Sta je Bog stvorio?

A jel to nebo gde je carstvo Bozje,bilo u Isusu Hristu ( ili u onom razbojniku na krstu) kada Ga je taj isti pozvao da ga se seti kada bude dosao u Carstvu Njegovom ?
Kao sto rekoh,bitno je primetiti kada se u Bibliji iznosi simbolika a kada realni prikazi ,to je prva lekcija koju moraju nauciti svi buduci istrazivaci Svetog Pisma.
Naravno da je bilo, samo što je Isus bio toga svestan jer ga je pronašao u sebi, a razbojnik na križu nije jer ga nije tu ni tražio.

A da ipak probas svoju znatizeljnost i forumski performans na pdf Politika i Humor...!?
...pa kad se bolje fokusiras daj se vrati da nastavimo ozbiljno i argumentovano pricati.
Ne vidim razloga daljnjem razgovoru, ti ipak čvrsto stojiš na zemlji kao i svi fariseji, dok ja svoju duhovnost tražim u sebi. Nismo na istoj talasnoj dužini, tako da je bolje da te prepustim Makiju, on ti je "teološki" bolji sagovornik od mene.

A da ipak probas svoju znatizeljnost i forumski performans na pdf Politika i Humor...!?
...pa kad se bolje fokusiras daj se vrati da nastavimo ozbiljno i argumentovano pricati.
Са оваквим вређањем неистомишљеника си претерао. Што не идеш ти
на пдф Политика или Хумор?

Са оваквим вређањем неистомишљеника си претерао. Што не идеш ти
на пдф Политика или Хумор?
A zasto bi to bilo vredjanje ?
Zar su po tebi iz nekog razloga diskutanri na tih pdf-a nedostojni,vakci,takvi,onakvi....
Cini se da su upravo ti ta koja vredja te pdf--e i njihove diskutante !!!

A zasto bi to bilo vredjanje ?
Zar su po tebi iz nekog razloga diskutanri na tih pdf-a nedostojni,vakci,takvi,onakvi....
Cini se da su upravo ti ta koja vredja te pdf--e i njihove diskutante !!!
Вређање је то што за другачије мишљење кажеш да не припада овом
подфоруму. Ко је тебе овде за скретничара поставио?
Ово је пдф Религија и духовност, а не суботарски блог.

подфоруму. Ко је тебе овде за скретничара поставио?
jbt ovaj da je moderator ostali bi samo njegovi postovi
a onda bi zvali taba da mu ispamuje. :hahaha:

подфоруму.
A zasto dodajes mojim recima ono sto mislis da ja mislim ?
...zasto me tumacis covece kada sam sve dovoljno jasno rekao ?
...znam da ne citas Sveto Pismo otvorenim ocima ali stvarno ne razumem zasto smatras da ces nesto dobiti kad zmuris dok sa mnom pricas...osim ako ti blamiranje pricinjava neko zadovoljstvo...
Ко је тебе овде за скретничара поставио?
Mene niko a tebe ?
...jes da si nekad bila neki faktor ali su to za tebe davna vremena,daj se molim te adaptiraj novonastaloj situaciji...
Tako je stoga se ovde trebaju pokazivati bar elementarnu kulturu,postovanje sagovornika i postovanje Svetog Pisma kad se vidi da je neki sagovonik vernik kome ta Sveta knjiga zaista znaci...
A koliko je meni poznato,ovde kao i na svakom drugom forumu jeste dozvoljeno izjasnajavanje u vezi necijeg izlaganja stoga se eto ja izjasnio da mi izneseno od doticnog delovalo kao da je namenjeno za druge pdf-e a ne za Religija.
Jel primecujes konacno razliku ili trebas konsultirati svog strucnog savetnika,kolegu iz proslosti,da ti detaljno objasni ?

Poslednja izmena:
A zasto dodajes mojim recima ono sto mislis da ja mislim ?
...zasto me tumacis covece kada sam sve dovoljno jasno rekao ?
...znam da ne citas Sveto Pismo otvorenim ocima ali stvarno ne razumem zasto smatras da ces nesto dobiti kad zmuris dok sa mnom pricas...osim ako ti blamiranje pricinjava neko zadovoljstvo...

Mene niko a tebe ?
...jes da si nekad bila neki faktor ali su to za tebe davna vremena,daj se molim te adaptiraj novonastaloj situaciji...

Tako je stoga se ovde trebaju pokazivati bar elementarnu kulturu,postovanje sagovornika i postovanje Svetog Pisma kad se vidi da je neki sagovornbik vernik kome ta Sveta knjiga zaista znaci...
A koliko je meni poznato,ovde kao i na svakom drugom forumu jeste dozvoljeno izjasnajavanje u vezi necijeg izlaganja stoga se eto ja izjasnio da mi izneseno od doticnog delovalo kao da je namenjeno za druge pdf-e a ne za Religija.
Jel primecujes konacno razliku ili trebas konsultirati svog strucnog savetnika,kolegu iz proslosti,da ti detaljno objasni ?
Ne moram nikakav faktor da budem da bih ti rekla da si preterao
sa rasterivanjem ljudi sa ovog podforuma. Ovde imaju pravo da pišu
čak i oni kojima tvoje Sveto Pismo nije sveto pismo, a kamo li oni
koji ga drugačije tumače.

Ne moram nikakav faktor da budem da bih ti rekla da si preterao
sa rasterivanjem ljudi sa ovog podforuma.
Meni se cini da si to upravo ti uradila... i,sta cemo sad ? :kafa:
Ovde imaju pravo da pišu
Tako je,to i ja sve vreme isticem.
čak i oni kojima tvoje Sveto Pismo nije sveto pismo, a kamo li oni
koji ga drugačije tumače.
Slazem se ali se nazalost veoma cesto desava da se prevazidju ti okviri pa da se javno i otvoreno degradira Sveto Pismo a to jeste neprihvatljivo za jedan ovakav pdf.
Ili mozda smatras da se ovde moze slobodno degradiratiu,ponizavati,pljuvati Sveto Pismo !??
Daj se molim te izjasni jet ako tako smatras ja cu te odmah prijaviti moderaciji da te sankcionisu,evo javno ti kazem da cu to uraditi.
Dakle ???

Meni se cini da si to upravo ti uradila... i,sta cemo sad ? :kafa:

Tako je,to i ja sve vreme isticem.

Slazem se ali se nazalost veoma cesto desava da se prevazidju ti okviri pa da se javno i otvoreno degradira Sveto Pismo a to jeste neprihvatljivo za jedan ovakav pdf.
Ili mozda smatras da se ovde moze slobodno degradiratiu,ponizavati,pljuvati Sveto Pismo !??
Daj se molim te izjasni jet ako tako smatras ja cu te odmah prijaviti moderaciji da te sankcionisu,evo javno ti kazem da cu to uraditi.
Dakle ???
Tužibabo. Prijavi me, baš sam se potresla zbog toga.

Tvoja tumačenja su degradiranje Svetog Pisma. Za tebe to nije knjiga o
duhovnosti već nekakva istorijska knjiga. Onda idi na pdf Istorija pa piši
tamo.

Tužibabo. Prijavi me, baš sam se potresla zbog toga.

Tvoja tumačenja su degradiranje Svetog Pisma. Za tebe to nije knjiga o
duhovnosti već nekakva istorijska knjiga. Onda idi na pdf Istorija pa piši
tamo.
Zapravo Biblija je pre svega duhovna knjiga koja nam otkriva Boga Nebeskoga kroz Njegovog Sina Isusa Hrista , Njegove zapovesti koje ljudi trebaju postovati ali se tamo takodje nalaze i istoriske sadrzine.
...i nema potreba da idem na istoriski pdf jer ja u svojim izlaganjima fokus drzim na sustinu a ne na tehnicke detalje koje nikako ne poricem nego jednostavno nisu mi u porednjem planu.
E sad kao sto rekoh,ako ni ovo ne razumes obrati se pomenutom strucnom savetniku... :D

Back