Sta je flert?

meni je jedna bivsa devojka rekla "zar moras sa svakom zgodnom kasirkom da flertujes"
e jbg..sta joj je to znacilo nemam pojma... ja sam samo bio kulturan i ljubazan :kez:
Ja kad sam kulturna i ljubazna, dobijem poruke u pp, šta imaš na sebi. Izgleda da je problem sporazumevanja a ne flertovanja :D
Spontano sam sklona flertovanju koje ne vodi ničemu. Bar što se mene tiče ;) inače, meni je flert, kada ubaciš malo provokacije u razgovor uz obavezni osmeh ;)

Da. Čisto hranjenje ega.
Može osoba da bude samo ljubazna, pa da se to nažalost protumači kao flert. Flert i ljubaznost nije isto, jer kod flerta vidno se uočava koketerija i zavođenje.
Postoji nesvestan Flert al kad skapiras da to radis okrenes na ozbiljno i preseces,,Osoba koja ljubaznos okarektarise kao flert to je debil,bila zensko il musko..Ja sam vise za opciju ocu da se kresnemo nego da izigravam majmuna,il se igram necijim čulima i zeljama..

Svaki muskarac ima pravo da startuje i da ljubaznost shvati kao napredak ,kao da je slobodna koja ne daje znake da nije,pa tako i svaku zauzetu sa mnom koja flertuje s drugima imam pravo nazvati kurvetinom,jer nismo psiholozi i gledaci u pasulj dal je zauzeta,ljubazna,flertuje,hoce sex,koga zabole

Svaki muskarac ima pravo da startuje i da ljubaznost shvati kao napredak ,kao da je slobodna koja ne daje znake da nije,pa tako i svaku zauzetu sa mnom koja flertuje s drugima imam pravo nazvati kurvetinom,jer nismo psiholozi i gledaci u pasulj dal je zauzeta,ljubazna,flertuje,hoce sex,koga zabole
Reče doktor za ljubav 🤣

Back