Sta igrate trenutno?

hehe, poz bufla, kako je :D

a ako rachunas browser based games u igre, onda ja vec preko godinu dana igram travian :)

strashna igra, zbog nje ustajem u sred noci da posaljem napad, imam gominu prijatelja svud po svetu ... strava igra, shteta sto si je batalio :)

Imas Armagedon ??
pa prilichno je zajeban :) i totalno fiktivan ... Rome (koji vodi tito), Otoman empire, Prusia (neamchka i poljska), komunistichka britanija, Burbon (fra i spanija), USAN (severni deo USA), Konfederacija (juzne USA drzave), i jos mnogo takvih zavrzlaminca ... i svi imaju istu industriju i trupe, tako da je igra izbalansirana :D

Serijski_Ubica:
Imas Armagedon ??
pa prilichno je zajeban :) i totalno fiktivan ... Rome (koji vodi tito), Otoman empire, Prusia (neamchka i poljska), komunistichka britanija, Burbon (fra i spanija), USAN (severni deo USA), Konfederacija (juzne USA drzave), i jos mnogo takvih zavrzlaminca ... i svi imaju istu industriju i trupe, tako da je igra izbalansirana :D
nema ga...jbg...:(:|

mustang da li si dobar u NFL-u?
Ako hoces da se isprobas sa "profi" igracima koji samo to igraju idi na SAF-ov forum. Tamo uvek ima dobrih igraca spremnih da se oprobaju sa drugima. Cak je bila napravljena i mini liga u Maden 2007
JA imam 2006 pa nisam ucestvovao ove godine ali zato sada nabavljam 2008 (kad izadje)

tab503:
mustang da li si dobar u NFL-u?
Ako hoces da se isprobas sa "profi" igracima koji samo to igraju idi na SAF-ov forum. Tamo uvek ima dobrih igraca spremnih da se oprobaju sa drugima. Cak je bila napravljena i mini liga u Maden 2007
JA imam 2006 pa nisam ucestvovao ove godine ali zato sada nabavljam 2008 (kad izadje)

Solidan sam. :lol:

Samo sto ja igram na PS2.

Trenutno sam okupiran WoW-om i uzeh malo pre neki dan da odigram dobri stari Enclave
Prosta i zarazna igra, grafika lepa, endzin solidan prica nista posebno ali moze da prodje i (najbitnije) zabava uz igru je velika.
Igrao sam ovo pre nekih 3 godina i sada eto opet prelazim ispocetka... :-)

Back