Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.963
Pa jel moze nadrkan muškarac da flertuje?У чему то вежбаш опуштеност? У флерту?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel moze nadrkan muškarac da flertuje?У чему то вежбаш опуштеност? У флерту?
A ovo ti je iz transakcione? Lepše je voleti nekoga sa manama nego poštovati i uvazavati razlicitosti?Guglajte pojam - asertivnost![]()
Ideš iz krajnosti u krajnost Moze li opustena zena da flertuje?Pa jel moze nadrkan muškarac da flertuje?
Može i da ignoriše.Ideš iz krajnosti u krajnost Moze li opustena zena da flertuje?
Ako smo u domenu flerta, osoba nam se sviđa.A ovo ti je iz transakcione? Lepše je voleti nekoga sa manama nego poštovati i uvazavati razlicitosti?
Moze. Itekako.Pa jel moze nadrkan muškarac da flertuje?
Bice da je do edukacije kod meneznaš kad je neko overthinker pa moraš i flert da mu najaviš da se spremi
To su one : ja moram sve da znam unapred.
Nama koji su spontani ubija to želju i strast.
Najjače je kada se pravite lude tj naivneBice da je do edukacije kod mene![]()
Na neeee.Najjače je kada se pravite lude tj naivne
Tad baš pojačam nivo destrukcije![]()
Napisao sam već flert je karta za ulaz ...Na neeee.
Da li je po tebi muvanje i flert isto?
Kakve sad to veze ima? Natrpavaš ovde sve i svaštaAko smo u domenu flerta, osoba nam se sviđa.
Mi već nju vidimo daleko lepše i bolje nego što jeste.
Ovde I jeste u pravu, u pocetku se vidi samo ono povrsno i idealizuje.Kakve sad to veze ima? Natrpavaš ovde sve i svašta
Moze. Imam neka losa iskustva jos iz mladih mladih dana..Aj da proširimo temu.
Može li flert da se kombinuje sa pasivnom agresijom.
Iskustva? Žene ?![]()
Флерт је пробни балон.Definicija flerta i pitanje da li flert vodi ka vezi.
Ako ne, sta vodi ka vezi?
Ja kad sam kulturna i ljubazna, dobijem poruke u pp, šta imaš na sebi. Izgleda da je problem sporazumevanja a ne flertovanjameni je jedna bivsa devojka rekla "zar moras sa svakom zgodnom kasirkom da flertujes"
e jbg..sta joj je to znacilo nemam pojma... ja sam samo bio kulturan i ljubazan![]()
navike su tu da se menjaju, sad ti vidi sta ces menjati, ovo prvo ili ovo drugoSpontano sam sklona flertovanju koje ne vodi ničemu. Bar što se mene tiče![]()
Nisu navike, već sklop moje ličnostinavike su tu da se menjaju, sad ti vidi sta ces menjati, ovo prvo ili ovo drugo![]()
zahebanaNisu navike, već sklop moje ličnostitakva sam, kakva sam
![]()
Flert vodi ka sprezi a to možda vodi ka veziDefinicija flerta i pitanje da li flert vodi ka vezi.
Ako ne, sta vodi ka vezi?
Postoji nesvestan Flert al kad skapiras da to radis okrenes na ozbiljno i preseces,,Osoba koja ljubaznos okarektarise kao flert to je debil,bila zensko il musko..Ja sam vise za opciju ocu da se kresnemo nego da izigravam majmuna,il se igram necijim čulima i zeljama..Da. Čisto hranjenje ega.
Može osoba da bude samo ljubazna, pa da se to nažalost protumači kao flert. Flert i ljubaznost nije isto, jer kod flerta vidno se uočava koketerija i zavođenje.
Reče doktor za ljubavSvaki muskarac ima pravo da startuje i da ljubaznost shvati kao napredak ,kao da je slobodna koja ne daje znake da nije,pa tako i svaku zauzetu sa mnom koja flertuje s drugima imam pravo nazvati kurvetinom,jer nismo psiholozi i gledaci u pasulj dal je zauzeta,ljubazna,flertuje,hoce sex,koga zabole