Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.316
Znate onaj zenski fazon,ovo vise govori o vama nego o njemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?
ja inače ne pišem na ovom potforumu, ovo je moj prvi post ovde.. a želim da ga napišem kao podršku ljudima kao što si ti.
Ti si puno, puno pametniji, vaspitaniji i kulturniji od toga.. zato...
Do tada - nemoj da kloneš ni da se brineš, jednostavno uživaj u ovoj fazi kroz koju prolaziš trenutno. Prijateljstva sa kvalitenim ženama su takođe divna stvar, pa je možda to način kroz koji će se vremenom roditi i jedna istinska, velika ljubav.
Vidis samo kad bi jedni drugima prilazili tako svestrano i iskreno bez foliranja i kalkulacija svet bi bio lepo mesto,do tad cemo ziveti nek komsiji crkne krava kad drugima nije potamanZdravo, @Lazar996 ..ja inače ne pišem na ovom potforumu, ovo je moj prvi post ovde.. a želim da ga napišem kao podršku ljudima kao što si ti.
Svaka čast na svim uspesima koje si postigao kao jedan veoma mlad čovek, a najviše od svega što si ostao tako iskren i čist u duši. Ovaj forum, na žalost, više nije mesto gde ljudi poput tebe treba da se obraćaju za savet jer je zaposednut od strane nekih drugačijih ljudi. Ne želim da ih kvalifikujem, to nije moj posao, ali želim da ti kažem da ne sudiš o svima na osnovu njih. Naročito ne o ženama, jer uopšte nisu sve ovakve kakve si na ovoj temi sreo. Naprotiv, ima puno veoma drugačijih žena, ja radim sa ljudima i veoma često ih srećem. To su žene koje nose razumevanje, ljubav, leče i bude veru u ljudima. O ovima koje si ovde sreo ne treba da ti govorim ja - sam možeš da zaključiš stanje ljudi koji svoje subotnje veče posvete grupnom razapinjanju nepoznatog čoveka. Pa da li ćeš zaista takav soj ljudi uzeti zaozbiljno?Ti si puno, puno pametniji, vaspitaniji i kulturniji od toga.. zato...
Što se tiče tvoje teme: mislim da si više nego ispravan mladić i da samo nisi još naleteo na pravu osobu. Devojke u 20-im godinama su i dalje pod presingom ostvarivanja sebe obrazovno i karijerno (što je u današnje vreme u urbanoj sredini moranje, da bi se obezbedila egzistencija). To im uzima puno i vremena i energije, tako da sa ono malo što im preostaje na kraju dana nisu spremne da ulaze u brak i stvaranje porodice. Mislim da je to i prilično razumno, obzirom na uslove življenja (iako mi je žao što je tako, jer je fiziološki najbolje vreme za rađanje prvog deteta upravo u 20-im godinama). One to svoje slobodno vreme žele da se opuste i zabave. Ako shvate da su tvoje namere drugačije, to bi mogao biti razlog zašto odlaze. Jer vam se životne faze i želje u ovom trenutku ne poklapaju. Daj sebi vreme i jednostavno proširi kontakte koje praviš sa ženama, bez prevelikih očekivanja u startu... sve dok se ne pojavi ona sa kojom će to spontano da ide kako treba.Do tada - nemoj da kloneš ni da se brineš, jednostavno uživaj u ovoj fazi kroz koju prolaziš trenutno. Prijateljstva sa kvalitenim ženama su takođe divna stvar, pa je možda to način kroz koji će se vremenom roditi i jedna istinska, velika ljubav.
Eto, puno sreće i želim ti sve najbolje!
mora da je bistar kad je zavrsio mastersImao je vatreno krštenje..neće taj odustati sad kad je zauzeo poziciju..nije lud, naprotiv, bistar dečko...![]()
masters univerzumsmora da je bistar kad je zavrsio masters

ne bi zenske postavljale onolika potpitanja da je rekao nesto konkretno. Mozda ipak manipulise, a?A za master, kola, stan svaka čast. Ali da li je to stvarno bitno ? Lep sam i fin. Ništa nam konkretno nije rekao
Bolje da je rekao za koga glasa, šta misli o Rio Tintu, podržava li studentske proteste... Više bismo tako zaključile o njemu kao čoveku nego preko Audija i mastera !A i pitanje je kako se doslo do mastera, posla, audija, nismo od juce, bar vecina
![]()
Najbolje bi bilo da mu se svi jos vise poseremo u zivot i tako pokazemo koliko smo duhovitima da, sad se mi sledece jutro preispitujemo i kajemo sto smo bili takvi kakvi smo bili i trazimo oprostaj. Sve nas je dirnula njegova prica, jer ispada da ako si dobar i uspesan - zenske te nece. To je zabrinjavajuce!
Aplauz. Ko to radi?Najbolje bi bilo da mu se svi jos vise poseremo u zivot i tako pokazemo koliko smo duhoviti
Predstavio se da trazi savet ne da vam hrani egoAplauz. Ko to radi?
Sam se predstavio tako.
Spin Dzordzi, spin.
Tako je formulisao svoj prvi post.Predstavio se da trazi savet ne da vam hrani ego
Jesam i nisam ga ismevao,jel ne moze covek da bude umereno duhovit da provuce malo istine i saveta ,ne mozeTako je formulisao svoj prvi post.
Uostalom, bio si i ti tu sve vreme.
Predstavio se tako kao da nema nijednu manu, a onda kada smo mu uputili potencijalne kritike, predstavio se kao žrtva, kako ispade on ovakav onakavPredstavio se da trazi savet ne da vam hrani ego
Ne moze jer smo svi skotovi. Da li si sad zadovoljan?Jesam i nisam ga ismevao,jel ne moze covek da bude umereno duhovit da provuce malo istine i saveta ,ne moze

Tako je... i zbog ovakve reakcije forumaša se ljudi više ne usuđuju da izađu sa svojim ličnim pitanjima na forum. I ni ne treba to da rade na ovom forumu, sve dok ga neko ne dovede u red i kvalitet, ako se to ikada desi. Vidim da administracija radi aktivno na tome, i zaista pozdravljam te napore.Predstavio se da trazi savet ne da vam hrani ego

A da je ovo napisala žena ? Jel bi se i tada tako postavio ?Jesam i nisam ga ismevao,jel ne moze covek da bude umereno duhovit da provuce malo istine i saveta ,ne moze
I zenama uvek odgovorim iz iskustva,iako se nasalim nikad ne ismevamA da je ovo napisala žena ? Jel bi se i tada tako postavio ?
Da li znas koliko dugo ovaj forum postoji?Tako je... i zbog ovakve reakcije forumaša se ljudi više ne usuđuju da izađu sa svojim ličnim pitanjima na forum. I ni ne treba to da rade na ovom forumu, sve dok ga neko ne dovede u red i kvalitet, ako se to ikada desi. Vidim da rade na tome, i zaista pozdravljam te napore.![]()

Sve se svodi na m/z napusavanja tome nema krajaTako je... i zbog ovakve reakcije forumaša se ljudi više ne usuđuju da izađu sa svojim ličnim pitanjima na forum. I ni ne treba to da rade na ovom forumu, sve dok ga neko ne dovede u red i kvalitet, ako se to ikada desi. Vidim da administracija radi aktivno na tome, i zaista pozdravljam te napore.![]()
Bi, on je dusicaA da je ovo napisala žena ? Jel bi se i tada tako postavio ?

Evo ako koza laze rog ne lazeBi, on je dusica![]()