Sta je flert?

Flert...potencijalno pecanje( neobavezno)...ako nije to onda je produkt dokazivanja,samodokazivanja ili malo slatkisa da se nahrani ego.
Da li moze da preraste iz neobaveznog u nesto vise...moze.
Igra...zavisi kad je ko i zasto igra.
Ja vise volim basket😁:zkez:

Zajebane su to stvari ja to ne radim ciljano nego po osecaju.
Moze biti flert i nesvestan :per:
Крајње несвестан. Избаци ти сисе без грудњака испред носа, севне неколико пута голим бутинама са енигмом да ли носи гаћице и инсистира на заједничкој озбиљној анализи пословног проблема који хитно треба да се реши. Када се природно зајапуриш, зачуђено пита - Шта ти је?

Privlačenje pažnje. Ona igra ,,hoću-neću,,! A oni to slabo kontaju. Čim se osmjehneš pomisle ,,evo je,,!
Flert je korisna stvar. Ne plaćaš majstore. Malo osmjeha, uhvatiš ga za ruku u razgovoru i sve će besplatno da uradi i još da časti. Muškarci.

Крајње несвестан. Избаци ти сисе без грудњака испред носа, севне неколико пута голим бутинама са енигмом да ли носи гаћице и инсистира на заједничкој озбиљној анализи пословног проблема који хитно треба да се реши. Када се природно зајапуриш, зачуђено пита - Шта ти је?
Ta je prerusena francuska sobarica...kao pita te jos sta ti je...? :zkez:

Ne uvijek. Imam prijateljicu koja je volila da flertuje. Radila je to kad joj se neko dopadne i završilo bi se vezom, ali je činila to iz dosade ili zabave i sa onima koji joj se nisu dopadali. Lijepa je, šarmantna, njoj to redovno prolazi i koristi inače gdje god da joj zatreba. Ja to ne bih nikad sa tim, jer davanje lažne nade nekom mi je ružno.
Provalila da ima jako oruzije i ume.da iskoristi svoj dar od Boga,,u sv slucaju to ce jednom doci na naplatu.Kad ovo cutam stvarno sam srecan sto nemam ni lepotu ni taj poremecaj u glavi.

Ljubaznost i flert idu zajedno ali ipak odvojite ta dva..
Neko je samo ljubazan, flert je nešto jače.
Kada je po osećaju onda može biti i ciljano, nije dobro ni da se preteruje.
Sam sebi se posle čudim šta sam sve izgovarao i do kakvih reci dolazio 😁

Privlačenje pažnje. Ona igra ,,hoću-neću,,! A oni to slabo kontaju. Čim se osmjehneš pomisle ,,evo je,,!
Flert je korisna stvar. Ne plaćaš majstore. Malo osmjeha, uhvatiš ga za ruku u razgovoru i sve će besplatno da uradi i još da časti. Muškarci.
Muškarcima treba malo psihologije da čitaju.
Npr "Koju igru igraš" od Berna.
Žene su odlične u flertu, manipulaciji a muškarci se lako pale.

Provalila da ima jako oruzije i ume.da iskoristi svoj dar od Boga,,u sv slucaju to ce jednom doci na naplatu.Kad ovo cutam stvarno sam srecan sto nemam ni lepotu ni taj poremecaj u glavi.
Da. Čisto hranjenje ega.
Može osoba da bude samo ljubazna, pa da se to nažalost protumači kao flert. Flert i ljubaznost nije isto, jer kod flerta vidno se uočava koketerija i zavođenje.

Ljubaznost i flert idu zajedno ali ipak odvojite ta dva..
Neko je samo ljubazan, flert je nešto jače.
Kada je po osećaju onda može biti i ciljano, nije dobro ni da se preteruje.
Sam sebi se posle čudim šta sam sve izgovarao i do kakvih reci dolazio 😁
Da, ali bilo je svesno sve sto si rekao, uradio? Kad nastupa momenat kad se pitas I cudis sta si sve izgovarao?

Ovo mi je nejasno, ...
Ма шта тражиш дубину тамо где је нема. И ја сам флертовала раније да нахраним его, као клинка. Као што и написаше. Не удубљуј се у сваку реч. Да треба да буде нешто више, било би. Овако, уживај у томе што је било или имаш.

Back