Sta igrate trenutno?

Diablo 2 resurrected krenula nova sezona, ali nešto mi ide kilavo nisam još ni nightmare prešao.

sprit.jpg

2022-10-28-1.png

Victoria 3
Za vanilla Paradox igru, 3 dana nakon izlazenja, nije u losem stanju. Treba odigrati jednu dve brze partije da bi se skapiralo sta treba uopste raditi.
U trenutnoj kampanji, mislim da i nisam toliko lose odigrao. Krenuo sam sa Prusijom i ujedinio vecinu sitnih "drzavica" u nemackoj interesnoj sferi.
Nisam ocekivao da ce mi BDP biti duplo veci od Velike Britanije, ali dobro... Verovatno ce tu uskoro pasti dosta balansiranja.
Saveznici su mi Austrija i Rusija, ali ne verujem da cu bas ici na to da zapocnem globalni konflikt. Samo da pripojim ovaj dosadni Baden sto mi kvari oblik drzave. :D

Вратио сам се Цивилизацији 5 :)

Имам и шестицу, али су са верском политиком тамо претерали.

Ваљда ће бити и седмица једног дана, да пробам :andjeo:

2022-10-28-1.png

Victoria 3
Za vanilla Paradox igru, 3 dana nakon izlazenja, nije u losem stanju. Treba odigrati jednu dve brze partije da bi se skapiralo sta treba uopste raditi.
U trenutnoj kampanji, mislim da i nisam toliko lose odigrao. Krenuo sam sa Prusijom i ujedinio vecinu sitnih "drzavica" u nemackoj interesnoj sferi.
Nisam ocekivao da ce mi BDP biti duplo veci od Velike Britanije, ali dobro... Verovatno ce tu uskoro pasti dosta balansiranja.
Saveznici su mi Austrija i Rusija, ali ne verujem da cu bas ici na to da zapocnem globalni konflikt. Samo da pripojim ovaj dosadni Baden sto mi kvari oblik drzave. :D

Koji je vremenski raspon u Viktoriji?
Mozda zadrze ovaj izgled za EU5.

Od 1836 do 1936.
Izgleda da bas idu na to da sve igre povezu sa vremenskim periodima.
Victoria 3 se zavrsava iste godine koje Hearts of Iron 4 pocinje.
A verovatno ce i ici na to da se EU5 zavrsi 1836-te godine.

EU 3 i EU 4 su zavrsavane 1821, posle Napoleonovih ratova.
Mada kod EU 3 je pisalo da je kraj a EU 4 mozes jos da teras sa istom tehnologijom, zanimljivo jedino za one sto bi da vladaju svetom.

Back