Ma tamo niko ne kuka. Ovde samo kukamo i ponosimo se kuknjavom.A jednog Amerikanca? Ko je pobedio u bici za Alamo? Dejvi Kroket ili ipak Meksiko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma tamo niko ne kuka. Ovde samo kukamo i ponosimo se kuknjavom.A jednog Amerikanca? Ko je pobedio u bici za Alamo? Dejvi Kroket ili ipak Meksiko?
Ne bih rekao.Ma tamo niko ne kuka. Ovde samo kukamo i ponosimo se kuknjavom.
Činjenice su činjeniceNe bih rekao.
Ili ipak verovanja?Činjenice su činjenice
Možda i zato što te bitke i intervencije nisu bile u Americi.Zašto se Amerikanci sećaju Alama, a ne recimo bitaka u intervencijama u kojima je američka avijacija uništavala protivnika bez gubitaka? Zašto je to tako?
Tu niko nije privučen nego doveden. Kapiraš li razliku?Kao da nije bila baš neka grupica kako bi portal 021 da predstavi, bilo je neuporedivo više ljudi nego što obično privuku Mila Pajić i Brajan Brković.
Možda zato što su izvesni mediji to tako predstavili, Bundesver se od Merkelovke oprostio na ceremoniji uz baklje.Ali mene zanima čemu sad ovde ta predstava s bakljama. Podsetilo me je na bažkljade izvesnih tipova u belom po američkim filmovima.
Tvrdnja zasnovana na ideološki poželjnom verovanju.Tu niko nije privučen nego doveden. Kapiraš li razliku?
A gde je to Banjska? Negde u Okeaniji? Da li si čuo za Banjsku hrisovulju (povelju) Kralja Milutina?Možda i zato što te bitke i intervencije nisu bile u Americi.
Ti stalno o mom penisuSvuda gde ste se vi kurčili
Nije pitanje da li sam čuo ja nego da li su čuli "bakljaši". Teško. Niko to tamo nije ni pominjao.A gde je to Banjska? Negde u Okeaniji? Da li si čuo za Banjsku hrisovulju (povelju) Kralja Milutina?
Ne, nego na činjenici da nigde nisam video poziv građanima da dođu tamo i ponesu baklje. Znači došli su samo iz stranke.Tvrdnja zasnovana na ideološki poželjnom verovanju.