STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo su m ita uzivanja na onom svetu malo too much,zar ne?
MIslim,70,pazi 70 devica!Alkohol je alkohol i tamo i ovde,zar ne ?
Ovde je haram ,a tamo ce teci potoci vina?Tamo mozda nece delovati kao ovde na ljude?
Sta ce d arade vaze zene dok vi radite sta vec radite sa tim silnim devicama?
Ramazan JESTE gladovanje,sto nekako i mogu da shvatim,ali uskratiti organizmu najosnovniju potrebu za VODOM je surovo najblaze receno i ama nikako ne ide pod pokornost,voda nije nikakvo uzivanje pa da treba da je se odreknes da dokazes pokornost,nego cista POTREBa,najosnovnije sto je potrebno telu.
Sta bi sa devicama,gde cete da ih nadjete toliko?

A pa pazi... Ja to radim i iz zabave... Ne jedem i ne pijem nista po nekoliko dana... Koliko da vidim koliko mogu da izdrzim... Nemam pametnija posla... Ovo njihovo bar ima nekakvu svrhu...

Ako radis iz zabave ondaK ima svrhu, jer tebe zabavlja. Ako radis po moranju, to je vec druga prica........U oba slucaja je u pitanju mazohizam. Neki se iz zabave samopovredjuju. z:)

Pa sta i da je tako?Sve se to vrti u krug.
Postoji valjda neka sredina izmedju alkoholizma i normalnog uzivanja u casi piva ili vina par puta nedeljno,zar ne?
Mislim da je tu vas najveci problem,ne umete da shvatite da postoji sredina,zlatna,Bogom dana sredina.
Kad se pravda nosenje burke,odmah spominjete mini suknje i dekoltee,kao da ne postoji nista izmedju te dve opcije.

Pazi pijes svaki dan litar votke kosra recimo 10 eura i tako godinu dana sta si ,alkoholicar ides da se lijecis cirka 30 dana svaki dan kosta 1000 € .Pitanje ko je ovdje zaradio .Tvornica alkohola 3600 u brutu drzava izdvoila 30000€

Pa sta i da je tako?Sve se to vrti u krug.
Postoji valjda neka sredina izmedju alkoholizma i normalnog uzivanja u casi piva ili vina par puta nedeljno,zar ne?
Mislim da je tu vas najveci problem,ne umete da shvatite da postoji sredina,zlatna,Bogom dana sredina.
Kad se pravda nosenje burke,odmah spominjete mini suknje i dekoltee,kao da ne postoji nista izmedju te dve opcije.

sve krece od te casice vjeruj mi

Opeeeeeeeeeeeet spamujes!
sve krece od casice?Pa ako ne umes da se kontrolises,da.Postoje milioni ljudi koji ce ceo zivot umeti da nadju ravnotezu i da uzivaju u tome,a da ne postanu alkoholicari.da se razumemo ,ne volim alkohol,ali ko voli,ja podrzavam uzivanje s merom.
Sto se lecenja i para tice,vec rekoh,novac se vrti u krug,najmanji je problem to.
Ziveli!

Opeeeeeeeeeeeet spamujes!
sve krece od casice?Pa ako ne umes da se kontrolises,da.Postoje milioni ljudi koji ce ceo zivot umeti da nadju ravnotezu i da uzivaju u tome,a da ne postanu alkoholicari.da se razumemo ,ne volim alkohol,ali ko voli,ja podrzavam uzivanje s merom.
Sto se lecenja i para tice,vec rekoh,novac se vrti u krug,najmanji je problem to.
Ziveli!

Tacno mnogi se kontrolisu ,nije problem samo u lijecenju nego svaki peti voza c je pijan znaci ugrozavanje saobracaja ,kod mene gdje zivi svaki vikend se oduzme nekoliko vozacki dozvol a koliko je tek oni sto se prosvercaju i nemoj mi reci da je to ok ,jer svi koji piju se pravdaju a st ima veze malo se popije nema tu nista lose radi raspolozenja ,itd,. Sta bi ti uradila da ti neki medjed ubije dijete samo zbog case vise

Свашта бих урадила.
Е,јел сад све то разлог да се алкохол забрани било кад било где у било којим и најмањим количинама,да је харам појести и чоколадицу у којој има милилитар на пример ликера?
Среееееееедина,и опет средина!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back