STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Bihacu su jednom zabranili da lijeci , znas zasto zato sto su doktori ostali bez posla jer niko nije vis isao doktorima jer medicina tu nema efekta,a i mnogo jeftinije da nekazem gratis pa bujrum

Ima li kraja ovo glupiranje?
Ajde objasni nam ono za device,kako mislis da ce se stvoriti 70 zena za svakog muskarca i to jos DEVICA?Naucna fantastika u rangu dzinna,Deda Mraza,patuljaka i slicnih.

Нема ту шта да се објашњава.

Једини одговор који можеш добити је: Зато што тако пише у Курану!

И то је то.

Рјечи као зашто,како,због чега,нису популарне и препоручљиве.

Ако је ислам толерантан зашто је положај немуслимана у тим земљама очајан.
У Европи муслимани имају далеко више слободе и права него хришћани у муслиманским земљама.
У Саудијској Арабији и многим земљама је забрањено исповиједање друге религије.

Ahhhhhhhhh,mnogo je to posla,cak i za Boga z:lol:
Stvarno mi nije jasna logika u ovoj prici ,a niko d ase nadje da nam objasni.
Sta ce da rade njihove zene u celoj prici,jadnice,da gledaju kako im muzevi uzivaju sa drugim zenama.cccccc

z:(

I sad neke gledaju, pa oni mogu po 4 komaTa da ih imaju. Mada isto mu dodje gledala ili ne. Sve se svodi na formu, na kraju.
Licno mi se ic ne svidja njihov odnos prema zenema i ne samo to. Neki su stvarno zaludjeni.

Pa,gledale ,ne gledale,svejedno,biti svestan da tvoj dragi uziva sa 70 drugih zena devica mora da je jako mucno.
A odnos prama zenam,ma sta reci,tako su mi jadni ti pokusaji da se opravdaju i objasne kako sve to nije tako ,nego su zene jos uzdignute,zasticene,bla,bla,bla....jaka mi ta zasticenost kad gledas svet kroz par centimetara otvora na burki...bljak

Ma,definitivno mi nije jasan taj njihov stav prema zivotu posle smrti,ovde se patis ,ustajes ranom zorom na sabah namaz i jos cetiri puta dnevno,gladujes mesec dana ko najgori mucenik,nema ni vode sto je jos gore,nema sexa pre braka,haram je milion i jedna sitnica,ali zato kad umres,ddiiiiiiivota,jos ako si muskarac,sve je tvoje,samo trazi,i alkohol i zene,i klopa od jutra do sutra........mozda i nije tako lose biti musliman...

Hvala lepo ne nasedam na to. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Sta god neke religije i sekte obecavale sve je neprovereno, a ja vise volim da: jedem, pijem, sexam se i jos svasta nesto lepo da radim u toku zivota.
A i onako nisma muskarac, pa mi nikako ne bi islam prijao.

Ma,definitivno mi nije jasan taj njihov stav prema zivotu posle smrti,ovde se patis ,ustajes ranom zorom na sabah namaz i jos cetiri puta dnevno,gladujes mesec dana ko najgori mucenik,nema ni vode sto je jos gore,nema sexa pre braka,haram je milion i jedna sitnica,ali zato kad umres,ddiiiiiiivota,jos ako si muskarac,sve je tvoje,samo trazi,i alkohol i zene,i klopa od jutra do sutra........mozda i nije tako lose biti musliman...

E pa to je zahvala Gospodaru ,na ovom se svijetu odrices mnogi stvari da bi na drugom svijetu uzivao jer za svaki trud slijedi nagrada.A to da se gladuje nije istina ,prva tri dana je problem a poslije sasvim normalno.Bog sve sto je zabranio zabranio je za dobro covjeka ,koliko rasuti porodica zbog alkohola ,preljube , ubistva pod alkoholom .Jedan podatak u Njemackoj se vise izdvaja za lijecenje alkoholicara nego sto drzava ima profita od tog istog alkohola

E pa to je zahvala Gospodaru ,na ovom se svijetu odrices mnogi stvari da bi na drugom svijetu uzivao jer za svaki trud slijedi nagrada.A to da se gladuje nije istina ,prva tri dana je problem a poslije sasvim normalno.Bog sve sto je zabranio zabranio je za dobro covjeka ,koliko rasuti porodica zbog alkohola ,preljube , ubistva pod alkoholom .Jedan podatak u Njemackoj se vise izdvaja za lijecenje alkoholicara nego sto drzava ima profita od tog istog alkohola

To za Nemacku nije tacno...

Koliko ljudi na ovom svijetu radi spara ,ne uziva nikakav luksuz i na kraju ide u penziju da bi onda uzivao .Sad ce mnogi reci sta ce mi sve to kad sam ostario ,ali pitaj one koji su u penziji da li je tako,a to isto vazi i za onaj svijet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back