Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Pa jel moze nadrkan muškarac da flertuje?У чему то вежбаш опуштеност? У флерту?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel moze nadrkan muškarac da flertuje?У чему то вежбаш опуштеност? У флерту?
A ovo ti je iz transakcione? Lepše je voleti nekoga sa manama nego poštovati i uvazavati razlicitosti?Guglajte pojam - asertivnost
Ideš iz krajnosti u krajnost Moze li opustena zena da flertuje?Pa jel moze nadrkan muškarac da flertuje?
Može i da ignoriše.Ideš iz krajnosti u krajnost Moze li opustena zena da flertuje?
Ako smo u domenu flerta, osoba nam se sviđa.A ovo ti je iz transakcione? Lepše je voleti nekoga sa manama nego poštovati i uvazavati razlicitosti?
Moze. Itekako.Pa jel moze nadrkan muškarac da flertuje?
Bice da je do edukacije kod meneznaš kad je neko overthinker pa moraš i flert da mu najaviš da se spremi
To su one : ja moram sve da znam unapred.
Nama koji su spontani ubija to želju i strast.

Najjače je kada se pravite lude tj naivneBice da je do edukacije kod mene

Na neeee.Najjače je kada se pravite lude tj naivne
Tad baš pojačam nivo destrukcije
Napisao sam već flert je karta za ulaz ...Na neeee.
Da li je po tebi muvanje i flert isto?
Kakve sad to veze ima? Natrpavaš ovde sve i svaštaAko smo u domenu flerta, osoba nam se sviđa.
Mi već nju vidimo daleko lepše i bolje nego što jeste.
Ovde I jeste u pravu, u pocetku se vidi samo ono povrsno i idealizuje.Kakve sad to veze ima? Natrpavaš ovde sve i svašta

Moze. Imam neka losa iskustva jos iz mladih mladih dana..Aj da proširimo temu.
Može li flert da se kombinuje sa pasivnom agresijom.
Iskustva? Žene ?
Флерт је пробни балон.Definicija flerta i pitanje da li flert vodi ka vezi.
Ako ne, sta vodi ka vezi?
Ja kad sam kulturna i ljubazna, dobijem poruke u pp, šta imaš na sebi. Izgleda da je problem sporazumevanja a ne flertovanjameni je jedna bivsa devojka rekla "zar moras sa svakom zgodnom kasirkom da flertujes"
e jbg..sta joj je to znacilo nemam pojma... ja sam samo bio kulturan i ljubazan

inače, meni je flert, kada ubaciš malo provokacije u razgovor uz obavezni osmeh
 inače, meni je flert, kada ubaciš malo provokacije u razgovor uz obavezni osmeh 
navike su tu da se menjaju, sad ti vidi sta ces menjati, ovo prvo ili ovo drugoSpontano sam sklona flertovanju koje ne vodi ničemu. Bar što se mene tiče

Nisu navike, već sklop moje ličnostinavike su tu da se menjaju, sad ti vidi sta ces menjati, ovo prvo ili ovo drugo
 takva sam, kakva sam
 takva sam, kakva sam 
zahebanaNisu navike, već sklop moje ličnostitakva sam, kakva sam

Flert vodi ka sprezi a to možda vodi ka veziDefinicija flerta i pitanje da li flert vodi ka vezi.
Ako ne, sta vodi ka vezi?

Postoji nesvestan Flert al kad skapiras da to radis okrenes na ozbiljno i preseces,,Osoba koja ljubaznos okarektarise kao flert to je debil,bila zensko il musko..Ja sam vise za opciju ocu da se kresnemo nego da izigravam majmuna,il se igram necijim čulima i zeljama..Da. Čisto hranjenje ega.
Može osoba da bude samo ljubazna, pa da se to nažalost protumači kao flert. Flert i ljubaznost nije isto, jer kod flerta vidno se uočava koketerija i zavođenje.
Reče doktor za ljubavSvaki muskarac ima pravo da startuje i da ljubaznost shvati kao napredak ,kao da je slobodna koja ne daje znake da nije,pa tako i svaku zauzetu sa mnom koja flertuje s drugima imam pravo nazvati kurvetinom,jer nismo psiholozi i gledaci u pasulj dal je zauzeta,ljubazna,flertuje,hoce sex,koga zabole