VranV
Domaćin
- Poruka
- 4.516
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miki maus ...super Mario?Nešto sam u ovom periodu više raspoložen za klasike i retro bisere nego za nove igre. Recimo, Castle of Illusion pored mnogih drugih.
![]()
Tako nešto. Platforma u Super Mario stilu ali sa Mikijem. Dosta hvaljena u vreme kad je izašla. Lično više volim World of Illusion, ali obe su dobre.Miki maus ...super Mario?
Da li je ovo stvarno takvo čudo od igre kao što se priča?Pogledajte prilog 1731328
Sta reci, sigurno igra godine i decenije.
Poslednjih 20 godina je veliki problem kreativnost i originalnost u igrama.
Sve je vec vidjeno, ali ovo je nevidjeno.
Vise ludaka se skupilo na jednom mestu da napravi ovu igru, od price, muzike, sistema borbi, animacija, bukvalno filmova u igri.
42 sata do sada i tek sam zavrsio drugi akt.
Clair Obscur Expedition 33![]()
Jeste. Svi koje znam da su je igrali su odusevljeni.Da li je ovo stvarno takvo čudo od igre kao što se priča?
Čitajući priču, čini se da su inspiraciju pronašli u knjizi "Sofijin svijet", koja je praktički uvod u filozofiju.
Vidim da je JRPG žanr, a izbornik me najviše podsjeća na Atlusove Persona naslove.Jeste. Svi koje znam da su je igrali su odusevljeni.
Prosto sve je originalno, Prica je nevidjena do sada bar u igrama.
Sistem borbi je potpuno nov i nesvakidasnji.
I tako dalje po svim stavkama.
Muzika na primer gde je kreator igre nasao nekog kompozitora ludaka koji mu je napisao stotine kompozicija za igru.
Nacin na koji je crtano...
Ima mnogo igara u igri, od izbora oruzja i kako doci do njih, do kombinacija raznih moci i pojacanja za razne taktike...
Ima mali milion tih taktika, da li se boris sa jednim likom ili vise, kako da napravis one shot kill...
Pa ima najludji grind ikad vidjen, bijes se sa bossicom ali ne smes nju da ubijes nego njene pomocnice, ali to kad si neki veci nivo i to samo jednom.
I svaki put kad ih ubijes ostavljaju neke latice ili sta vec u vazduhu kojih je sve vise i na kraju su ljudima pucali racunari posle sat - dva vremena...
Meni je puklo posle 10-12 sati, mislim da sam oborio rekord koliku sam uzeo nagradu.
I tako uzivanje od igre.
Sve je top. 10/10.
Jedino sto je mozda nedostajalo je co-op, kao sto ima Borderlands 4. To bi dodalo novi nivo zabave.
![]()
E pa dobro. Nema veze što ima milion drugih problema, bitno je da smo glavno rešili.![]()
Osećam da je igra na putpuno drugom nivou, u odnosu na EU4.Kolika je razlika kada se uporedi sa EU4?