gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
ovo je nepravda,i svasta jos,u srbiji ti je kolicina prava proporcionalna kolicini novca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
ovo je nepravda,i svasta jos,u srbiji ti je kolicina prava proporcionalna kolicini novca...
pali odavde brateNepravda je kad radis, slamas se od posla da bi na posten nacin sebi i svojoj porodici obezbedio normalan zivot, i opet jedva prezivljavas, a vidis neke , za koje znas da nista ne rade, i da nikad nista nisu ni radili kako zive, ali bas zive punim plucima, onda sam sebe zapitas/ sta ja radim, jesam li glup ili su oni mnogo pametni @@@
Неправда је када ти модови трајно укину налог због неке реченице коју ни сами нису разумели.
Nepravda je,kada neko na nesto polaze pravo,a neko mu osporava da uziva i koristi,to svoje pravo.Naprimer;ja imamdevojku,sa kojom recimo godinu dana imam pune seksualne odnose.I recimo,
jednog dana,ja nenajavljen,banem u stan,kod moje devojke.I.....nju nadjem u krevetu,sa mojim najboljim prijateljem.Eto,to bi bila strasno velika nepravda,ucinjena prema meni,od strane mog
dobrog prijatelja.

nepravda je kad chekash da ti neko objasni shta je pravda
nepravda prema sebi
pravne norme forme muda sarme etc nemaju veze sa pravdom
je , chovek je drushtveno bice, zato je i naebao ako ochekuje pravdu u razvaljenom sistemu drushtvene razjarenosti
duha malo ,duha, ne iz boce , no iz jednistvenog nepogreshivog sistema koji je 'eliminisan' kao ljudska dusha
Ovde sam dozivela nepravdu ......Vaske ,covek koji je veliki glumac me popljuvao ,ali na pp....neka kaze javno .....sta mu smeta i ja cu mu javno odgovoriti...
Boli me nepravda