ŠTA JE NOVOSADSKI ?

ala vas dvoje ..................

mala ispravka
proka1:
U NOVOM SADU ROĐENA PRVA DECA U SRBIJI U OKVIRU PROGRAMA VANTELESNE OPLODNJE

Blizanci Jelena i Goran Gaković, juče rođeni u 8.09 sati u Betaniji, prva su deca u Srbiji rođena u okviru Nacionalnog programa vantelesne oplodnje.

Devojčica je teška 2.620 gr i duga 47 cm, a njen brat ima 2.430 gr i dug je 47 cm, što je izvanredno za blizance rođene dve sedmice pre termina, u 35. nedelji trudnoće. Deca su u inkubatoru, ali bi za 48 sati, ukoliko sve bude u redu, izaći iz inkubatora. Majka Nataša i otac Snežan presrećni su.
bebaci nisu u inkubatoru, samo su ih stavili na 'suncanje' i nisu rodjeni 2 vec 6 nedelja ranije............i zato sve cestitke mojim drugarima i njihovoj decici,bas sam srecna

Re: ŠTA JE NOVOSADSKI ? ... ćaskati sa policajcima koji, dok te privode, kažu : " Pa, mi samo radimo svoj posao ... ", a onda im to isto, uz nevini osmeh, ti kažeš, kod istražnog sudije, pošto podneseš ( lažnu, ali sa vrlo pouzdanim tvojim svedocima :lol: ! ) krivičnu prijavu protiv njih zbog zlostavljanja u službi, prekoračenja službenih ovlašćenja, zloupotrebe službenog položaja, itd. ... :-D

popaj ns:
Novosadski je zgrabiti labuda iz dunavskog parka za gusu.

Strpati ga u dzak i ispeci u rerni sa krompiricima.

Veselo se tapkati po punom stomaku i zaliti sa dve litre spricera od Minakve i banatskog rizlinga.
E ovo nema veze sa novosadskim:?
Novovsađani piju Karlovački rizling. I sodu u špriceru! I nema šanse da bi pipinuli Isu i Bisu.
Uljezu jedan:mad:

Back