Sta igrate trenutno?

znas kako je ekstra igra a meni je ovaj lik omiljeni KINETICLOPS
7.jpg

ja izabrao kineticlopsa i gazio ljude po ulicama a onda sam poslao i ljude i neke monstrume pravo u pakao kada sam se popeo na neki neboder i bacio antenu na UFO a on prouzrokovao tsunami koji mene nije dodirnuo jer sam na neboderu a ljudi i monstrumi se podavili:hahaha::hahaha::hahaha:

Kako to mozes igrati? ja kupim FIFA 08 ono neko sranje od igre , ja cujem po gradu ,u novinama,svuda apsolutno svuda da je PES 08 mnogo bolji i zatim ga kupim i pocnem ja igrati,izaberem NEMACKU a ono neka bolesna imena koja ne postoje a tek kakav je gameplay , cisto receno PROMASAJ OD IGRE

PES jeste 20x bolji, stvar je shto KONAMI nema licencu, FIFA ima, ali meni je igra mnogo bitnija (a u svakom sluchaju, u klubovima se zovu kako treba), fizika u pesu je sto puta bolja nego u fifi, ameri nemaju mozga za fudbal, fifa je promashaj od njenog prvog dela

kakva je to igra , jel dobra?
Manhunt je napravila Rockstar firmica.Ta igra je kako da ti kazem "BOLESNA",ali u pozitivnom smislu,u mnogim zemljama ona je zabranjena.Prica je da si ti serijski ubica koji zavrsava na elektircnoj stolici,ali odjednom se budis u nekoj prostoriji i neki glas ti govori sta da radis.Ustvari taj glas je nekakav reziser koji ti prica sta da radis dok on snima film,ima svuda kamere,i onda ti kao ides i ubijas neke likove ,krijes se u mraku...I tako...Bolesna je....:ok:

Manhunt je napravila Rockstar firmica.Ta igra je kako da ti kazem "BOLESNA",ali u pozitivnom smislu,u mnogim zemljama ona je zabranjena.Prica je da si ti serijski ubica koji zavrsava na elektircnoj stolici,ali odjednom se budis u nekoj prostoriji i neki glas ti govori sta da radis.Ustvari taj glas je nekakav reziser koji ti prica sta da radis dok on snima film,ima svuda kamere,i onda ti kao ides i ubijas neke likove ,krijes se u mraku...I tako...Bolesna je....:ok:

nisi rekao najvaznije davis ih sa kesama ;):mrgreen::lol:

Kako to mozes igrati? ja kupim FIFA 08 ono neko sranje od igre , ja cujem po gradu ,u novinama,svuda apsolutno svuda da je PES 08 mnogo bolji i zatim ga kupim i pocnem ja igrati,izaberem NEMACKU a ono neka bolesna imena koja ne postoje a tek kakav je gameplay , cisto receno PROMASAJ OD IGRE
Nije promashaj jer je igra nekoliko miliona ljudi u svetu...neka je 70% od ljudi koji igraju kupilo original (shto u svetu i nije neki fenomen), i KONAMI je ostvario ogromnu zaradu...samim tim, nije promashaj...ako nishta drugo, ne morash da placash server 2000din mesecno da bi igrao preko neta... :D
Inace gameplay je dosta dobro ocenjen...

Poslednja izmena:

Back