- Poruka
- 1.043
trrenutno wow..i to veoma malo..smara bre..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zalim ali moraces da iz inostranstva narucujes,u Srbiji nema ni od korova

PES 2008
Manhunt
Kako to mozes igrati? ja kupim FIFA 08 ono neko sranje od igre , ja cujem po gradu ,u novinama,svuda apsolutno svuda da je PES 08 mnogo bolji i zatim ga kupim i pocnem ja igrati,izaberem NEMACKU a ono neka bolesna imena koja ne postoje a tek kakav je gameplay , cisto receno PROMASAJ OD IGRE
Manhunt je napravila Rockstar firmica.Ta igra je kako da ti kazem "BOLESNA",ali u pozitivnom smislu,u mnogim zemljama ona je zabranjena.Prica je da si ti serijski ubica koji zavrsava na elektircnoj stolici,ali odjednom se budis u nekoj prostoriji i neki glas ti govori sta da radis.Ustvari taj glas je nekakav reziser koji ti prica sta da radis dok on snima film,ima svuda kamere,i onda ti kao ides i ubijas neke likove ,krijes se u mraku...I tako...Bolesna je....kakva je to igra , jel dobra?

Manhunt je napravila Rockstar firmica.Ta igra je kako da ti kazem "BOLESNA",ali u pozitivnom smislu,u mnogim zemljama ona je zabranjena.Prica je da si ti serijski ubica koji zavrsava na elektircnoj stolici,ali odjednom se budis u nekoj prostoriji i neki glas ti govori sta da radis.Ustvari taj glas je nekakav reziser koji ti prica sta da radis dok on snima film,ima svuda kamere,i onda ti kao ides i ubijas neke likove ,krijes se u mraku...I tako...Bolesna je....![]()

Imash Patch koji ispravlja imenaKako to mozes igrati? ja kupim FIFA 08 ono neko sranje od igre , ja cujem po gradu ,u novinama,svuda apsolutno svuda da je PES 08 mnogo bolji i zatim ga kupim i pocnem ja igrati,izaberem NEMACKU a ono neka bolesna imena koja ne postoje a tek kakav je gameplay , cisto receno PROMASAJ OD IGRE
Nije promashaj jer je igra nekoliko miliona ljudi u svetu...neka je 70% od ljudi koji igraju kupilo original (shto u svetu i nije neki fenomen), i KONAMI je ostvario ogromnu zaradu...samim tim, nije promashaj...ako nishta drugo, ne morash da placash server 2000din mesecno da bi igrao preko neta...Kako to mozes igrati? ja kupim FIFA 08 ono neko sranje od igre , ja cujem po gradu ,u novinama,svuda apsolutno svuda da je PES 08 mnogo bolji i zatim ga kupim i pocnem ja igrati,izaberem NEMACKU a ono neka bolesna imena koja ne postoje a tek kakav je gameplay , cisto receno PROMASAJ OD IGRE