Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.174
moguce ali kad kazes dobar dan, razumeju te od jadrana do vladivostoka i japana
Добар дан разумеју од Јадрана до Владивостока а "Good day" на сваком меридијану и шире од потеза од Јадрана до Владивостока.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moguce ali kad kazes dobar dan, razumeju te od jadrana do vladivostoka i japana
Ako je o o oruzju , onda je tu Hekler i Koh, al je on nemacki.Iz Rusije imam samo babuska lutku i set soljica za kafu, dobila na poklon, .
Americko imam nekoliko komada odece GAP, jedne cizme, zidnu slike Merlinke, P&G proizvode, nesto kozmetike i parfema, i jos neke sitnice za kucu.
Tema, mislim, nije o slusanju muzike i citanju knjiga.
iz amerike garderobu, naocare, tasne, cipele...
iz rusije lutke babuske, neke alatke koje su stvarno kvalitetne i mnostvo suvenira...
Ako je o o oruzju , onda je tu Hekler i Koh, al je on nemacki.![]()
Добро, разним водоинсталатерима и сличнима могу сигурно да затребају алатке - ако немају пара да купе бош, блек&декер и сл.
A imas mozda neku pastu za zube koja je poreklom iz Jamerike, neki zilet?I najbolja je nemacka medEcina
Bez sale, volim ruske pisce, americke filmove i muziku, ali nemam nista od toga original iz pomenutih drzava.
Lazem, imam jedan CD iz Ameriku.
Ja ne znam nijednog majstora ( cak ni jednog sharlatana sto radi sve radnje po Srbiji) koji ne sanja da ima Bosch ili Hilti, a iiznenadio bi se da znas kako su ti alati kvalitetni...a kupljeni su pre 35 godina...
dlugomire, tema je promašena. Ne samo da nije politička, već je u suvremenom kapitalističkom društvu uopće teško reči što je čije. Danas je gotovo nemoguće pratiti čija je koja korporacija, tko je pravi vlasnik i proizvođač i koja država ima većinski udio dionica u kojem poduzeću, tako da ljudi uglavnom i ne znaju što je američko, a što rusko, japansko ili njemačko. Danas neki vrhunski američki svjetski brendovi uopće nisu više u rukama Amerikanaca, a neki za koje mislim da su južnokorejski, japanski ili britanski, zapravo su američki. I ajde ti sad to sve razdvoji i postavi na mjesto. Nemoguće.
- - - - - - - - - -
Što su to burgije?
A imas mozda neku pastu za zube koja je poreklom iz Jamerike, neki zilet?
Svi ovi aparati za domacinstvo, a koji se danas proizvode uglavnom i Kini, dolaze iz Amerike.
Valjda se zayebava da ne zna sta je burgijapara vrti di burgija neće.
pa se srbi čude kako naša dica začuđeno gledaju ka pitaju kil hleba
A imas mozda neku pastu za zube koja je poreklom iz Jamerike, neki zilet?
Svi ovi aparati za domacinstvo, a koji se danas proizvode uglavnom i Kini, dolaze iz Amerike.
- - - - - - - - - -
Ja ne znam nijednog majstora ( cak ni jednog sharlatana sto radi sve radnje po Srbiji) koji ne sanja da ima Bosch ili Hilti, a i
ima ga uglavnom, Ili one Stilke ( Stiehl) testere sto testerisu sve zivo i mrtvo.
Al ajde, nije ni to ni Rusija ni Jamerika.
Valjda se zayebava da ne zna sta je burgija![]()
Imam dosta stvari za kozmetiku i higijenu (P&G) , vec sam napisala. Sto kupljenih ovde, sto donesenih iz USA.
A za aparate se slazem, samo nisam navela jer se uglavnom ne proizvode tamo.
....
Ne mislim da je tema za ili protiv Rusije, prosto Rusija ne proizvodi ono sto svakodnevno koristimo, a tenk ili raketa mi ovih dana bas i nisu zatrebali.
Али душа, душа ти је широка словенска, и очи нежно изненађене, а то је значи све руско.
Једино ако ти је ћале био Рус, мада је онда доста незгодно да ти буде и брат.
Мало преиспитај ту поетску паролу, смијаће ти се народ наш честити.
Ne, to je kao da kažeš: "Možda se u Zvorniku proizvodi viša tehnologija nego u Silicijumskoj dolini, ali njihove reklame ne dopiru dalje od Zvornika, i to je problem."zato sto su ti brendovi izvikani...kako bi obicni gradjani srbije ili bilo koje druge zemlje mogli da saznaju nesto o kvalitetu ruskih brendova? njih ne reklamiraju nigde osim u rusiji...