aiva
Zainteresovan član
- Poruka
- 454
pa sta ti mislis sta je bio prvi covjek da nije mozda Srbin
Kakve sad veze ima nacionalnost sa mojim pitanjem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u svaku bolnicu za dusevne bolesti kada bi pustili 3 koi lijece kuranom 70%pacijenata bi izaslo van

u svaku bolnicu za dusevne bolesti kada bi pustili 3 koi lijece kuranom 70%pacijenata bi izaslo van

eh al' ti je odgovor, razocaravajuci..![]()
Uh, al' si se namestio.
Zato u muslimanskim zemljama postoji toliko bombaša samoubica.
Eh, šta da radim, znam da nije u redu, ali nisam mogao da odolim iskušenju...[/QUOTE
Mozda nije u redu, ali poucno jeste!
Uh, al' si se namestio.
Zato u muslimanskim zemljama postoji toliko bombaša samoubica.
zamisli neko dodje u tvoju zemlju i unista va je pali ubija sve oko tebe a ti nemas druge mogucnosti jednostavno ti pukne film i gotova stvar
Ima li kraja ovo glupiranje?
Ajde objasni nam ono za device,kako mislis da ce se stvoriti 70 zena za svakog muskarca i to jos DEVICA?Naucna fantastika u rangu dzinna,Deda Mraza,patuljaka i slicnih.

Himenoplastika, floracija nakon defloracije![]()

Ahhhhhhhhh,mnogo je to posla,cak i za Boga
Stvarno mi nije jasna logika u ovoj prici ,a niko d ase nadje da nam objasni.
Sta ce da rade njihove zene u celoj prici,jadnice,da gledaju kako im muzevi uzivaju sa drugim zenama.cccccc
![]()
. Definitivno odrazvati 70 devica za svakog muskarca bi bio pretezak posao cak i za Alaha, kao sto si rekla. 
Ma,definitivno mi nije jasan taj njihov stav prema zivotu posle smrti,ovde se patis ,ustajes ranom zorom na sabah namaz i jos cetiri puta dnevno,gladujes mesec dana ko najgori mucenik,nema ni vode sto je jos gore,nema sexa pre braka,haram je milion i jedna sitnica,ali zato kad umres,ddiiiiiiivota,jos ako si muskarac,sve je tvoje,samo trazi,i alkohol i zene,i klopa od jutra do sutra........mozda i nije tako lose biti musliman...
E pa to je zahvala Gospodaru ,na ovom se svijetu odrices mnogi stvari da bi na drugom svijetu uzivao jer za svaki trud slijedi nagrada.A to da se gladuje nije istina ,prva tri dana je problem a poslije sasvim normalno.Bog sve sto je zabranio zabranio je za dobro covjeka ,koliko rasuti porodica zbog alkohola ,preljube , ubistva pod alkoholom .Jedan podatak u Njemackoj se vise izdvaja za lijecenje alkoholicara nego sto drzava ima profita od tog istog alkohola