleda sebe ako ume iz ugla posmatraca.Verovatno pola forumasa ovde nije u pravu i donisi zakljucke i sud od mozda njegovih trapavih izjava koje nisu mnogo merodovne.A isto tako su u pravu jer mu pruzaju mogucnost da sagleda malo sebe iz drugog ugla i pronadje sam gresku i spusti ego.

Hocu da kazem da nije bas uredu razvlaciti coveka iako je malo zasluzio tj preterali smo!
A on treba da spusti ego.
Forum nije za svilene i mekane duše.
Ako je došao po savjet treba da zna ili da nauči da savjeti idu u paketu sa kritikama.

U pravu si @DaRkGuitaRist88 .
Rastrgnut, nije znao ge je dosao. Na kraju je besan otisao, ali velikim delom svojom krivicom.
Svi dobro znamo koliko ovde stvari umeju da "izmaknu kontroli", najblaze receno...kad su ovakve teme, a tu su forumasi koji kao lovci vrebaju ..
Tako da, ne verujem da mu je iko pomogao, nadam se ipak da je tip dobro sada, jer iskreno, malo mi ga je zao.
Bez obzira sto sam misljenja da je tip pun sebe i to mu je glavni problem bio i ovde , sa nama u komunikaciji, a i u zivotu sa tim vezama.

U pravu si @DaRkGuitaRist88 .
Rastrgnut, nije znao ge je dosao. Na kraju je besan otisao, ali velikim delom svojom krivicom.
Svi dobro znamo koliko ovde stvari umeju da "izmaknu kontroli", najblaze receno...kad su ovakve teme, a tu su forumasi koji kao lovci vrebaju ..
Tako da, ne verujem da mu je iko pomogao, nadam se ipak da je tip dobro sada, jer iskreno, malo mi ga je zao.
Bez obzira sto sam misljenja da je tip pun sebe i to mu je glavni problem bio i ovde , sa nama u komunikaciji, a i u zivotu sa tim vezama.
A šta je sa mnom?
Duševnu bol mi je nanio.
Rekao da mu se zbog mene zgadio ženski rod. :(
Ovo je gore od slučaja one forumašice što joj bivši postao gej nakon raskida s njom :(

Back