spavach Poznat Poruka 9.271 pre 13 minuta - Ponovo je počela vakcinacija! #26 necu se vakcinisati..jos sam mlad, imam zdrave zube da zvacem bijeli luk i limun..
Duki Lu Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više VIP Poruka 42.446 pre 8 minuta - Ponovo je počela vakcinacija! #27 Sensei: Постоји неки други израз за када ти процури нос и заболи те грло након си добио вакцину, а дан пре тога ти ништа није фалило? Kliknite za proširenje... Kako znaš? Ti si zakleti antivakser. Ako nisi dobijao vakcinu, kako znaš da dan nakon vakcine curi nos i boli grlo?
Sensei: Постоји неки други израз за када ти процури нос и заболи те грло након си добио вакцину, а дан пре тога ти ништа није фалило? Kliknite za proširenje... Kako znaš? Ti si zakleti antivakser. Ako nisi dobijao vakcinu, kako znaš da dan nakon vakcine curi nos i boli grlo?
Sensei Master Poruka 95.333 pre 5 minuta - Ponovo je počela vakcinacija! #28 Duki Lu: Kako znaš? Ti si zakleti antivakser. Kliknite za proširenje... Još jedna miskoncepcija o meni kao i mnoge druge Duki Lu: Ako nisi dobijao vakcinu, kako znaš da dan nakon vakcine curi nos i boli grlo? Kliknite za proširenje... Nisam jedini stanovnik na pustom ostrvu
Duki Lu: Kako znaš? Ti si zakleti antivakser. Kliknite za proširenje... Još jedna miskoncepcija o meni kao i mnoge druge Duki Lu: Ako nisi dobijao vakcinu, kako znaš da dan nakon vakcine curi nos i boli grlo? Kliknite za proširenje... Nisam jedini stanovnik na pustom ostrvu
dlugomir stari roker Moderator Poruka 238.988 pre 3 minuta - Ponovo je počela vakcinacija! #29 adelaidea: U ovom celom pasusu su toliko pojebani padeži, kao kad ja pokušam da kažem jednu složenu rečenicu na nemačkom Kliknite za proširenje... Kopiran tekst, nisam ništa menjao.
adelaidea: U ovom celom pasusu su toliko pojebani padeži, kao kad ja pokušam da kažem jednu složenu rečenicu na nemačkom Kliknite za proširenje... Kopiran tekst, nisam ništa menjao.
Frederick_ Elita Poruka 18.662 malopre - Ponovo je počela vakcinacija! #30 adelaidea: U ovom celom pasusu su toliko pojebani padeži, kao kad ja pokušam da kažem jednu složenu rečenicu na nemačkom Kliknite za proširenje... Ne brini, zvucaces isto tako i za 10 godina
adelaidea: U ovom celom pasusu su toliko pojebani padeži, kao kad ja pokušam da kažem jednu složenu rečenicu na nemačkom Kliknite za proširenje... Ne brini, zvucaces isto tako i za 10 godina