Ти си увек расположен за шалу, ако је нешто сигурно онда је то.Meni je sve oprostio. Tako da je u praksi pokazano da je vrlo milostiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си увек расположен за шалу, ако је нешто сигурно онда је то.Meni je sve oprostio. Tako da je u praksi pokazano da je vrlo milostiv.
Šala je jedina ozbiljna stvar kad su ove teme u pitanju.Ти си увек расположен за шалу, ако је нешто сигурно онда је то.
da, ali dobri Bog je smislio i lek za te bolesti ... I JOS UVEK SMISLJA... E SAD IMAMO BOLESTI KOJE SU NEIZLECIVE ALI NAPREDUJE NAUKA I NEKE BOLESTI VISE NISU NEIZLECIVE...JEDNOG DANA I ONE CE BITI....DOBRI BOG IZMISLJA LEKOVE ILI OPERACIJE ILI TEHNIKE ZA TE BOLESTI (preko truda dobrih naucnika). NE ZABORAVI DA NE POSTOJI SAMO I BOG NEGO I SATANA I TO ZLO ZA KOJE SI POMENUO DOLAZI OD NJEGA A NE OD BOGA. Tu je sad polemika... za nešto više moraš pitati pametnije od mene.. a i duhovnike dobre...ne one popove s parama...nego istinskeNisam bolestan, za sada sam relativno zdrav, ali svako od nas je sigurno imao nekog bliskog koga je gledao kako se muči zbog bolesti i ne samo zbog bolesti. Mnogo je i drugih patnji i bola pored bolesti u ovom paklu zvanom planeta Zemlja, a koja je prema učenju vernika i njihovih sveštenika delo "predobrog i milostivog" Boga.
Nisi rekao koji bog od 4000 izmišljenih? Ako mene pitaš rećiću ti istinu, ne postoji nikakav bog koji će ti sudi, sam pojam boga koji poseduješ i percepiraš znači da je boga neko stvorio, a stvorio ga je isključivo čovek zbog straha od smrti, što znači da bog ne postoji. Nijedna druga civilizacija ovozemaljska ili ne nikad nije pominjala boga ni u kakvom smislu, sem naše čovečje civilizacije koji su štovali bića koja su dolazila sa nebe, što je potpuno razumljivo da pra ljudi nisu imali nikakvu tehnologiju niti um koji može da pojmi da neko može da leti pomoću letelice nebom i da čini čuda na zemlji, takva bića su nazivali bogovima sve posle je istorija. Ima ono zlatno tele bog. Vremena se menjaju, što je veći IQ to je verovanje u boga manje, tačnije nema ga. Sad znaš da sam ja visokointeligentna individua.
Ne možeš logikom tražiti nelogično, tvoj mozak ne može da pojmi takve stvari zato traži jednostavnosti i neka rešenja i odgovore. Tvoje oko vidi manje od 1% spektra svetlosti a ti pričaš o nekom biću i kako je sve nastalo. Sve o bogu su apsolutna lupetanja primitivnog mozga. Ali jel te, lakse se osećaš da će neko da ti oprosti i sudi kad krepaš. Al će se iznenadiš kad umreš i saznaš ko si.vise od jednog Boga je nelogicnost, dok 1 absolutni Bog je absolutno logicna stvar za vjerovati jer stvari u Univeruzumu same od sebe u osnovi ne nastaju, imaju pocetak i svog stvaraoca, a nemogu ni slucajnosti stvarati....pa je absolutno logicno vjerovati da postoji Bog, jer bez BOga ne moze se logicno objasniti nastanak univerzuma ni prvog zivota na zemlji, a ni podesavanje planete zemlje za zivot u suncevom sistemu.....znaci samo sa Bogom se moze objasniti, bez njega nema logicnog odgovora.
Ne možeš logikom tražiti nelogično, tvoj mozak ne može da pojmi takve stvari zato traži jednostavnosti i neka rešenja i odgovore. Tvoje oko vidi manje od 1% spektra svetlosti a ti pričaš o nekom biću i kako je sve nastalo. Sve o bogu su apsolutna lupetanja primitivnog mozga. Ali jel te, lakse se osećaš da će neko da ti oprosti i sudi kad krepaš. Al će se iznenadiš kad umreš i saznaš ko si.
Ne možeš logikom tražiti nelogično
tvoj mozak ne može da pojmi takve stvari zato traži jednostavnosti i neka rešenja i odgovore.
Tvoje oko vidi manje od 1% spektra svetlosti a ti pričaš o nekom biću i kako je sve nastalo.
Sve o bogu su apsolutna lupetanja primitivnog mozga.
Ali jel te, lakse se osećaš da će neko da ti oprosti i sudi kad krepaš
Al će se iznenadiš kad umreš i saznaš ko si.
Boga sta je to tacno nelogicno, da cujem![]()
Pa da, stvoreni smo od strane mnogo naprednije civilizacije. Mislim na fizičko telo.Moj mozak ne moze da pojmi da slucajnosti stvore ogromne kompleksnosti , tipa evo recimo motore , masine, turbine i masa toga jos u nasim celijama...to je nepojmljiva stvar logicki da samo od sebe nastani, zamisli robot hoda na dvije noge i obavlja zadatke u celijama i onda tebi logicno da je nastao sam od sebe, iz nista???
Da da vi ga osećate, pretpostavljam da ga osećaš duboko u sebi.nije potrebno da ga vidim, da zakljucim neke logicne stvari.
kako nije, demantuj me, dovidi boga da ga upoznamo svi.nije tacno, to ti tako mislis, ali pogresno zakljucujes IZ SVOG NEZNANJA.
tebe će na lomaču jer se prepireš po forumu.najlakse se osjecati, da kad umres, fakticki ne postojis vise, da te nema.....a ne da ti sudi svemoguce bice na buducem svijetu, koji ce suditi po pravdi, nece zakinuti nimalo, samo je stvar kakvo smo mi zaista, hoce li se spustit bic kazne na nas ili Bozija milost i oprost.
Pa ja ne gubim svakako ti što veruješ gubiš ceo zivot si posvetio pravilima i bogu tačnije zlatnom teletu.neshvatas stvari....ako nema Boga uopste necu doci u poziciju da kontas, heeej ljudi nema Boga dzaba se zamarate glupostima.....idemo u nistavilo, samim tim necemo biti svjesni da smo bili u zabludi po pitanju Boga, tako da se nista ne gubi....
Ja bi to volija da mi izađe na oči i da mu skrcam kosti. Ne može se uništiti nešto sto nema početak i kraj i što postoji samo sada. Tako da ja sam prešao igricu što se toga tiče nemam čega da se plašim.ali...pazi sad ovo, ako ima Boga, a ti ne vjerujes u njega i jos radis protiv njega i izazivas konstantno njegovu srdzbu....a ti mislio nema ga, a on te doceka poslije smrti i kaze ti, Evo me sad, a ti mislio ne postojim....sta da cinim sa tobom sad?? sta mislis bili ti bilo jednostavno?
nema sine moja tvoja situacija kad smo svi jedna svest, jedno postojanje, jedno sve. Ego tvoj vidim da te ubedio da si ti ta fizička vreća kostiju, sve to ide u zemlju, ego nestaje. Uništi ego i vidi ko si zapravo. ne verujem ni u šta, dzaba ti takvo izmišljeno biće kome opstanak zavisi od našeg verovanja u njega. razmisli malo.znaci suma sumarum, moja situacija je daleko blaza ako nema Boga i odem u smrt i nistavilo i nepostojanje, naspram tvoje situacije ako BOga ima i jos svi svjestan onda poslije svoje zablude na zemlji to sto nisi vjerovao u njega.....dok ja necu biti svjestan moje zablude ako ga nema.....pa ti vidi kome prije vise Paskalova opklada ako znas sta je.
Pitanje je dobro ali nije potpuno.Zanimaju me vasa misljenja na ovu temu. Pod ovim pitanjem mislim koliko je on spreman nama da oprosti. Na primer mi kao ljudi smo svakodnevno gresni. Neko ima problem sa temperamentom, neko je nestrpljiv, neko se lako nervira, neko psuje, neko je materijalista, neko ogovara itd. Ovo navedeno je samo nekoliko primera stvari koje su sastavni deo ljudske prirode. Svi mi ljudi imamo dobre i lose strane. Da li tako neka osoba koja ima problem sa kontrolisanjem nekih svojih postupaka i emocija ( bilo to sad da se izdere na nekoga ili nesto opsuje) ima oprost od strane Boga. Da li mi moramo da budemo savrseni da bi nam bilo oprosteno. Da li je dovoljno da se samo molimo i verujemo u njega, a da pored toga vodimo bezbrizan zivot, da ne brinemo svake sekunde za svaki svoj postupak. Isto da dodam meni licno u mojoj glavi nije losa stvar kad devojka spava sa deckom pre braka, a po nasoj religiji to je lose i greh. Da li je u redu da ucinimo tako neki greh svesno ako to smatramo da je ispravno. Zelim da se vise okrenem religiji da krenem da postim i da to postane veci deo mog zivota, ali isto tako ne mogu totalno da pronadjem mir u njoj ako moram svaki deo svoje licnosti i svojih postupaka da promenim i da radim sve kako crkva nalaze i samim tim da zivim nezadovoljan zivot ako nesto sto sam htela da probam ili uradim nisam iz tog straha prema Bogu. Da li ja uopste treba njega da se plasim ili slepo da verujem u njegovu milost?
Bog
Pa da, stvoreni smo od strane mnogo naprednije civilizacije. Mislim na fizičko telo.
Da da vi ga osećate, pretpostavljam da ga osećaš duboko u sebi.
kako nije, demantuj me, dovidi boga da ga upoznamo svi.
tebe će na lomaču jer se prepireš po forumu.
Pa ja ne gubim svakako ti što veruješ gubiš ceo zivot si posvetio pravilima i bogu tačnije zlatnom teletu.
Ja bi to volija da mi izađe na oči i da mu skrcam kosti. Ne može se uništiti nešto sto nema početak i kraj i što postoji samo sada. Tako da ja sam prešao igricu što se toga tiče nemam čega da se plašim.
nema sine moja tvoja situacija kad smo svi jedna svest, jedno postojanje, jedno sve. Ego tvoj vidim da te ubedio da si ti ta fizička vreća kostiju, sve to ide u zemlju, ego nestaje. Uništi ego i vidi ko si zapravo. ne verujem ni u šta, dzaba ti takvo izmišljeno biće kome opstanak zavisi od našeg verovanja u njega. razmisli malo.
Pa da, stvoreni smo od strane mnogo naprednije civilizacije. Mislim na fizičko telo.
Da da vi ga osećate, pretpostavljam da ga osećaš duboko u sebi.
kako nije, demantuj me, dovidi boga da ga upoznamo svi.
tebe će na lomaču jer se prepireš po forumu.
Ja bi to volija da mi izađe na oči i da mu skrcam kosti. Ne može se uništiti nešto sto nema početak i kraj i što postoji samo sada. Tako da ja sam prešao igricu što se toga tiče nemam čega da se plašim.
Nelogično je objašnjavati neobjašnjivo, to jednostavno ne može tvoj mozak.to nije nikakav odgovor na moje pitanje sta je nelogicno....jer kada pitam sta je nelogicno onda se obrazlozi sta je tacno nelogicno
tipa, nelogicno je da je 1+1=3, znaci obrazlosi se....a ti nisi nista obrazlozio sto ukazuje da ne vladas materijom, nego samo prohtjevima, kako ti ceif....
pročitaj najstarije spise poznate čoveku.a koje napredne civilizacije, ko je tu naprednu civiliazciju stvorio u pocetku?
znaci nagadjas...i to na suho bez dokaza.
Bog na glagoljici piše ljudima penkalom na neke papire e nasmija me lijepo.to je vise kroz dokaze da se osjeti njegovo postojanje, sama logika to nalaze....a da ne pricam sto se indirektno javi vjernicima.
evo ti se javlja , ima nesto da ti kaze
Bog ti se javlja iz svoje zadnje objave ljudima:
25:21 Oni koji ne vjeruju da će pred Nas stati – govore: "Zašto nam se ne pošalju andjeli ili zašto Gospodara svoga ne vidimo?" Oni su, zaista, u dušama svojim oholi, a u nepravičnosti su sve granice prešli.
22 Onoga Dana kada ugledaju andjele grješnici se neće radovati i uzviknuće: "Sačuvaj nas Bože!"
znaci prestravit ces se kad andjele ugledas prvi put a kamoli kad stanes pred Boga
Pa ako on meni može da sudi i da me prži na lomači čim moja duša ima osećaj za bol ima i njegova XD biće to dobar fight 1na1 a ti ćeš posmatrati.Znaci ti obican smrtnik smrskao Bozije kosti koje Bog nema, i nije tijelo...ali eto ti bi to uradio i mogao evo da ima...ma ajdeee breee
eto ti kao vernik želiš drugome zlo i da pati, gde je је nestala ljubav ti nemaš boga u sebi ti zao čovek.Ovo samo nama ukaziva da te ceka teska sudbina i da ce tebi se kosti polomiti i biti smrskane na neki nacin na Sudnjem danu, ti si to samo nama sad nagovjestio sta tebe licno ceka, ti si to samo nama javno obznanio....pokaj se prije nego smrt dodje da upravo ne dozivis to da si se smrskaju kosti na sudnjem danu na neki nacin-.
Nelogično je objašnjavati neobjašnjivo, to jednostavno ne može tvoj mozak.
pročitaj najstarije spise poznate čoveku.
Bog na glagoljici piše ljudima penkalom na neke papire e nasmija me lijepo.
Pa ako on meni može da sudi i da me prži na lomači čim moja duša ima osećaj za bol ima i njegova XD biće to dobar fight 1na1 a ti ćeš posmatrati.
eto ti kao vernik želiš drugome zlo i da pati, gde je је nestala ljubav ti nemaš boga u sebi ti zao čovek.
Pa ako on meni može da sudi i da me prži na lomači čim moja duša ima osećaj za bol ima i njegova XD biće to dobar fight 1na1 a ti ćeš posmatrati.
ako nam je to priroda onda nismo grešniNeko ima problem sa temperamentom, neko je nestrpljiv, neko se lako nervira, neko psuje, neko je materijalista, neko ogovara itd. Ovo navedeno je samo nekoliko primera stvari koje su sastavni deo ljudske prirode
Pozdrav! Da li ukratko mozes napisati koje to objasnjenje za nas svet, zivot, univerzum, je logicnije od Boga? Ako nisi sarkastican, ili sarkasticna, shvatam da nisi ateista. Pa te molim za kratko objasnjenje. Hvala unapredNe možeš logikom tražiti nelogično, tvoj mozak ne može da pojmi takve stvari zato traži jednostavnosti i neka rešenja i odgovore. Tvoje oko vidi manje od 1% spektra svetlosti a ti pričaš o nekom biću i kako je sve nastalo. Sve o bogu su apsolutna lupetanja primitivnog mozga. Ali jel te, lakse se osećaš da će neko da ti oprosti i sudi kad krepaš. Al će se iznenadiš kad umreš i saznaš ko si.
Otkud ja znam, da znam znao bih sve tajne univerzuma, kao što sam napisao tvoj mozak ne može da pojmi realnost oko sebe, vidiš onoliko koliko ti mozak dozvoljava (a to je vrlo malo). bog tj. svest, kao i život nema početak niti kraj. Jedino znam da nikada neću prestati da postojim tj. neću napustiti ovaj trenutak. Možda malo znamo o ovom 3d univerzumu ali to malo je premalo. A pričamo o tajnama svemira...jednostavno neke stvari ljudski mozak ne može da razume, ne postoji objašnjenje. Tražimo ga jer se plašimo smrti, otuda bog na nabu koji će ti sudi.Pozdrav! Da li ukratko mozes napisati koje to objasnjenje za nas svet, zivot, univerzum, je logicnije od Boga? Ako nisi sarkastican, ili sarkasticna, shvatam da nisi ateista. Pa te molim za kratko objasnjenje. Hvala unapred
Da, ali opet to nije objasnjenje za postojanje svega. Zasto, kako, zbog cega i koga, gde je pocelo,, itd. Napisao si ". Ali jel te, lakse se osećaš da će neko da ti oprosti i sudi kad krepaš. Al će se iznenadiš kad umreš i saznaš ko si.", pa sam mislio reci ces mi nesto u sta licno verujes, ili imas neka iskustva, ili neko tvoj.Otkud ja znam, da znam znao bih sve tajne univerzuma, kao što sam napisao tvoj mozak ne može da pojmi realnost oko sebe, vidiš onoliko koliko ti mozak dozvoljava (a to je vrlo malo). bog tj. svest, kao i život nema početak niti kraj. Jedino znam da nikada neću prestati da postojim tj. neću napustiti ovaj trenutak. Možda malo znamo o ovom 3d univerzumu ali to malo je premalo. A pričamo o tajnama svemira...jednostavno neke stvari ljudski mozak ne može da razume, ne postoji objašnjenje. Tražimo ga jer se plašimo smrti, otuda bog na nabu koji će ti sudi.
Tesko je biti hriscanin, jer se hriscanstvo od svih religija najvise protivi ljudskoj prirodi. O tome je pisao Berdjajev.Zelim da se vise okrenem religiji da krenem da postim i da to postane veci deo mog zivota, ali isto tako ne mogu totalno da pronadjem mir u njoj ako moram svaki deo svoje licnosti i svojih postupaka da promenim i da radim sve kako crkva nalaze i samim tim da zivim nezadovoljan zivot ako nesto sto sam htela da probam ili uradim nisam iz tog straha prema Bogu. Da li ja uopste treba njega da se plasim ili slepo da verujem u njegovu milost?