To za Nemacku nije tacno...
To je tacno 100% i ne samo Njemacka Inace zivm vani pa sm dobro upucen u taj problem je alkoholizam je rak zapada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To za Nemacku nije tacno...
Koliko ljudi na ovom svijetu radi spara ,ne uziva nikakav luksuz i na kraju ide u penziju da bi onda uzivao .Sad ce mnogi reci sta ce mi sve to kad sam ostario ,ali pitaj one koji su u penziji da li je tako,a to isto vazi i za onaj svijet

A pa pazi... Ja to radim i iz zabave... Ne jedem i ne pijem nista po nekoliko dana... Koliko da vidim koliko mogu da izdrzim... Nemam pametnija posla... Ovo njihovo bar ima nekakvu svrhu...

Ako radis iz zabave ondaK ima svrhu, jer tebe zabavlja. Ako radis po moranju, to je vec druga prica........U oba slucaja je u pitanju mazohizam. Neki se iz zabave samopovredjuju.![]()

Nista se ti ne brini... Dobijaju se velike pare od alkohola, a i za lecenje se dobijaju velike pare... I ja sam cesto vani, pa znam i ja... A uostalom nema ni veze dal je ko vani, ako vidis papire....[/ Pa te pare pale sneba jel pa upravo od zarade alkohola idu pare za lijecenje ti ist i jos toliko
Nista se ti ne brini... Dobijaju se velike pare od alkohola, a i za lecenje se dobijaju velike pare... I ja sam cesto vani, pa znam i ja... A uostalom nema ni veze dal je ko vani, ako vidis papire....
Pa sta i da je tako?Sve se to vrti u krug.
Postoji valjda neka sredina izmedju alkoholizma i normalnog uzivanja u casi piva ili vina par puta nedeljno,zar ne?
Mislim da je tu vas najveci problem,ne umete da shvatite da postoji sredina,zlatna,Bogom dana sredina.
Kad se pravda nosenje burke,odmah spominjete mini suknje i dekoltee,kao da ne postoji nista izmedju te dve opcije.
Ljudi: jedu, piju i sexaju se i pre odlaska u peMziju? Ili nije tako?![]()
![]()
Opeeeeeeeeeeeet spamujes!
sve krece od casice?Pa ako ne umes da se kontrolises,da.Postoje milioni ljudi koji ce ceo zivot umeti da nadju ravnotezu i da uzivaju u tome,a da ne postanu alkoholicari.da se razumemo ,ne volim alkohol,ali ko voli,ja podrzavam uzivanje s merom.
Sto se lecenja i para tice,vec rekoh,novac se vrti u krug,najmanji je problem to.
Ziveli!
Тали,шта мислиш хоће ли ускоро бити више од 50 посто муслимана у свету?