bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.529
ti bi ga opravio zacasSad sa 28 bi da ima porodicu, što je skroz ok.
Posle če bežati, što je takođe ok![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti bi ga opravio zacasSad sa 28 bi da ima porodicu, što je skroz ok.
Posle če bežati, što je takođe ok![]()
Sve to isto. Ionako učiš jezik 20 godina i opet ga ne znaš zbog izgovora i tezak je.da je u Bec u Nemackoj bilo bi ok, misliskukulele.
a i u Becu ima Srba ihihi pa stvarnoSve to isto. Ionako učiš jezik 20 godina i opet ga ne znaš zbog izgovora i tezak je.![]()
Pa to kazem BeĆ, MinKen, ŠtuDgarD. Neće daleko da ode.a i u Becu ima Srba ihihi pa stvarno
Pusti dečka snaći će se. Kad se bude manje trudio krenuće muti bi ga opravio zacas
zar onda to nije lažno?Jasno mi je sve , sad cu promeniti plocu. Zene izgleda vole da ih trentiraju kao djubre, tako cu i sad da se ponasam.
nisi bio prisutan nema mu spasa pun sebe a supalj strasnooPusti dečka snaći će se. Kad se bude manje trudio krenuće mu
licemer, ..snob.. ma jadan decko aima skoro 30zar onda to nije lažno?
reče ne bi da pocnes od lazi ....
Nisam čitao sve, ali mi je uvodni post upao u oči gde navodi da ima svoju kuću i auto? Neki gastarbajter?nisi bio prisutan nema mu spasa pun sebe a supalj strasnoo

ne gubi vreme na budalu, ili uzmi pa citaj al otpocetkaNisam čitao sve, ali mi je uvodni post upao u oči gde navodi da ima svoju kuću i auto? Neki gastarbajter?![]()

ima tu jednostavan recept: Budi svoj. Budi ono sto jesi.Nesto me hvata neka panika, bas mi postaje opterecenje. Moram nekako mozak da iskljucim, stalno gledam gde gresim i sta mogu da popravim.
Brak nije cilj, on je stepenica.Gospodjo da li ste vi culi za postavljanje ciljeva u zivotu? Necu ni ulaziti u veze ako ne planiram brak, koji ce mi onda veza ako krajni cilj nije brak?
Nema sta, uspeo si da pokrenes mastu forumasa.Pa to brt, ovo je forum, ako ga interesuju kratke teme, nek lista storije na instagramu. Valjda je i poenta da se ovde diskutuje..
popadasmo da mu pomognemo ko po obicajuNema sta, uspeo si da pokrenes mastu forumasa.
Ovde iznad svega volimo dobru ideju da je rastegnemo ko zvaku. Ubio si 12 strana - zavidan uspeh!
on ode ljut 
Sad je vreme da bude zauzet kao pas sa 2 qcaDruže sad ću ti dati nejbolji savet. Nemoj da juriš te koje ti se sviđaju. Nađi neke koje su neka Šestica po lepoti. Ono da možeš da je krešeš a da nisi zaljubljen. Da je ok sex. Pa vremenom kada nahvataš neku u koju ćeš se zaljubiti onda nju oženiš.
NE ŽURI SA ŽENIDBOM.
Плакање испод туша не би ни најгорем непријатељу пожелеоDruže sad ću ti dati nejbolji savet. Nemoj da juriš te koje ti se sviđaju. Nađi neke koje su neka Šestica po lepoti. Ono da možeš da je krešeš a da nisi zaljubljen. Da je ok sex. Pa vremenom kada nahvataš neku u koju ćeš se zaljubiti onda nju oženiš.
NE ŽURI SA ŽENIDBOM.
Nije valjda. Ja mislio cita savete (i teorije)popadasmo da mu pomognemo ko po obicajuon ode ljut
![]()
Nadam se da jos uvek nije bas doslo vreme za to

Pa.nazivam ih zvog tebe, ogadila si mi zenski rod i to za jedno vece.
kazem ti ja pBogami, brzo si popustio.