Sta kada podstanari nece da napuste stan?

Ma bulshit, baš će lik da koji nema love za kiriju i režije da tuži, plaća advokata a u isto vreme da bude kontratužen za neplaćene kiriji i režije....
ovde samo advokati proftitiraju.....

sigurno ;)

Nece on ali imas NVO kojima je to polje delovanja, surova delozacija siromasne porodice od strane okrutnog stanodavca (recimo stanodavac je nas @mario80 clan SNS-a, pa se na sve to jos pridoda chaci vs blokaderi). Treba opravdati novac koji im legne na racun iz EU te ga ta NVO potrosi i na advokate i sudske troskove.

,,,razmishljash tipichno kao za jednog emigranta koji se boji novih zakonskih regulativa,,,isto kao da si iz Meksika ushao u USA,,,
Da, ja razmisljam kao emigrant iz Meksika a ti razmisljas kao svetski covek, doduse sa Balkana, jbt.
Najbolje je sto kucas o necemu o cemu imas pojma samo na osnovu pisanja po forumu i po ko zna kakvim medijima (najverovatnije tipa N1, Nova, Informer ili Kurir).

Poslednja izmena:
,,,greshish,,,odnosi se na sadashnjeg demokrata,,, komunista,,,lepo ti pishe 2025,,,
,,,a NYC je prezhiveo i postao to shto je bio do ovog danashnjeg mayora blagodareći Trampu,,,
,,,zagrebi malo dublje u istorijat NYC kada je bio u kolapsu i da postane ono shto je danas Detroit,,,a Tramp ga podigao iz mrtvih,,,
Lepo ti pise da NYC "umire" 2025-te a ne pre te godine, demokrata Adams je bio gradonacelnik od 2021-2025 te sledi da NYC nije umro (po autoru AI fotografije) u njegovom mandatu nego sa njegovim odlaskom a dolaskom novog gradonacelnika. Tesko ukapirati ybt? I taj nadgrobnik je u stvari deo desnicarske propagande, treba ostaviti novoizabranog gradonacelnika da radi ono sto je obecao, uostalom zbog toga je i dobio vecinu.

OK, jasno je meni da si ti tipican Srbin koji navija za Trumpa ali moras biti malo realan i pisati istinu a ne ono sto si iscitao na srpskim desnicarskim portalima.

Da, ja razmisljam kao emigrant iz Meksika a ti razmisljas kao svetski covek, doduse sa Balkana, jbt.
Najbolje je sto kucas o necemu o cemu imas pojma samo na osnovu pisanja po forumu i po ko zna kakvim medijima (najverovatnije tipa N1, Noca, Informer ili Kurir).
,,,greshish,,,ovo ti pishem iz prve ruke,,,iz dva studijska prestoja i tri privatne posete sve to od po tri meseca, i od po shest meseci studijskih programa i par puta kolima sa istochne do zapadne obale,,,
,,,molim te,,, samo nemoj da mi prichash bajke o demokratima i klintonovih i soroshovih bandi i krvopija,,,

,,,greshish,,,ovo ti pishem iz prve ruke,,,iz dva studijska prestoja i tri privatne posete sve to od po tri meseca, i od po shest meseci studijskih programa i par puta kolima sa istochne do zapadne obale,,,
,,,molim te,,, samo nemoj da mi prichash bajke o demokratima i klintonovih i soroshovih bandi i krvopija,,,
OK, tvoje vidjenje. No, nisi izdrzao da se ne falis, sta ti je Srbenda, haha.
Na osnovu tvog pisanja o USA vidi se da nemas nas dodira sa realnoscu u USA, vec dugo bolji deo USA glasa za demokrate, najbolje drzave su za demokrate, a Trump ce da razori americki uticaj i republikance. Na dobrom je putu.

Meni kraj radne nedelje, vama u Srbistanu je duboko po ponoci. Nemam nameru da gubim vreme od vikenda na cavrljanje sa covekom koji je PAR puta vozio od obale do obale, ybt. Haha, rece mi kolega kad sam mu ispricao tvoju hvalu o "poznavanju" USA - "mora da je kamiondzija". Haha. Adio jarane, prijatan vikend.

OK, tvoje vidjenje. No, nisi izdrzao da se ne falis, sta ti je Srbenda, haha.
Na osnovu tvog pisanja o USA vidi se da nemas nas dodira sa realnoscu u USA, vec dugo bolji deo USA glasa za demokrate, najbolje drzave su za demokrate, a Trump ce da razori americki uticaj i republikance. Na dobrom je putu.

Meni kraj radne nedelje, vama u Srbistanu je duboko po ponoci. Nemam nameru da gubim vreme od vikenda na cavrljanje sa covekom koji je PAR puta vozio od obale do obale, ybt. Haha, rece mi kolega kad sam mu ispricao tvoju hvalu o "poznavanju" USA - "mora da je kamiondzija". Haha. Adio jarane, prijatan vikend.
,,,opet greshish,,,samo mi nije jasno shta to imash protiv Srbije i Srba,,,
,,,uz put kazano ja sam Makedonac,,,
,,,msm da ti nisi orijentisan u prostoru i vremenu u kojem zhivish u USA,,,

Back